dilluns, 21 de novembre del 2011

Explicació


És el que jo necessitaria d’aquest senyor que va deixar-se anar a casa meva, un lloc on tothom és benvingut, amb aquest comentari. Segur que té raó, però que jo m’ho prenc com una tocada de collons sense massa sentit.



Aleshores jo que no sé evitar aquesta mena de gent, vaig anar al seu bloc a deixar-hi el que realment pensava del comentari.


Ara, el que no entenc és el fet de que no s’ha molestat ni a contestar el que li vaig escriure, ni a donar senyals de vida.
Jo, amb la meva incultura, que sempre acompanyo amb el bastó de l’experiència per ajudar la meva  mancança, he arribat a pensar en que una persona que treballa en educació, hauria de tenir les nocions bàsiques del seu tema per passejar-se per aquests paratges, a menys que el fet d’estar en aquest sector sigui el d’aprendre.

Si es digne a llegir aquest apunt i vol fer la seva correcció ortogràfica en té el meu permís, a mi no em fa res que la gent em corregeixi, però el que em sabrà greu es no poder corregir la seva educació, senzillament perquè no m’agrada massa perdre el temps amb qui no ho mereix.

26 comentaris:

sargantana ha dit...

jo dec esser de les teves..
pero sempre t'he entés molt bé

a mes..qui vol esser perfecte??
jajajajaj

bona nit, nano!

Gerònima ha dit...

Ostres Garbi! T'has enfadat un munt! Jo no el conec aquest home però potser t'ho va dir així amb conya o com a mínim amb un objectiu diferent al de molestar-te. Treu-li importància aquests comentaris i no hi perdis ni temps, ni deixis que et posin de mal humor! En el món virtual MAL ROTLLOS NO SI US PLAU!! que aquí hi venim a desconnectar i a gaudir de la lectura i l'escriptura i les imatges i ...
Una abraçada!

El porquet ha dit...

Garbi et deixo un enllaç. Jutja tu mateix

http://untelalsulls.blogspot.com/2011/11/web-de-la-setmana-we-are-men.html

Pere ha dit...

No li facis cas, potser tenia mal dia i li ha sortit un comentari desafortunat.
Sort que aquest senyor no llegeix el meu bloc, jo no sé escriure en català però m'hi atreveixo a base de traductor, diccionari i de tot el que trobo. Em diria de tot, Ja! Ja!.
L'important és escriure, les idees, la imaginació i l'estil!

Bona nit Garbi:)

rits ha dit...

Doncs trobo que el comentari que has posat és força seré. Entenc que et sabés greu, a mi, me'n sabria molt (xq jo tb faig moltes faltes i em sap greu quan se'm passen)

Deixa-ho estar. Potser no contesta xq li sap greu el comentari que hagués posat. D'un conegut com que acceptes més aquestes coses, fins i tot les pots agraïr (jo agraeixo quan algú em corregeix) xò per fer-ho cal una mica de confiança.

Carme Rosanas ha dit...

No val la pena, enfadar-se, garbí, no val la pena!

Allau ha dit...

Garbí, ni cas. Es tracta d'un rar especimen de "troll" que actua a cara descoberta. Avui mateix m'ha deixat al bloc una de les seves floretes. Evito tenir cap contacte amb ell per pura salut mental. Ja es consumirà tot solet en els seus deliris.

Pakiba ha dit...

Ni cas Garbi i dic com el Pere sort que no ha entrat al meu, perque en posaria a parir i es que hi ha persones que es creuan tan intelectuals que fan fastic.

Catalina Cerdó ha dit...

Em sembla que jo tampoc tenc cap problema per entendre't. Precisament perquè venim a desconnectar i a gaudir hi ha comentaris que es poden evitar, que l'únic que fan és crear malestar i que no ens porten enlloc. Tampoc conec aquest senyor personalment, però no és el primer cop que he llegit un comentari seu desagradable i/o fora de lloc. Així i tot, jo no hi perdria gaire més el temps, no val la pena. Bona setmana, Garbí!

Sergi ha dit...

En Lluís Bosch és un personatge especial de l'escena blogaire, sol dir les coses molt a la seva manera, i de vegades no sembla que vingui a tomb, però bé, és ell. No ho hem de permetre tot, està clar, ni ens hem de deixar trepitjar, però et convido a no posar-te pedres al fetge. I si te'n vols posar, 'El penjoll' no és el seu blog principal, el podràs trobar aquí: http://laversio2.blogspot.com/

Allau ha dit...

Perdona, Xexu, però no hi ha tanta estupidesa que justifiqui la mala sang d'aquest individu.

Joana ha dit...

Jo també he patit algun d'aquests tant perfeccionistes, però vaig deixar de respondre i es varen cansar...
Lo important és què dius, i com.
Jo dec ser estranya, ben segur, t'entenc molt bé.

Anònim ha dit...

Si les correccions es fan en privat, i amb la sana intenció d'ajudar, em sembla bé. Ridiculitzar, no. Tu ja m'entens ;-)
Una abraçada.

Anna ha dit...

Bah, ni cas Garbi :) Ja saps que d'on n'hi ha, no en pot rajar.

Carme Sala ha dit...

Jo sempre he entès perfectament el què expliques i m'agrada l'esperit d'aquest bloc.
Sap greu que les coses no puguin dir-se d'una manera més amable i pedagògica, sobretot tenint en comte que per la inmensa majoria, la lectura dels blogs és completament lliure i ociosa;

No val la pena amoïnar-s'hi gaire :-)

Pep ha dit...

Osti, arribo tard com sempre.
Que bona la teva contesta, boníssima.
Boníssima...
Escolta una cosa, crec que tan tu com jo venim de l'escola antiga, de la escola que ens van ensenyar en castellà i a més amb garrotades incloses, per el que hauria de saber aquest noi tan ben escrit que no s'ha de llegir nomès les paraules, que al darrera de les paraules hi han idees, sentiments, acudits i pensaments.
Com pot pensar, aquest noi tan ben escrit, que si no posem una paraula correcte no tenim dret a expresar amb el vocabolari del cor, el que vull dir-te a tu, o a tu, o a tu, amic vitual i potser no tan virtual. Com pot, aquest noi tan ben escrit pensar que no puc fer-ho.
Són aquest perfeccionistes els que fan mal al país i a la gent.
Osti, que be que m'he quedat i sense corregir.
Bon dia, Garbí.

Joan ha dit...

Bufa. No m'agrada gaire ficar-me en aquestes coses...

En Lluís em sembla un blocaire magnífic, amb una visió pròpia ben particular i, potser per això, poc habitual en un món que sol pecar d'homogeni.
D'altra banda, sovint ha tingut més difusió per entrar en conflictes gratuïts amb d'altres blocaires que no pas pels seus escrits, cosa que lamento.

Pretenc ser filòleg i considero la correcció lingüística com un fonament bàsic per tal de difondre un text. Però no tots escrivim amb els mateixos criteris, i malgrat tot, tots ens equivoquem més sovint del que voldríem.

És cert que t'he vist alguns errors que m'han fet mal a la vista, però no ho comento mai perquè no crec que vingui al cas. I segueixo rondant per aquí perquè el missatge m'interessa. També és cert que has millorat molt i que se t'intueix un esforç. Per a mi, és suficient.

No ho sé, no m'agrada el comentari que t'ha deixat, però no crec que calgués tampoc un apunt de rèplica. En el món virtual, on no ens veiem les cares, les males interpretacions són a l'ordre del dia i generar polèmiques estèrils no ens porta enlloc ni ens aporta res.

Un somriure, si us plau. La vida ja és prou complicada.

Anònim ha dit...

Voleu que us expliqui un secret? En Lluís Bosch no existeix. És un personatge fictici creat per blogger per incentivar el tràfic en els blocs i crear diàleg.

Està molt ben fet perquè sembla real, tot i que a vegades pots sospitar de la seva virtualitat per l'histrionisme d'algun dels comentaris.

Aquests de Blogger són uns genis, no? ;-)

Clidice ha dit...

No es dóna menjar al troll i menys al que vol propaganda gratuïta amb una guerra blogaire. Benvolgut Garbí, pau i amor, germà :)

magazine.cat ha dit...

Si et serveix d'alguna cosa et diré que jo t'entenc perfectament, m'encanta el teu bloc i espero que comentaris com aquestos no et facin perdre les ganes.
Mira... ningú neix ensenyat, jo soc la primera en dir que al meu bloc trobaran errors que fan mol mal a la vista, però jo valoro més les ganes d'aprendre, de fer i de relacionar-me amb altres blocaires d'una forma afable i cordial.

Una abraçada solidaria ;))

en Girbén ha dit...

Em plau la història que explica com els filadors de catifes orientals, un cop assolit l'absolut mestratge en el seu ofici, es cuidaven d'infiltrar errors als seus dissenys impecables. Segur, Garbi, que entens per on vaig. Ep que no estic dient que la teva factura sigui perfecta, ni falta que fa! És genuïna i entenedora, que ja és molt pel món on ens movem.

marta ha dit...

Joan, aixo es perquè no m' ha llegit a mi, però jo aviso de que fa quatre dies que escric el català i a vegades reconec que si en Pompeu Fabre aixeques el cap...

Però vaja a mi em sembla que nomes son ganes de que parlin d' ell.

Va " un abrasu"

Alba ha dit...

A mi m'agrada escriure sense faltes.... però que m'agradi no vol dir que no en faci. Qui no fa faltes?

M'ha agradat molt el comentari tan serè que li has deixat al seu bloc! Tu zi ke valé!!

Assumpta ha dit...

En Lluís Bosch és un blogaire que solia fer crítica negativa dels premis C@ts, però quan el seu blog va sortir nominat llavors es va preocupar ràpidament que els enllaços sortíssin correctament... ho vaig veure al propi blog de C@ts perquè va deixar un comentari aclarint un enllaç. Admeto que vaig riure... no li agradaven els premis, però es volia assegurar ben bé de tenir l'opció de guanyar-los, oi que és curiós...

Jo tampoc escric el català perfectament, se'm colen faltes i alguna vegada m'han avisat (fins i tot, persones discretes, ho han fet per mail) però sempre de forma correcta. Igual que tu, a força d'anys bloguejant, el meu nivell ha millorat, però sóc conscient que encara no ho faig bé del tot.

Jo ja voldria escriure el català perfectament. Moltes, moltes vegades canvio el que vull posar buscant una frase que s'hi assembli, o una paraula sinònima, perquè el que jo voldria posar exactament tinc dubtes de com s'escriu.

Doncs bé, al principi de córrer per aquests mons catosfèrics, a un blog es van riure de mi perquè vaig escriure HOMBRA enlloc d'OMBRA.

Ara sé que és una errada de les grosses, però que es riguessin de mi em va saber tant de greu que, passats més de tres anys, ho recordo com un moment en que em van fer sentir força malament.

En fi, que tu mira de fer-ho el millor que puguis i mira de no fer massa cas a comentaris en aquest to :-)

GEMMA ha dit...

Crec que no calia la rèplica, encara que les ganes de contestar sempre impulsen a fer-ho, cal respirar i deixar-ho refredar.

Però en tot cas jo en cas de fer-ho li hagués contestat en privat.

Bon dia, Joan.

cantireta ha dit...

Si el missatge s'entèn, què hi fa una falta? Jo continuo sent professora... :) Ni cas!