dijous, 17 de novembre del 2011

Idees rares?


De vegades quan hi ha situacions que fan que el cervell es posi a treballar més del compte, se’m acudeixen idees que no podré posar mai a la pràctica per falta evident de recursos.
Com va venir no ve al cas. El cas es que se’m va acudir que perquè ningú ha fet un restaurant per “singles”, persones cada vegada més abundants al planeta.
El projecta aportaria el poder anar a sopar, sense que tothom es preguntés que coi fa aquest o aquesta menjant sol. També crec que donaria molt de joc, el fet de que quan ets allà, estàs donant una informació de primera mà de que estàs lliure i obert a rebre propostes per iniciar qualsevol coneixença.
Crec que a dia d’avui tothom que es troba en aquesta situació i vol sortir a sopar abans d’anar de festa, no té l’oportunitat de degustar tranquil·lament un àpat amb possibilitats.
Us imagineu el cambrer portant una copa a qui heu vist que us crida l’atenció, amb el missatge de convit de la vostre taula?
Si be la meva primera intenció era de situar un terminal a cada taula, connectat a una xarxa local, per poder interactuar entre taules....al final m’ha cridat més l’atenció les autèntiques notes de paper i llapis que durant tants anys han funcionat.
Conèixer gent així, sempre seria millor que en un lloc on els decibels fan desaparèixer la música de les paraules. La pregunta sempre és la mateixa.....tu hi aniries?  

20 comentaris:

Yáiza ha dit...

Ostres...! Quines idees! Em penso que el lloc vindria a ser com una web de "contactes", però a la vida real... on només pots triar qui t'interessa pel físic, sense més referències.

D'entrada m'ha agradat, però, perquè realment fer un àpat sol en un lloc públic és tristíssim, i a mi em cohibeix molt. Però si a sobre és un sopar pre-sortir, ja em semblaria impossible anar-hi sola. Així que sí, jo voto a favor de tenir un lloc on sopar sol i tranquil, que tothom faci el mateix i que ningú et miri raro per aquest fet. Clar que si la zona es converteix en una pista de lligar... potser sempre quedarien els típics que ningú convida a res, i a qui no els accepten cap invitació, sols i tristos en un costat mentre que les altres taules s'acaben omplint de parelles...!

Alba ha dit...

No és pas mala idea!! Jo no hi aniria perquè ja estic ben acompanyada, però potser seria una sol·lució per molta gent... o potser faria vergonya??

Reconec que seria molt morbós estar menjant en una taula i de sobte que el cambrer et dugués una noteta escrita a mà (per suposat) d'algú que està interessat en tu.... però i si aquest no és del teu agrat?? Aix.... jo... és que sóc massa embolicada!!!

Anònim ha dit...

Garbí, em sembla una idea brillant!!!

Molt millor el tema dels paperets que no pas els missatges per mòbils!

Sergi ha dit...

Per triomfar a la vida ja se sap que cal mirar els defectes que té el mercat, les necessitats no cobertes, i tirar-s'hi de cap. En aquest cas tu n'has trobat un, així que tens una bona opció, és per pensar-s'ho.

Inconvenients, un negoci així seria millor muntar-lo en mig d'una gran ciutat, no en un lloc remot. A tu en realitat t'és igual que els clients trobin parella o sexe puntual, tu el que vols és fer caixa. Pensa que alguns clients només vindran un cop. Tot i que molts vindran cada divendres a veure què arrepleguen, sobretot si algun cop els ha funcionat. Després està el tema de la promoció, s'ha de vendre el producte molt bé a les xarxes corresponents, fer-se propaganda, sortir a les ofertes d'oci que la gent consulta per fer coses diferents. I sobretot deixar clar que és un local seriós i respectable, tret que esperis muntar un autèntic putiferi, que això ja està inventat. Com que assumeixo que no, la dificultat és evitar que la gent es pensi que ho és.

Un inconvenient pel local és que l'objectiu de la gent que hi aniria seria clar, 'a veure què menjo', i no precisament de la carta. Però tu comentaves el fet de tenir un lloc tranquil pels solters per anar a degustar un bon àpat. Bé, si jo només vull sopar i estar tranquil, i que ningú em miri malament, com puc evitar rebre ofertes i ser destorbat. Potser no vull lligar, només vull que no em mirin amb llàstima. No sé si les dues coses són compatibles, potser es podria crear algun distintiu per indicar que en realitat no estàs lliure, que només sopes. Faltaria que la gent ho respectés.

Finalment, sent com jo sóc, dubto que hi anés, així que això és una garantia d'èxit pel negoci, jo sóc raret... Penso que podria funcionar, com a mínim és una bona idea, i d'aquestes no se'n tenen tantes. Endavant, emprenedor! Això ho has vist amb el teu ull clínic, oi? Perdona, no he pogut evitar fer la broma referent al post anterior...

magazine.cat ha dit...

Una idea excel·lent!!!
Crec que si que funcionaria, heee... pensa-ho be aixo, pot ser un gran negoci:)

Elfreelang ha dit...

Trobo que tens molt bones idees! on s'ha de votar? seria un bon negoci pels restaurants i una bona solució pels sigles i persones singulars!

Pakiba ha dit...

Una idea fantástica, jo si aniria per coneixer més gent i no precisament per lligar.

Carme Rosanas ha dit...

Doncs em sembla una bona idea... tot i que jo no sé pas si hi aniria. (jo no sóc massa significativa)

Segurament tindria molt èxit! La gent té curiositat per aquests plantejaments...

Jordi ha dit...

Em sembla una molt bona idea, la veritat! I sí, crec que hi aniria. Potser em faria una mica de tall al començament però com tu dius, allà ja saps que vas a fer, no?

Has pensat amb el nom? Entre singles? Entre que significar entre d'entrar i entre de preposició.

El porquet ha dit...

Vols què et digui per on fracassaria aquest negoci?

Hi hauria un 80% de nois i un 20% de noies. Ja sabem de l'acusada i excessiva promiscüitat masculina. Això faria que s'acabés omplint el local de mascles cercant femelles desesperadament.

I ho dic per una senzilla raó. En època universitària hi havia la fama que a les festes d'infermeria la cosa es posava molt tòrrida per la gran quantitat de femelles que estudiaven la carrera. A l'hora de la veritat allò s'omplia de mascles i les pròpies infermeres sortien de festa en alguna altra banda per a evitar la previsible invasió masculina.

Ah, i una altra cosa. Tindria molt perill d'acabar convertint-se en un restaurant catalogat com "per a grups"... ja sabem, tropes d'amics solters a la caça de la femella...

Ara no et voldria desanimar, però ràpidament al cap m'han vingut aquests inconvenients!

Així que...

El porquet ha dit...

Al comentari d'abans no sé com carai se m'ha acabat colant, al final un misteriós "Així que..."

No ho volia pas escriure... Així que res! ;p

Anònim ha dit...

Jo sóc de les que escrivia notetes, fins i tot he deixat a una cabina telefònica. M'agrada la teva idea!

kira permanyer ha dit...

mira la idea em sembla d'alló més bona però jo hi aniria (si no tinguès parella) amb una condició: taules llargues, tipus Berlin on no et sentissis sol... es a dir, en una taula sola no. l'efecte de solitud seria el mateix que en un restaurant normal, però a sobre em faria molta més vergonya.

Carme J ha dit...

És una idea molt bona, però voto perquè les taules no siguin individuals,com diu la kika, llargues o rodones, així no faria tant de tall la solitud. I no estic gens d'acord amb El porquet, en la època universitaria potser si que abundessin més els homes, però ara s'ompliria de dones separades, divorciades o vídues, en un percentatge molt superior a senyors. Les discoteques per a singles, fa por com aquestes dones es barallen per un bon partit !!!

Barcelona m'enamora ha dit...

Mmm...siguent sincera, si existís dubto molt que hi anés la veritat!

Ara bé, no desanimarem pas a un emprenedor...amb els que ens arriben a faltar! Endavant!!!! I si obres el restaurant i ens convides a la inauguració, llavors si que a donar suport no hi faltaria! ;P

Assumpta ha dit...

Jo, com la BARCE, tampoc crec que hi anés... Suposo que tindria la sensació que allò és com una mena d'aparador per anar a triar parella més que un restaurant per fer un àpat tranquil... més o menys el que ha descrit en PORQUET :-))

Raul Rentero ha dit...

me parece una idea estupenda y original
un chat personal e instranferible y sin pantallas de por medio
un saludo!
Raúl

jomateixa ha dit...

Ara mateix no sóc "single" però a la colla cada cop n'hi ha més... i crec que tindries força èxit.
Si al final ho fas, només cal dir-ho que de publicitat i recomanacions no te'n faltaran!

Lluís Bosch ha dit...

No sé si tens a mà algun corrector ortogràfic, perquè ajudaria una mica a llegir-te.

Toy folloso ha dit...

Bona pensada.
Et diré un nom d´alló més adient per un restaurant de "singles":

"ELEPÉ".

Juoo, juoooooo.