divendres, 8 d’abril del 2011

Proposta........

He estat pensant, que per ajudar econòmicament a la nostre sanitat pública i evitar el retràs en les visites, operacions i solventar la manca de llits, cal posar-se a pensar. És per això que proposo unificar la feina i fer-ho tot per grups. Si agrupem les visites i entrem cinc persones de cop a la consulta el metge guanyarà molt de temps, doncs no haurà d’esperar a que la gent es tregui la roba i es torni a vestir, perdent un temps molt preuat. Serà entrar i tots en pilotes, mentre un es posa a la camilla, l’altra es prepara, el metge mentre visita pot anar explicant el diagnòstic a qui es vesteixi. Amb això també guanyem en confiança i en ganes d’estar millor, ningú voldrà ser el més cardat de la sala, el que motivarà a curar-se més aviat.

En els quiròfans, és el mateix, mentre un anestèsia, l’altre obre i opera.......deixant-t’ho tot a punt per el que es dedica a cosir......pim pam.

El tema dels llits, el millor és posar llits de matrimoni, per que la gent que menys fotuda estigui dormi acompanyat d’alguna pacient, us asseguro que en aquella planta ningú trucarà a les infermeres de nit i les nostres parelles no ens deixaran gaires dies ingressats......va cap a casa que ja estàs bo!!!.

Per acabar de retallar, tothom amb bata blanca curta...ensenyat cama, de tots és sabut que menys roba, menys despesa i els malalts s’han de poder distreure per una bona curació.

Ja veieu si arriba a ser fàcil reduir despesa sense reduir serveis, fins i tot serà divertit anar a la consulta......

16 comentaris:

McAbeu ha dit...

No els donis idees, no els donis idees... ;-))

Joana ha dit...

Em fas por.... a veure si et visiten i et fan cas!!

Anònim ha dit...

Ja ja ja, com sempre, tu posant la nota d'humor. Saps que no em desagrada la teva proposta? ;-)

Agnès Setrill. ha dit...

Funcionaria! Jo no em poso malalta ni estant a 41 ºC ! (Encara recordo l'últim dia la gent que hi havia a la sala d'espera...hehehe!)

Sergi ha dit...

Ets molt viu, tu...

Jordi ha dit...

Osti, osti, osti... pensar amb les enfermeres amb roba curta m'ha fet posar malalt de cop! M'ha tornat a venir febre!! Ai, quin mite aquest de les enfermeres...

zel ha dit...

Ets un crak, de veritat, una idea collonuda!

Filadora ha dit...

Garbi for president!!!
Genial, m'ha encantat!

rits ha dit...

carai!!! venen temps molt xungos!!! i calen solucions, i tant!!!

Catalina Cerdó ha dit...

Jajajaja! Molt bo! Tot i que no sé si amb aquesta proposta hi hauria més malalts... més malalts que malaltes, segur.
Una abraçadona i bona setmana!

khalina ha dit...

algú encara et copiarà les idees, i ja veuràs... et tocarà dormir a l'hospital operat en un llit de matrimoni amb algú que ronqui i li facin pudor els peus

Álvaro ha dit...

Molt bones idees, la veritat.

Les arribes a tenir 30 anys abans i en Mariano Ozores te les compra per fer una nova pel·lícula amb l'Esteso i en Pajares.

Encara que al pas que anem, potser la cosa no queda en ficció i més d'un polític que no vulgui veure perillar l'integritat del seu sou es planteja posar en pràctica les teves "retallades" en la sanitat...

Joan ha dit...

Ara no sé si he llegit un apunt o un guió de pel·lícula dolentota...

sànset i utnoa ha dit...

Què coi fas tu? a hores d'ara ja hauries de ser conseller de salut!

*Sànset*

Finestreta ha dit...

Ostres quina mà d'idees! Em semblen totes genials! Jo per això posaria llits de matrimoni en lliteres, encara millor. I els que no estiguin gaire fotuts que dormin a dalt!

Ingrid ha dit...

jajajajajajaja!!!! molt bona!!!! i la finestreta te raó: lliteres de llit de matrimoni!!