dijous, 23 de gener del 2014

App

Amb les noves eines que la societat de consum ens posa a l’abast, de quasi obligada adquisició, ens obren un ventall molt gran de possibilitats. Ben mirat ja és ben lleig que el mercat d’aplicacions hagi estat anomenat amb unes consonants tant poc simpàtiques i que et fan venir al cap allò de: pensa en blau.
Amb aquestes sigles potser la app més encertada que he trobat al mercat, ha estat aquesta anomenada “mirando pa Cuenca” on amb el gps activat, et dóna sempre la posició on mirar.....en el cas de trobar amb qui practicar. Però jo crec que està molt més encertada si se la instal·len tots els components de l’arca perduda que sembla ser desembarcaran a les nostres terres en les properes hores.
Tal com està tot, jo sóc molt partidari de posar-los tots...”mirando pa Cuenca”......i no només com a destí de retorn. 
Proveu, proveu....una app que realment serveix, si més no per riure que bona falta ens fa. 

17 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

No sé si entenc massa de què va, avui el teu post... de veritat hi ha una app que es diu "mirando pa Cuenca"? No m'ho puc creure...

Lluna ha dit...

Si es que els programadors d'app deuen tenir poca feina :)
Ara la busco... :P

Allau ha dit...

Garbí, ja sé que no ho fas amb mala intenció, però potser que pensessis dues (o tres) vegades les teves brometes. Alguns dels teus lectors (els que mirem a Cuenca) no t'acabem d'entendre. Evidentment "app" vol dir "a parir panteres".

Sergi ha dit...

Doncs jo sí que t'he entès perquè vaig veure-ho anunciat a no sé on. Aquí a la nostra terra no es diu gaire, però una grolleria típica en espanyol, quan es vol dir que et follaràs algú, és que el o la posaràs mirant a Cuenca. (Opinió personal, el que ho fan servir no saben on és Cuenca, ergo no posaran a ningú mirant cap allà i no es menjaran un torrat). Doncs bé, l'aplicació en qüestió t'assenyala via gps on cau la ciutat esmentada, perquè a l'hora de practicar sexe puguis fer realitat la dita. És a dir, és la subnormalitat més gran que algú ha inventat mai. Bé, no és veritat, si hi pensem segur que hi ha coses encara més inútils, com el currículum de la Botella, per exemple.

En un altre ordre de coses, i també recollint la brometa sobre les sigles de app, et diré que l'inici de l'abreviatura tampoc no és gens afortunada, ens fa pensar en el passat de les dues consonants, no? L'anterior nomenclatura dels neofatxes dels que parles.

Joana ha dit...

Estem fatal... ni que si ens fa riure una mica davant tanta bestiesa... ja s'ho val!

Laura T. Marcel ha dit...

Els creadors del "mirando a Cuenca" devien tenir poca feina però igual amb aquesta creació tan útil els en surt força. Què tindrà Cuenca per haver sigut objectiu en aquesta "des-afortunada" frase feta? Pensant-ho bé, n'hi ha que es posen mirant a la Meca, oi? Ah però aquests ho fan per una altra cosa... ui que se me n'està anant la pinça!

jomateixa ha dit...

Com ara hi ha tantes app el que fa les coses més tontes segur que és el que té més èxit.

sa lluna ha dit...

Jo tinc el sentit d'orientació ben fotut, tot i que puc gaudir de l'humor ... encara.
Aiiiiii Senyor!!

Aferradetes :)

Pakiba ha dit...

Jo ja fa estona que la he posat.

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Recoi mira que son capaços de treure aplicacions per a tot i tots els gustos, però aquesta en sembla que es la més estrafolària que he sentit fins ara.

Garbí24 ha dit...

Allau......sóc dels que més respecte tinc per tots els colectius i si no ho tinc mal entès aquesta frase no fa cap referència a cap tipus de gènere ni orientació. En tot cas però, està molt lluny de ser cap broma en el sentit que et refereixes.

M. Roser ha dit...

Tot el què serveixi per fer riure és guai...I cap on queda Cuenca??
Bon cap de setmana, Joan.

kira permanyer ha dit...

ho vaig sentir per la radio! a més d'un els haurien de posar mirant cap allà pero no per gaudir, no...

Glo.Bos.blog ha dit...

Ara he mirat aquesta pàgina i m'hi quedat sorpresa de la quantitat de rucades que la gent pot arribar a inventar. En fi, que hi ha gent que té poca feina i poca gràcia.

Relatus ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Relatus ha dit...

Suposo que deu ser una APP gratuita, no? A casa, l,APP q te mes exit es en Pou

Elfreelang ha dit...

mirando pa cuenca? com hi ha món!