dimecres, 8 de gener del 2014

Quina putada

Per la nova imputada, senyoreta d’alts vols que per ser filla de qui és, hauria de tenir allò de ser de sucre o immunitat diplomàtica. Però el sr jutge vol jugar al gat i la rata per acabar amb la infanta entre reixes....cosa que segur no passarà.
Ara surten aquells qui diuen que això no hauria de ser, i els qui ja la voldrien veure a Guantànamo. El que em pregunto jo, malfiat de mena, és si tot plegat està més que preparat per rentar la cara de la monarquia tocada de mort i fer veure que són tant innocents com nosaltres de no talla’ls-hi el coll.
De veritat que algú veu a la infanta condemnada,  amb la targeta sanitària retirada per fer més de tres mesos que viu a Ginebra i fent de caixera a un súper per guanyar-se les garrofes....Jo no.

Igualtat per tots? I una meeeeeeerda.

13 comentaris:

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Més que una rentada de cara necessiten una rentadora sencera, aquest imatge de “família irreal” no la neteja ni el Mister Porper. El jutge sembla que vol fer justícia, però jo ja no en fio de res ni ningú i menys quant toquen a la família Bribón

Sergi ha dit...

La monarquia té molts amics, massa influents. Mentre mani l'ultradreta, no els faltarà de res, i la llei els empararà. Bé, si mana l'esquerra espanyola serà igual, no fotem. Sembla una cosa intocable, quan una bona part de la població no li troba el sentit a seguir tenint-ne. Però des de quan ens han fet cas a nosaltres?

Joana ha dit...

Jo tampoc.
Ara bé, perquè no deixen que s'investigui?, doncs ja ho sabem, per la molta merda que amaguen!

Dafne ha dit...

Realment és una manera descarada de fer veure que tots som iguals, i tenir calladets els qui bramem. Passaran els dies i la infanteta dels collons, vividora i caradura, sortirà absolta i reafirmant encara més que ella ha passat un procés judicial.
QUINS COLLONS DE PAÍS!!!!

sa lluna ha dit...

... aquest jutge ho té molt clar, veurem si li deixen fer la seva feina com toca, és a dir, fer que tots siguem iguals davant la llei.
El cap de turc del gendre se'ns ha quedat petit per netejar tant malbaratament.

Bon dia! :)

Lluna ha dit...

Sí, pobreta, una bona putada que li han fet, haver de viure amb l'ai al cor sobre si haurà de declarar o no o si la tancaran (ja!!!) Com ha dit el representant de la casa reial lo seu està suposant un martiri, no pas com tota la gent que viu pendent de si es quedaran sense casa o sense feina o sense... ves a saber què!!

M. Roser ha dit...

Ja ho diuen Joan, la justícia és igual per tothom...Però per uns és més igual que per d'altres!!!
Bona nit.

rits ha dit...

I aquesta setmana he sentit coses com que per a la Catalunya indepenent caldrà saber si volem ser República o si bé fer com al Regne Unit.... ais... sembla que ni aprenem ni volem aprendre...

Glo.Bos.blog ha dit...

Qui ot pagar un bon advocat te la llei de la seva part. Ja sabem que no és el mateix la llei que la justícia.
Penós!

Joan ha dit...

La putada és per a la plebs. Per a aquesta gent són tot just molèsties. Com una mosca collonera. Ara, tu signa una sola de les facturetes i veuràs com et podreixes a la presó...

Pakiba ha dit...

Segur que imputada o no, no li pasará res, es la monarquia!!

Relatus ha dit...

A l'infanta no li passarà res, abans destituiran el jutge i qualsevol que gosi posar el nas a l'assumpte. I, si cal, canviaran les lleis sobre frau fiscal.

Elfreelang ha dit...

tota la família hi estan ben emmerdats , el mínim seria demanar perdó, tornar tots els diners i abdicar