dissabte, 19 de novembre del 2011

Relats Conjunts: Tardor


Avui que aquella bordegassa m’ha promès deixar-se anar una mica i que vol començar a entendre més bé el que jo li explico del cos a cos, va el meu pare i em posa aquí a vigilar que no vingui el llop a cruspir-se les ovelles. Ja és mala sort a sobre, que no  pugui marxar ni un moment perquè ell des de casa veuria que no hi sóc.
Encara em diu que hauria d’estar content amb tot aquest cistell de verdura que m’ha preparat per netejar i no adormir-me a la nit rosegant alguna cosa. 
Que vol que en foti jo d’una patata crua que sembla el seu nas. Un nas he dit? I si......., coi i tant, mira un bolet per orella, quatre raïms per cabell, la carbassa per barret.....no queda pas malament, encara ens en sortirem d’aquesta.
Ara no veig ningú per la finestra, és el moment, poso aquest bust sobre quatre fustes i foto el camp que el llop no vindrà pas i jo si que tinc una delícia per empaitar.
Tu nas de patata estigués a l’aguait i no et moguis......que em sort ja em bellugaré jo, però no ho diguis a ningú ..........shhhhhhh.



Una nova proposta de Relats Conjunts.........









14 comentaris:

El porquet ha dit...

Ai ai aiiii que veig venir el llop! Espera't!

montse ha dit...

Compte, que avui hi ha lluna plena.

Catalina Cerdó ha dit...

Dubto que s'acosti cap llop si veu aquest homenot... vols dir que el teu pare no sospitarà? La que sí ha de passar pena és l'altra... o no.

McAbeu ha dit...

En casos de necessitat, la inventiva creix però ho havia d'estar molt de necessitat el nostre protagonista per inventar-se aquest home vegetal. Això si, esperem que l'invent funcioni i aguanti el temps que calgui. :-DD

jpmerch ha dit...

I a mi que el pare em sembla sospitós... perquè de llops, que jo sàpiga, no se n'han vists últimament per ací. Que el pastor no es trobarà el pare explicant-li a la bordegassa allò del cos a cos?

Pakiba ha dit...

Conta amb la peli que si no ve el llop vindrá el vampir......

Carme Rosanas ha dit...

he, he, he... m'ha agradat i m'ha fet gràcia, molt estil garbí. Un bon relat, ben divertit!

Jp, quina mala idea que tens! :D

Sergi ha dit...

Que trapella! S'aguditza l'enginy quan els interessos són prou forts. Ja cal que el llop no aparegui, que si no el nas de patata li quedarà a ell pels mastegots que li fotran. Bona proposta, i divertida!

Alba ha dit...

Vigila que quan menys t'ho esperis vindrà el llop!!!

Un bon relat Garbi!! quin munt de coses poden sortir d'un sol quadre! Meravellos!!

Elfreelang ha dit...

Molt ben pensat! i molt original! bust vegetal per a vigilar les ovelles mentre va a fer una altra feina molt més gratificant! bo!

Gerònima ha dit...

I és després del cos a cos quan la mossa li pregunta: "No tenim alguna cosa per picar? no sé, una mica de fruita o..." :D
Xuli Xuli!

rits ha dit...

ssssssst! no farem cap sorollet i no se n'adonarà gens!!!

Rafel ha dit...

Divertit relat, un bon pastor de camuflatge mentre l'altre va per una altra llana...

cantireta ha dit...

Genial!! M'ha agradat molt. Jo n'he fet una 2ª versió, a veure què et sembla! Una abraçada ben forta.