dimarts, 5 de febrer del 2013

Carta als guionistes


Senyors guionistes, de la nostre història imposada, us vull fer saber que ens esteu encasellant en  tot el que és trama  corrupte de desfalcs, robatoris, favors i sobres negres. Crec que una bona sèrie ha de tenir altres al·licients i ara és l’hora de afegir-hi alguns canvis per tal de no perdre audiència mundial, doncs amb els temes actuals la gent es cansa i perdem interès diàriament.
No cal que ressusciteu a ningú com altres sèries fan, no vull ni pensar en qui podria passar per les vostres ments. Ara toca aprofitar l’escletxa, que ha creat tant d'interès, com son les ombres d'en Grey i posar algun escàndol sexual a la nostre trista història, si volem seguir encapçalant llistes d'audiència.
Imagineu un afer Cospedal Camacho, unes fotos del Rajoy fent de muntura al mateix Jose Mari  fuet en mà o la Soraya de genolls davant d'algú molt d'esquerres  Hi ha molts arguments possibles, tots podrien omplir pàgines de premsa i nosaltres podríem descansar una mica de tanta mala llet com estem acumulant davant de la nostre impotència de poder fer-hi justícia.
Guionistes, canvieu el guió de la nostre història, és massa gros el que expliqueu, la ficció té uns límits i la gent comença a canviar de canal. Feu un canvi o no ens mirarà ningú.   

15 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Tens raó, no s'ha vist mai un guió pitjor que aquest... pesat, pesat, pesat...

Sergi ha dit...

Ja se sap que totes les sèries, després d'un nombre X de temporades es tornen repetitives i la imaginació decau, o es desborda en excés. Aquesta ha arribat al seu límit, l'audiència està caient en picat. Ara només se la miren aquells que poden censurar-la. Ha de començar una altra sèrie de seguida, a veure si aconsegueixen generar una mica d'interès.

Gemma Sara ha dit...

Sí, es poden inspirar en els xinesos (tot i que encara seria més gore amb els personatges d'aquí). I si canviem de gènere i passem a... a què? em sembla que només ens salva la ciència ficció...

rits ha dit...

Si que l'agrairia un canvi de guió xq sóc de les que ja no pot més. I m'angoixa força tot plegat.

Sícoris ha dit...

Tens raó: s'imposa un canvi de guió, però només d'imaginar-me l'escena entre el Rajoy i el José Mari, no sé si riure o cridar...

sa lluna ha dit...

Ni fent zàping això té remei!

Nanit!

Glo.Bos.blog ha dit...

I no és pot fer allò de "apaga y vamonos"?
En sembla que som molts els que en tenim ganes...

Josep ha dit...

Poca broma, que a la que aparegui una mica de sexe ens perdrem en els detalls morbosos i no pararem atenció a la corrupció de debò.

Anònim ha dit...

Això, això! Volem marro!!!

Joana ha dit...

Gaire bé és més impactant la realitat que la ficció proposada...
I aquí no passa res!

Anònim ha dit...

Algun accident desafortunat tampoc vindria malament a la serie... ostres que cruel que soc xD

El porquet ha dit...

Et juro que he llegit "guillotinistes" en comptes de guionistes... per alguna cosa serà.

D'escàndols sexuals segur que en tenen per donar i per rebre. El què passa és que de moment no surten a la llum. Però tingues en compte que allà on hi ha l'Opus pel mig, hi ha sexe per tot arreu.

Joan ha dit...

El problema és que encara que la sèrie tingui un argument patètic, ningú no s'atreveix a cancel·lar-la i fotre fora els protagonistes...

jpmerch ha dit...

Ací passa com amb els programes de telecinco, tothom els critica però tenen molta audiència. Els guionistes fan el que la gent vol i si no, mira els resultats de les eleccions. Els primers culpables som nosaltres mateixos.

Pakiba ha dit...

Tens tota la raó ,la pelicula que ens estan possan ens está produin molt cansansi.
Però vols dir que cambiaran el guión??