dimecres, 14 de juny de 2017

Amb dues fermes acompanyants

Les circumstàncies actuals em portaran aquest any a ser un autèntic “piscinero” i gaudir d’un moreno total, sense clapes blanques que cada any distingeix al moreno paleta, arreu de platges i piscines en temps de canícula estiuenca.
El pla diari es de tovallola, hamaca, crema i sense gaires horaris que complir, apart d’un mínim de minuts de sol, i sota prescripció facultativa, per afavorir a la vitamina D. La resta és senzilla, poca mobilitat, autocontrol, mirar no gaire més lluny de demà i arrapar-me sempre fermament entre  les meves acompanyats, muletes.
Per tal de no aïllar-me del món exterior i no acabar sent el típic xulo  piscines, em connecto a les televisions públiques freqüent-ment per gaudir de debats parlamentaris, mocions, tribunals i seguir molt atentament amb el tràfic il·legal de compra d’urnes i la seva munició en forma de sobre i papereta. 
El que sé segur és que a final d’estiu estaré molt moreno, en canvi la tele igual no sobreviu a alguna envestida de les meves acompanyants, i que de les quals espero em demanin aviat el divorci.

8 comentaris:

XeXu ha dit...

Quina llàstima que les acompanyants no són... mulates...

Consol ha dit...

El teu programa d'activitats té molts perills: el sol i la televisió són altament nocius per la salut. Et desitjo molta sort en el teu projecte i potser et caldran altres acompanyants amb qui poder-te recolzar.

xavier pujol ha dit...

L'1 d'octubre estaràs moreno i hauràs aparcat les crosses.
I a algunes teles que segueixin baladrejant...

xavier pujol ha dit...

Molta salut, Joan!!

M. Roser ha dit...

No et pensis Joan, em sembla que som més d'un els que seguirem, aquest regim de vacances...
Tindràs un divorci molt original, perquè serà doble, tan de bo sigui ben aviat!
Bon vespre, Joan.

Elfreelang ha dit...

però després lluiràs moreno i les companyes mica en mica et deixaran solet

Carme Rosanas ha dit...

Joan, serà un gran èxit, aquest divorci doble, quan arribi. Segur que amb aquest moreno total, tindràs altres acompanyants més simpàtiques que les crosses.

Passat l'estiu estaras guapissim i alliberat.

Ànims i paciència!

Joana ha dit...

Aprofita per llegir... entre onada de sol i sol, segur que el divorci arriba de totes maneres.
Morenasso!