dimarts, 8 de novembre del 2011

Qui la diu més grossa?


Si fins ara el mitjans ja hi jugaven, ara que s’hi han afegit els polítics encara tenim més competència.
Potser seria necessari que algú ho regulés......podríem crear una conselleria per això també, ara que les arques estan a vessar. Ja veig el nom, conselleria de transparència i veritat, el més difícil però, trobar-li un conseller que no sigui gaire amic de Pinotxo.
Hem arribat a un punt on dóna la sensació que tot s’hi val, tant li fa que sigui o no creïble, la qüestió és dir-la ben grossa, que la gent t’escolti i cridar l’atenció.
Jo també puc cridar l’atenció? Provem.....

Mariano Rajoy estudia la possibilitat, en cas de guanyar les eleccions, de donar la conselleria de cultura al jugador de fútbol Sergio Ramos, per una major afinitat amb Catalunya. No descarta tampoc, la incorporació de Cristiano Ronaldo com a ministre de turisme, per tal d’incentivar altre vegada el turisme de jovenetes nòrdiques que vindrien, afamades de mascle hispà, a omplir les platges del nostre país. Només el fa dubtar la poca capacitat de les platges del Manzanares i la possibilitat que aquest turisme acabés a la Costa Brava. Apart de la nacionalització del paio, que això no faria gràcia a ningú.

Dir bestieses costa ben poc, que algú hi posi fre ja és altre història.
Si ho creieu oportú, o us voleu divertir podeu crear una notícia bomba aquí mateix en forma de comentari o un apunt al vostre bloc.....la qüestió és: qui la diu més grossa.

16 comentaris:

Assumpta ha dit...

Ostreeeees!! Serà difícil superar-ho, això de Sergio Ramos a cultura té "tela" :-DD

Ho intento...

"Uns micròfons ocults revelen una conversa de Mourinho en la que revela que el seu cor és totalment blaugrana i que pateix molt pel rebuig que li manifesta el club dels seus amors"

Una altreeeeee:

"Sou per als blogaires. Des del govern s'estudia la possibilitat de donar un sou fix a tots els blogaires que publiquen en llengua catalana, per considerar que fan una tasca de gran valor en promocionar la nostra cultura a la xarxa.
La remuneració dependria de la periodicitat de publicació, però també es tindrien en compte altres variables"

:-DD

Carme Rosanas ha dit...

Impossible competir amb els polítics! Mai no se me n'acudiran de tant grosses.

Les vostres són molt bones i molt més divertides!

Hi pensaré... a veure si torno. :)

McAbeu ha dit...

Estic d'acord amb la CARME, en aquest tema la professionalitat i expertesa dels polítics és insuperable. :-P
Per cert, m'agrada la segona proposta de l'ASSUMPTA... on s'ha de firmar? :-DD

Catalina Cerdó ha dit...

A mi m'ha agradat això de la Conselleria de transparència i veritat, però no sé per què em sona a pel.lícula de Harry Potter. Dubto que es trobassin consellers idonis per estar al capdavant.

Alba ha dit...

Ostres! així m'agafes de sorpresa.... per grossa la diuen els d'El Mundo Today.

www.elmundotoday.com

En sóc fan.

Lluís Bosch ha dit...

Ostres, Garbi, no cal anar a Rajoy per veure bestieses. Ens podem quedar a casa, on la dreta nacionalista també promet molt. Mira això: el Mas nomena conseller de la sanitat pública el president de la sanitat privada. I ahir el pobre Alfred Nosch diu que ell és el Leo Messi de la política. Vull dir que les imbecilitats simbòtiques entre política i futbol les tenim molt a la vora.

Sergi ha dit...

Deixa'm provar:

Dona crema la casa d'uns amics perquè la van eliminar com a contacte del facebook i no la van convidar a una festa que organitzaven a través d'aquesta xarxa social.

Ai, ai això no m'ho he inventat jo, si ho he llegit avui al diari Ara... quin cap el meu...

El porquet ha dit...

Rajoy promet una Catalunya independent!... ara potser m'he passat...

Jordi ha dit...

El debat ni el vaig veure ni m'interessa que van dir, sincerament. Tot són mentides rere mentides.

Potser amb el Ramos el país aniria millor. He dit potser, eh!

Pakiba ha dit...

Imposible superar el teu escrit, el debat tampoc el vaig veure ,per qué per sentir vestieses ja les sentim pel carrer i així ahorro de llum, que va molt cara.

Elfreelang ha dit...

Home jo el crec ben capaç de fer-ho...total...i de pas podria posar de ministre d'exteriors al senyor Mouriho ( amb una mica de sort ens declaren la guerra)ah i de Justícia al Millet per quedar bé amb els catalans.. Si ho saben els del PP et copiaran la proposta i com que són gent molt seriosa s'ho prendran seriosament

Elfreelang ha dit...

Assumpta ei m'agrada molt això del sou pels blocaires!

Ferran Porta ha dit...

Pallissa pels polítics... i pels periodistes, que són "lo peor de lo peor". Els meus "col.legues" són dels que llencen la pedra i amaguen la mà: "aaaah, ho ha dit ell, jo l'únic que faig és publicar-ho!".

Uns i altres són la peste. I no sé si sabria superar el teu escrit, garbi24 (el dels blocaires de l'Assumpta és molt bo i sí, Porquet, t'has pasao, huhu...)

Pep ha dit...

S'ha acabat la crisi ¡¡¡¡
Tothom qui ho vulgui pot anar a qualsevol banc o caixa a demanar el que li falta per pagar l'hipoteca, préstecs personals, lletres del cotxe, rebuts varis.
S'ha acabat el patir per no poder arribar a final de mes.
Catalunya serà independent si voteu .....ho sento molt però el nas m'ha crescut tant que no arribo al teclat ¡¡
per problemes de visió (tampoc veig la pantalla ) declino més informació a altres blocaires..
Bon dia Garbí

Joan ha dit...

No us hi escarrasseu gaire. Estem en plana campanya electoral, i això és insuperable. Però ja que hi som...

T5 anuncia en su página web que sus tertulianos acabarán los estudios primarios. A partir del 2012 se les exigirá el graduado escolar.

Yáiza ha dit...

Milers de metges i residents surten al carrer a manifestar-se per la manca de feina. Els sindicats mèdics aporten dades estadístiques: amb deu metges per cada set habitants, els professionals de la sanitat s'avorreixen i han acabat tots els sudokus de la vanguàrdia. Reclamen l'existència de sales d'oci properes al servei d'urgències per poder fer temps llegint o divertint-se (o comentant blocs). A més, posen de manifest que falta lloc als hospitals per encabir-hi tot el material i l'alta tecnologia amb que s'han abastit darrerament. La gerència dels hospitals conempla utilitzar les habitacions buides amb llits desocupats com a magatzems de forma temporal, mentre s'acaben de construir cinc hospitals de 3r nivell nous en el territori català. I els pacients, segueixen sense posar-se prou malalts.

PD: Jo vull cobrar per escriure posts!!! =P