dijous, 20 de març del 2014

Tertúlies

No sé jo si és perquè són barates o realment tenen molt d’interès, però cada dia tenim al nostre abast tot tipus de tertúlies siguin de ràdio o a la televisió.
A mi la veritat és que em carreguen una mica, doncs en la majoria, des del seu inici fins al final no s’ha arribat a cap conclusió. Tothom exposa els seus arguments, moltes vegades amb el to de veu poc encertat i masses vegades al mateix temps que els altres. Es crea una espècie de xivarri que no porta enlloc, apart del morbo que se li pugui trobar als atacs que entre ells es van intercanviant.
Les tertúlies poden ser molt interessants quan un mateix i pren part, però com a mitjà d’informació no porta massa enlloc segon el meu parer. I com ja he dit abans, per mi n’hi ha masses i són molt repetitives tot i que de temàtiques n’hi ha per donar i per vendre.

Que tingueu una bona primavera amb tot allò que s’altera.......i si voleu....... en fem una tertúlia.

16 comentaris:

Sícoris ha dit...

A mi, la veritat és que també em saturen, però és evident que ser tertulià ja és un modus vivendi (i sembla que gens mal pagat).

M. Roser ha dit...

Tens raó Joan, surten tertúlies amb qualsevol excusa i tampoc crec que serveixin massa per informar, com a mínim si són sibilitzades pots passar-hi un a estona divertida, escoltant bajanades...A més molts tertulians surten a tot arreu, com si entenguessin de tot...
Jo de tant en tant m'agrada mirar la del Cuní, sobretot si hi ha la Rahola, perquè és força distreta i assenyada( la tertúlia)...
Bona primavera, Joan.

jpmerch ha dit...

Les millors, les tertúlies d'ascensor, les que parlen del temps sobretot.

xavier pujol ha dit...

Els que fan més angúnia són els i les tertuliants-llepes, que defensen el poder o el poderós. Se'ls veu el llautó.
I els maleducats que criden o no deixen parlar els altres.

Fita

Carme Rosanas ha dit...

Jo estic saturadíssima de tertúlies... Ara si n'hem de fer una sobre la prumavera i tot allò que altera, m'hi apunto, com a tertuliana.. Per participar..

Glo.Bos.blog ha dit...

Penso que si cada cop veig menys la televisió és per la saturació de tertúlies,que, la majoria de vegades, no aporten res.
Com a curiositat per un estudi sociològic dels diferents tipus de tertulians, des del que no sap res i opina de tot al "jo més que tu", pot ser tinguin valor.

Sergi ha dit...

Com amb tot, si n'hi ha tantes deu ser perquè la gent les consumeix. Suposo que l'objectiu no és arribar a cap conclusió, precisament, si hi ha dos tertulians que debaten és perquè opinen diferent i exposen les seves idees, que no canviaran per més que digui l'altre. Deixa'm ser positiu per un cop, almenys les que són serioses poden tenir la funció de fer pensar a la gent que hi ha més d'un punt de vista, i ajudar a que cadascú triï la seva posició. Però bé, com dius tu... la majoria no són serioses. Ah, jo també prefereixo participar-hi que escoltar-les.

montse ha dit...

Hi estic d'acord, són molt repetitives i avorrides.

Unknown ha dit...

Completament d'acord! Quan només fan que xerrar i no arriben a res em posen bastant nerviosa! :S

jomateixa ha dit...

S'ha de tenir en compte que si fem tertúlia per augmentar audiència hem de barallar-nos una mica...
Bromes series a part, els comentaris dels blocs, de vegades, també són una tertúlia, però de les bones.

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Repetitives, avorrides, sorolloses i la majoria innecessàries, però estic amb la Carme, si hem de parlar de tot el que la primavera altera... jo vull ser tertuliana ;)

Relatus ha dit...

No tenen cap interés, sobretot perquè mai és posaran d'acord. Si ho fessin, no cobrarien!

Joana ha dit...

Si vols la faig amb tu, però a la tele? ni una no miro! Em posen, tal com sona, dels nervis!!

Elfreelang ha dit...

tertúlies i primavera poden tenir en comú les al·lèrgies! bona primavera!

Ximo Segarra "ACAPU" ha dit...

La majoria de participants en eixes tertúlies tenen massa por de trencar el guió.

Lydia Yuste ha dit...

Fixa't que a mi m'agraden! Potser sóc l'única? Això sí, amb cert ordre, respecte i qualitat... Sinó no hi ha diferència amb les programes del cor.

Avui no les he pogut gaudir perquè a tots els canals passaven certa capella ardent.

Abraçada!