dimarts, 6 de novembre del 2012

Vols dir que pots?


És el que m’ha passat pel cap quan un treballador d’una empresa subcontractada, m’ha demanat per la cara, que si el seu cap em trucava jo l’hi assegurés que ell era amb mi el divendres passat.
Perdona?.......Que jo haig de ser un mentider per salvar el teu cul, si no fa més de tres dies que et conec i encara no sé fins a quin punt tu ho faries per mi?.
Mira jo no sóc cap persona que anirà a trucar a qui sigui per fer-te quedar malament, però d’aquí a demanar-me que menteixi per tu si és dóna el cas de la trucada de comprovació, per una errada que va ser teva, no ho faré. Que dius que et caurà una bronca?, doncs pensa que si faig  el que tu dius la bronca potser em cau a mi per mentider i amb una persona que fa anys que conec......
Hi ha gent que demana el que una persona amb una mica de sentit comú no faria, però ja se sap, de gent n’hi ha de molts tipus.

20 comentaris:

Sergi ha dit...

A mi em sembla que algú que demana això és algú que no entén les relacions, o directament que té molt morro. Tots sabem per qui ens jugaríem el cul sense dubtar-ho, però si ens ho demanen i no està pas a la nostra llista, és que no ha calculat bé.

Carme Rosanas ha dit...

Hi ha gent que té molta barra!!!

Sílvia ha dit...

M'ha recordat el típic home que fica les banyes a la dona i demana a l'amic que l'encobreixi. És clar que demanar això en l'àmbit laboral és tenir-los molt grossos!!!

Ssshhh ha dit...

Hi ha de tot a la vinya del senyor!!! Sembla mentida que només mirin per ells sense tenir en compte el merder en el que et poden embolicar. Mucho morro, si señor!

Clidice ha dit...

Si fos un error el que hauria de fer és encarar el problema de cara i assumir-ne la responsabilitat. Si et demana "cobertura" és que va fer mal fet i amb la consciència d'estar-ho fent. Res, que s'espavili.

Alba ha dit...

et posen una mica entre l'espasa i la pared, però està clar.... si no hi ha prouta confiança i tampoc el coneixes tant no val la pena mullar-se perquè després el perjudicat seràs tu i ell callàra com un puta.

jpmerch ha dit...

Home, si almenys fos per assumpte de faldilles...

Kuroi Neko ha dit...

Que algú que no coneixes de res et demani una cosa així ja et demostra que no et pots fiar d'ell.

Per tant, ni ho dubtis. Si truquen i ho demanen, dius la veritat!

Anònim ha dit...

hi ha molt gent que es així, la gent prova de demanar barbaritats i si l'altre es tonto i li fa doncs millor per ell, sinó, doncs no ha perdut res excepte la vergonya que no té

Laura T. Marcel ha dit...

Quin element! A personatges d'aquesta calanya no cal fer-los favors, que ves a saber per on et poden sortir. Quin poca-solta!

Anònim ha dit...

Mare meva quina barra!

Marta Contreras ha dit...

Hi ha gent per tot. tu!

Glo.Bos.blog ha dit...

Així, a primera vista el tio em sembla un barrut molt important.
Quines penques!

Joana ha dit...

Fas bé, a la fí, s'han d'asumir els errors.

Drapaire de mots ha dit...

je,je, mira-te'l ell que espavilat!.
Amb gent així , peus de plom. Ves a saber que et podria demanar a la propera.

Pep ha dit...

Perdona, Garbí.
Pots trucar la meva dona i dir-li que el divendres a la una de la nit em feies un pressupost i que la cosa era molt complicada i es va allargar fins altes hores de la matinada. I que el dissabte no haviem acabat i potser haurem de dedicar-li dos divendres de cada mes ??
Cal firma i segell d'empresa ¡¡

sa lluna ha dit...

Jo sóc de les que mai diu que no, però arribat el punt entre un favor i una bronca per un desconegut, doncs m´ho plantejaria una mica.

Quan un la caga, cal tenir imaginació per sortir de l´embolic.

Aferradetes!

Ariadna ha dit...

Hi ha molts penques... I no dic més, que m'encenc.

rits ha dit...

Precisament la gent x qui valdria la pena mentir mai ho demanaran.

Marta ha dit...

Jo confesso, alguna vegada he mentit per alguna persona important a la meva vida i que m'ho ha demanat, però si no el coneixies de res, té una mica de morro no?