divendres, 13 de març del 2015

Penjat.....

Fa un temps que us vaig explicar que tenia un pla per l’estiu, recordeu?. Doncs una empresa Irlandesa “de cuyo nombre no quiero acordarme” me’ls ha fotut per terra.
Va començar amb una trucada que es va tallar i no varen tornar a trucar, jo malfiat, en arribar a casa vaig fer la comprovació i tenia encara el vol confirmat, però si volies fer una reserva aquells mateixos dies no hi havia cap vol possible. Vaig desconfiar i en veure que ningú es tornava a posar en contacte vaig trucar jo a la companyia. La seva resposta va ser: la ruta aquesta ha estat cancel·lada i no es farà més. Opcions? Doncs li retornem els diners o per el mateix preu el portem a un aeroport que està just a 800 kms al costat.
Però si aquesta ruta és molt més barata: potser però aquesta és la política de l’empresa. I el cotxe que tinc llogat a través de la vostre web?: A doncs l’haurà de cancel·lar perquè no es pot modificar. I qui paga els 45 € de la cancel·lació?: Vostè, que és qui va acceptar els termes i condicions del contracte. I què faig amb els allotjaments que en tinc part pagada?: Nosaltres no podem fer-hi res en aquest tema. Ah....molt bé.
Torni’m els diners que ja m’espavilaré i de passada procuraré de no agafar mai més un bitllet amb la vostra companyia i moltes gràcies per tots els serveis......
Però el pla segueix en vigor, a tossut jo, faré més kms, potser un dia més de vacances, hauré d’emprenyar a algú que em porti a la T1, però ho faré si tot va bé.
Ah...i per el mateix pressupost, que no són tant barats tampoc.....”que no nos embauquen” que deia aquell. 
M’han fet passar uns dies amb un culet molt petit.....encara no s’ha acabat, però sembla que anem per bon camí.

19 comentaris:

Pep ha dit...

Tu , Joan, fes les maletes, que al final tot surtira be, ja veuras .
a vegades les coses no saps com ....I com per una magia especial tot surt rodat !!

M. Roser ha dit...

Ostres, quin disgust si t'esguerren un plan tan ben pensat i tan somniat com aquesta meravella de viatge que havies planificat! Mai millor dit, t'han deixat penjat. Però segur que tu no et rendiràs i( com pots fer-ho després de veure aquestes fotos)d'alguna manera te'n sortiràs. Creuem el dits.
Bon cap de setmana, Joan.

Carme Rosanas ha dit...

Esperi que tot s'arregli... O millor dir que aconsegueixis arreglar-ho. Aquest viatge és preciós.

Et desijo tota la sort del món.

Joana ha dit...

Digues que sí! Que no decaigui!

Sergi ha dit...

Que simpàtics que són. Bé, sembla que el pla continuarà, si hi ha solució de vol alternatiu, és una sort, però igualment és una murga que et facin anar a un aeroport que està tant més lluny. Per un viatge de, posem per cas, tres hores, acabes malgastant-ne deu o dotze.

xavier pujol ha dit...

Joan, si els obstacles són grans, les solucions encara més.
Amunt i crits!

Anna ha dit...

No puc amb aquesta companyia. Els trobo d'un verdulero impresionant.
Nosaltres quan anem a terres angleses sempre, sempre, anem amb l'altre, la taronja ...encara que haguem de pagar 20€ més però la tranquilitat és total.
No deixis que t'amarguin les vacances i segueix maquinant, ara segur que tot anirà rodat :)

Ada ha dit...

Aiiiii quina ràbia! Doncs denúncia'ls i que et tornen els diners o fer una reclamació per escrit a la companyia a veure si et fan cas... La veritat és que és una llàstima perquè el vitge el tenies ja tot preparat i la ruta que anàveu a seguir... i ara et toca canviar-ho... doncs reclama que la culpa és d'ells!

Sort i ja ens ensenyaràs fotos del viatge!

Anna ha dit...

Cada vegada em cauen pitjor aquests de R--- air! Lamentablement és l'única companyia que vola directe de Birmingham a Bcn, però com bé dius, no és tan barata! De fet, ens surten bastant cars els bitllets per Pasqua! De totes maneres, segur que l'alternativa és bona i que us ho passareu de conya! Vosaltres cap al Nord de vacances i nosaltres cap al Sur ;-)

Elfreelang ha dit...

carai com les gasten aquests galifardeus ...espero que al final arribis a bon port bé a l'aeroport ....no defalleixis i emprenya tot el que puguis per aconseguir-ho

Laia ha dit...

Jo com l'Anna, els últims cops ja ni m'he plantejat agafar un vol en aquesta companyia, que si les taxes, que si aquesta maleta que sempre havies portat amb nosaltres ara ja no està permesa, que si... Res, que acabes pagant gairebé el mateix que amb d'altres. Vas més tranquil, una mica més ample, i que els hi donin pel sac.

Ànims... Segueix fent-nos enveja, a veure si el podeu fer realitat home!

Audrey ha dit...

No defalleixis en la teva il.lusió i projecte!, que aquest entrebanc no espatlli els plans.

Força!

Glo.Bos.blog ha dit...

Aquestes coses empipen molt, més si trobes gent tan malagradosa al altra banda del fil telefònic.
Però veig que tu, valent i tossut, segueixen endavant. Ben fet.Segur que finalment tot anirà bé i gaudireu d'unes vacances estupendes.

fanal blau ha dit...

La tossuderia ajuda a solventar aquestes incidències, i un senyor viatge com aquest no es pot quedar en somni.

Tot anirà rodó a partir d'ara!

ignasi ha dit...

Que això no et frustri el viatge! Com a mínim que no se'n surtin amb la seva... potser hauràs de gastar una mica més o modificar alguns passos però segur que al final haurà valgut la pena i amb el temps passarà a una simple i oblidable anècdota...

Rafel ha dit...

L'important és tirar el pla endavant, a part de que es pugui recuperar el que sigui, no està de més dedicar-los una bona botifarra.

jomateixa ha dit...

S'ha d'insistir, però aquesta gentota ja et posen mal cos.
Per sort, quan aniràs de viatge ja gairebé no te'n recordaràs :D

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

per sort quan tornis de vacances això no serà més que una anècdota de les que més val oblidar

Eva ha dit...

Si ho hagués sabut, no hauria esperat tant per a l'ultimàtum.