dijous, 22 de setembre del 2016

Em foto a mil

Tan si és per bo o per dolent, l’expressió significa un estat molt àlgid del nostre estat d’ànim. Doncs quan veig pel carrer un bon cul puc dir que em foto a mil, quan em fan fer alguna cosa que no hi estic d’acord em fot a mil, quan veig milers de persones cada onze de setembre i que no ens foten cas també em fot a mil i quan tens bones notícies és normal fotre’t a mil i voler celebrar-ho.
És per això que hi poden haver mil maneres de fotre’t a mil i ens pot passar mil vegades, però el que de veritat et posa a mil t’hi posarà sempre.  
Avui també m’he posat a mil, per una tonteria, però aquest apunt és el número mil. Mil entrades, milers de comentaris i milers d’abraçades a tots els que heu anat empenyent el carro. 
És per això  que vull donar-vos, mil gràcies, per haver-me posat a mil, moltes vegades i de milers de maneres.

15 comentaris:

kira permanyer ha dit...

il encerts en paraules, mil gestos de complicitat.... Contenta de formar part del teu espai.

Mil petons i abraçades

Sergi ha dit...

Enhorabona! 1000 posts són una xifra impressionant, molts blogs s'han perdut pel camí sense assolir aquesta xifra. M'alegra que el teu hi hagi arribat, i que encara et quedin ganes de posar-nos a mil a nosaltres. A seguir, que això no s'atura!

Carme Rosanas ha dit...

Enhorabona!

Espero que et posis a mil de les millors maneres possibles i sobretot de les que més t'agradin, i que una d'elles sigui escriure al blog compartir-ho amb nosaltres.

Mil abraçades.



McAbeu ha dit...

Felicitats pels 1000 posts!!

M. Roser ha dit...

Felicitats , Joan que mil posts són molts...Em penso que t'has tret aquesta expressió de la butxaca, perquè se sol dir "em posa a cent", però avui era més real posar-te a mil!!!
Petonets( mil?)

Joana ha dit...

I per molts milers més!
De vegades, també m'hi poses :)

xavier pujol ha dit...

Per mils anys. Vull dir: per molts anys Joan.

Ja esperem el Milú. Vull dir: el mil ú.

Teresa ha dit...

Enhorabona!! Un gran èxit assolit!! Visca la constància i el blog d'en Garbí!!

Unknown ha dit...

Tu també ens poses a mil moltes vegades, Joan. Al teu blog trobem somriures, molta complicitat i sempre bon rotllo. Gràcies.
Mil posts són molts, enhorabona!

Elfreelang ha dit...

milers d'enhorabones per seguir posant-te a mil i compartir el teu humor i la teva picardia i a seguir! mil abraçades!

Galionar ha dit...

Enhorabona, Joan, per aquesta constància i per la grata companyia que els blocaires trobem en el teu espai. I que per molts anys més hi siguis!

Jordi Policarp - Els llibres del celler ha dit...

Amb mil persones, mil somriures, mil idees compartides i un objectiu comú, es pot canviar el món i fer feliç a milers i milers de persones.
Felicitats Joan.

Jordi Policarp - Els llibres del celler ha dit...

Amb mil persones, mil somriures, mil idees compartides i un objectiu comú, es pot canviar el món i fer feliç a milers i milers de persones.
Felicitats Joan.

Anònim ha dit...

Felicitats pels mil! I per molts mils més! Poc blogs he vist arribar a aquesta mítica xifra!

Laura T. Marcel ha dit...

Mil gràcies per donar-nos la satisfacció de poder-te llegir. Com han dit ja, sempre és un espai que convida al somriure i al bon rotllo, i malgrat tot a la reflexió. Molts mils d'èxits més!!!