divendres, 3 de gener del 2014

He estat fora

Des de fa anys les campanades toquen lluny de casa, aquest per motius d’agenda, ha estat més a prop que mai, però no hem renunciat a sortir a l’estranger per la part nord. Ciutats tant properes com Perpinyà, Argeles, Elna, Sant Cyprien, Colliure i Banyuls entre altres. Tant properes, que en marxes amb aquell sentiment de complicitat, en veure que les estelades són més que presents en alguns balcons, vaixells de pesca i botigues de barri. No serà fàcil, però quan veus que veïns propers entenen el que està passant dóna per pensar que: sí i sí, ho aconseguirem.

Mentrestant benvingut 2014, l’any zero de la nostra terra i moltes felicitats a tots els que d’alguna manera o altre la mereixen, a tots els altres.......agulles!!

10 comentaris:

Sergi ha dit...

Sempre és un plaer veure que, de vegades, ens entenen més fora de casa que dins. Tot i que té truc, aquestes terres que dius són molt properes, tant en espai físic com en sentiment. Comencem a guanyar des d'avui mateix! Endavant les atxes!

sa lluna ha dit...

El primer de la resta de molts més, amb somnis que s'aniran complint, perquè som molts més que ho desitgem així.
Benvingut 2014!!

Aferradetes noves, per estrenar :)

Carme Rosanas ha dit...

Jo també hi he voltat aquest any passat i és cert les complicitats amb nosaltres estant a la llum del dia.

BEN TORNAT I MOLT BON ANY ZERO

Laura T. Marcel ha dit...

M'alegro que hagis tingut aquesta sensació i que sigui certa perquè jo vaig anar-hi fa tres anys i em va sorprendre el poc català que vaig poder trobar malgrat les senyeres que penjaven més que aquí per aquelles dates. Vaig poder ballar una sardana en un petit poble en festes i vam parlar una bona estona amb l'alcalde que molt trist ens va explicar com s'estava perdent la llengua i la cultura catalana malgrat els esforços d'alguns. Confio en que la nostra revifada hagi superat tot això.

Elfreelang ha dit...

hem de ser optimistes! bona entrada d'any !

Pakiba ha dit...

Esperem que sigui el nostre any, mai es te que perdre l'esperança.
Gràcies per els teus bons desitjos i com la meva neta es patge del rei negre i a més es el meu, li demanare tot el que necesiti.
Que tinguis un bon any i que el Reis Mags et portin tot el que et mereixas.
Una forta abraçada

M. Roser ha dit...

Suposo que més que mai, se senten germans nostres i ens donen el seu recolzament...
Que bé , suposo que em tocarà una mica de felicitat, perquè no he sentit cap punxada!!!
Petonets, estelats.

Relatus ha dit...

Aquest estiu vaig estar a Carcassona i també hi havia algunes estelades... però no m'atreviria a dir que la majoria de catalans del nord ens entenen. Tant de bo m'equivoqui :)

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Colliure... quins records.. A Narbona i Carcassona també es veuen estelades... I fa goig veure que l’autopista Francesa et diu que vas cap a Catalunya :)

rits ha dit...

Benvingut el 2014!!! No importa anar lluny o aprop. L'important és fer el que es vol fer, i tu sempre t'ha agradat fer escapades.