dilluns, 24 de març del 2014

La mare qui us va parir

Molts són els que poden pensar que, tant li fot, que a partir d’ara també s’hagi de pagar per veure els esports del motor des del sofà de casa. Ja de per si estaven molt maltractats des de la nostre televisió autonòmica, deixant de banda les motos, amb tot un seguit de pilots que escampen arreu del món que Catalunya existeix, posicionant-la en el mapa.
Potser si que molta gent no li pot interessar el tema, però el que realment ens hauria d’interessar és el fet de què això està organitzat des dels pactes de govern amb les grans empreses, com és en aquest cas Movistar. Ens estan escanyant amb tot el que poden, ens volen fer pagar per tot el que ens dóna aire i ens interessa.
Segur que  cap empresa d’aquestes voldrà agafar en exclusiva els debats polítics perquè saben que no farien cap cèntim. A aquest pas només podrem veure en obert la Missa, les pel·lícules del John Wayne i les que ara se’ns acosten per Setmana Santa, que dubto que quedi algú en el planeta que no les hagi vist.

No hi ha dret, si no paguéssim imposts hauríem de callar, però retallant els serveis bàsics i fent pagar el lleure, potser hauríem de dir prou.

12 comentaris:

Sergi ha dit...

Ens cobraran per qualsevol cosa, no pateixis, per més que ja ho paguem amb els impostos, això és igual. Mica en mica, res públic, res gratuït, cap aquí anem. Ah, això sí, res de generar feina ni pujar els sous. Això no.

Montse ha dit...

Aqui sempre pagar noi, i de seerveis i bons sous res de res mentre ells s'omplin les butxaques

sa lluna ha dit...

He sentit rumors per l'illa que volen privatitzar l'aire ... si volem respirar a pagar! ... sempre tenim l'opció de no fer-ho, com si ja no estiguéssim ofegats.
Els mileuristes com jo ho tenim cru, ni tele, ni menjar, ni casa ... ja no et dic res de viatges, sopars, copes i altres capritxets que es gasten els polítics. :(

Aferradetes i bessets, molts, que encara són gratis!! :)

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

No cal que t’interessi el tema de les curses de motos o cotxes... es el fet. Per que a mi no m’interessarà això però si un altre cosa i en trobaré igual: haure de pagar per una mica d’esbarjo des de la tele de casa. NO en tenen mai prou, sempre en volem més i més i més...

xavier pujol ha dit...

No diuen que qui paga mana?
Nosaltres paguem molt i no manem res.

Fita

kira permanyer ha dit...

jejeje et noto enfadadet... si es el que toca tenint a qui tenim al poder!

Pakiba ha dit...

Diuen que qui paga mana,però nosaltres paguen perque se omplin les buxaques.

M. Roser ha dit...

Per sort encara hi ha coses que podem fer sense pagar, respirar, riure, somniar, mirar una posta de sol, una nit de lluna...Massa poètic???
Bon vespre, Joan.

Relatus ha dit...

Ui, per això si que no pagaré.

Glo.Bos.blog ha dit...

Tens tota la raó. Però que es pot esperar d'aquesta gent? Indigna.
I la M.Roser que no doni idees!

Joana ha dit...

A mi no em diu res, en general, però si m'empipa, i molt, que gaire bé paguem per tot.
Espero que per llegir-te no ho facis! :)

cantireta ha dit...

Una banca amb un logo d'un artista català et cobra 2€ per fer ingrés a l'oficina. Si el fas al caixer (5 passes menys) no te'ls cobra.

Un abús. Una m______a de país.

Però els petons sempre són gratis.