dijous, 15 de gener de 2015

Tinc un pla

Tenir un objectiu o una il·lusió sempre ajuda a fer més portable el dia a dia. La feina no es fa tant feixuga, penses en allò i sense voler et manté amb ganes de fer-ho ja.
Així que hem posta fil a l’agulla i si els astres queden ben alineats volarem a Skelleftea a Suècia amb aquella gloriosa companyia Irlandesa que opera quasi al costat de casa i que ens deixarà aquí.Agafarem un cotxe per encabir-hi tota la il·lusió que haurem anat acumulant i els estris dels motxilers low cost, fins a travessar el cercle polar àrtic senyalitzat ben clarament perquè no hi hagi pèrdua.Amb les fresques temperatures del mes de Juliol creuarem per sota el mar de Barens, concretament 212 mts sota el seu nivell , endinsant-nos en un túnel de quasi set kms.Per arribar fins al monument dels Nens del Món per veure un magnífic sol que sense posar-se es torna a llevar. O el que és més habitual, una boira de tres parells de collons, però que no està en el pla.....Tot i la fred la set fa acte de presència i per això creuarem ponts altíssims per anar a fer una cervesa. La única que ha estat  fabricada en el lloc més septentrional del planeta. Una MackAmb la set apagada, continuarem fins el paradís Lofoten a grimpar muntanyes i gaudir de la tranquil·litat que ofereix.......


 Ara només falta que arribi el moment i poder dir com “El equipo A” m’encanta que els plans surtin bé.

Ostres ara que ho veig muntat....sembla que m’ha sortit un apunt molt Xavier Pujol no? Bé, no crec que se’m emprenyi per copiar......

14 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Ostres, se m'han posat les dents ben llargues, garbi, quin "planasso"!

jpmerch ha dit...

Compte amb dormir amb el cul a l'aire que allà resfresca per les nits. Bé, nits o el que siga que hi haja.

Carme Rosanas ha dit...

Jo que no sóc massa viatgera, si alguns llocs m'atreuen són aquests... Els països del nord. M'agradaria molt aquest viatge.

Us felicito per la il·lusió i per la possibilitat de fer-lo.

He, he, he, un post Xavier Pujol, quina gràcia! Potser tens raó, però com que ell es un bon Jan, encara que es digui Xavier, segur que no li sap greu...

Glo.Bos.blog ha dit...

He,he, si que he pensat en els posts d'en Xavier!
Molt ben planejat tot plegat, desitjo que tot surti com està previst.

Joana ha dit...

Quin goig de viatge!!
Un somni, sense cap dubte.

jomateixa ha dit...

Si ja comences a fer-nos dentetes ara,que farem quan ens passis fotos del bé que t'ho vas passar!!
Això no és legal!!!

XeXu ha dit...

Digues que és un homenatge, i segur que no s'enfada!

Ostres noi, quan he llegit Suècia t'anava a dir que a mi no em va convèncer gaire, per una vegada que vas on jo ja he anat, i que no sóc jo qui s'apunta el teu pla per fer-se'l seu, t'anava a donar males notícies. Però no no, tot normal i com sempre, jo només em vaig quedar al sud, i tu faràs un viatge, un cop més, que jo m'he de gravar a foc per fer algun dia. Quina bona pinta. Si les fotos són fantàstiques, imagina com deu ser tenir-ho davant dels nassos. Noi, em trec el barret, a ca teva sou uns cracks muntant viatges, i low cost a més, doblement cracks.

Aviat viatjaré jo també, molt aviat, de fet. I mica en mica, però més a llarg termini, el meu viatge somiat a Islàndia també s'està acostant...

McAbeu ha dit...

Un bon pla, sens dubte. Que vagi molt bé i ja ens ho explicaràs.

Anna ha dit...

Ohhh quina enveja!! :) Encara et trobaras amb els meus pares que em sembla que també tenen intencions :) Nosaltres ho deixarem per més endavant.

És ideal maquinar les vacances al Gener eh? Dubto que existeixi millor motivació :)

xavier pujol ha dit...

Més per il·lusions que per al·lusions: ja m'agaradaria ser Joan Gasull i fer aquest viatge.
Bon viatge i quan l'hagis fet ja ens faràs un post amb les teves imatges.

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

es un lloc màgic!!!! Hi vaig ser al juliol del 2012... amb una boire refotuda que no ens va deixar veure el sol de mitja nit fins que varem arribar a Tromson i allà encara de resquitllada. Em vaig prometre que tronaria i ho faré.
Gaudeix del viatge!

M. Roser ha dit...

Mira , només obrir el teu blog he pensat que m'havia equivocat i estava a cal Xavier...
Quin viatge més espectacular, espero que l'aprofiteu bé perquè no es fa cada dia i no s'ha d'oblidar i tens molta raó amb això de les il·lusions, ajuden a viure.
M'encanta aquesta foto del sol, espectacular!!!
Bon vespre i bon viatge, Joan.

Unknown ha dit...

Tens raó, de seguida he pensat en els post d'en Fita!

Segur que els plans es faran realitat de millor manera i tot!

Laia ha dit...

Abans de llegir la paraula "juliol" pensava que t'havies tornat boig! Tot allò ara és un glaçonet de gel!

Ja pensant en les vacances d'estiu, carai! Ja ens en faràs una crònica quan torneu!