dimarts, 16 de novembre del 2010

La Caixa...esperem?

Pot ser sóc jo, que tinc mala sort últimament, però la veritat és que les darreres vegades que he necessitat els serveis, de tant lucrativa empresa, i que els seus operaris de ferro vestits de grog sense dret a descans setmanal, m’ho puguin solucionar, he tingut que esperar més del normal, molt més, massa comptant amb les comissions que ens cobren.

Com que cada cosa té una teoria i la reiteració d’un problema no és mai una casualitat, crec que és una obra mestre del seu especialista en personal, per tal de fer acostumar cada vegada més a la gent a fer-s’ho ells mateixos, via web o via caixer, però la fita a aconseguir els propers anys és reduir personal per encara guanyar més. Han descobert que els seus treballadors del vestit grog no cotitzen, no tenen llargues malalties i per fotre’ls al carrer només cal avisar al camió grua.

L’altre dia, després d’esperar-me una bona estona, em varen donar un bon dia i tot seguit, un: per això li hauré de cobrar comissió. Jo amb cara estranyada vaig dir: ah si? no ho hagués dit mai, que m’hagués d’esperar tant per pagar. Fem cua perquè ens foteu els quartos, des del vostre punt de vista empresarial deu ser la hòstia.

21 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

Clar, ells que són els amos i senyors del país. D'aquest i també del del costat.

Quins collons, i nosaltres a anar tragant!

*Sànset*

Joana ha dit...

Així és joan, fins i tot per a pagar cal fer cua. Que hi farem? On anirem a parar????

Rita ha dit...

Fa anys que vaig marxar de "la Caixa", farta de que em cobressin fins i tot per respirar. Una vergonya!

lisebe ha dit...

Dintre de poc ens farán pagar per dir bon dia al entrar a la Caixa... i a mí el que em pot .. es que et cobrin diners per enviar-te publicidad de la que no demanes.. es una autentic robo.!

Bona setmana Joan

Jesús M. Tibau ha dit...

unes comissions més a abusives

Marta Contreras ha dit...

Es pot fugir de La Caixa o pensar que les comissions són per l'Obra Social. Jo vaig fugir.

Pakiba ha dit...

A La Caixa et cobran per tot,es la més lladre que hi ha i després diuan que no guayan, es una vergoya .Jo vaig tan `poc con puc.

Anònim ha dit...

Si vols menys cues només cal que vagis a una altra entitat financera. O millor, una d'aquestes on-line que tot ho ptos fer per Internet. Molt millor i sense cues!

El veí de dalt ha dit...

Totes cobren,però. Però "la Caixa" es fa essencialment antipàtica, oi?

sargantana ha dit...

i es que la pela es la pela...
i ells ho saben mes be que ningu
una abraçada ben forta, joan
;-))

Marta ha dit...

Garbi
avui especialment emprenyada amb la refutuda Caixa.....han deixat de pagar-me un rebut, per que faltaban 1,35€, si si....pero el mes bo es que com que no estaba reclamat, no cal-lia avisar-me...., fills de sa mare.

Petonets, sempre, per tu!!! no per la "caixa"

_MeiA_ ha dit...

Sóc ex-clienta de la Caixa, farta de que em robéssin vaig agafar les meves llibretes, els meus calerons i la meva nòmina i m'en vaig anar a buscar un altre.
I la veritat és que n'estic molt i molt contenta del canvi.

kweilan ha dit...

A tot arreu et cobren comissions.

Carme Rosanas ha dit...

Són una colla dem lladres! Cada cop ens ho demostren més.

Sergi ha dit...

Són uns catxondos els de la Caixa, cobren per tot! No m'estranya que tinguin tanta pasta. Però bé, si et serveix d'alguna cosa, a Caixa Catalunya també et fan alguns cobraments molt sospitosos, poca cosa, però ves sumant.

El porquet ha dit...

Cornuts i pagar el beure.

I no només La Caixa... Catalunya Caixa, Unnim etc etc

VERD ha dit...

Tots són uns lladres, perquè els necessitem que si no..

Cobren comissions per tot el que poden i més..que si ara per treure diners d'un altre caixer, que manteniments de targetes, de comptes, de transferències i un mai acabar i a més com més escric més m'enfado amb ells.

Lladres públics!

Jordi ha dit...

És vergonyós les cues que permeten que es facin davant de l'única taula-caixer que hi ha mentre la resta es toquen el que no sona i es dediquen a contemplar el paissatge. Sinó vols fer cua, les màquines estan allà esperant a que les facis servir... si ho saps fer.

De vergonya!

jomateixa ha dit...

Molt bo, totalment d'acord.

Anònim ha dit...

Les caixes i els bancs són qui ara mateix tenen el poder, i... la glòria.

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Absolutament cert.
Demano canvi de divises: Trigarà 10 dies. Et truco quan m'arribi.

Veient que no truquen, m'acosto a l'oficina. Cua de mitja hora, em renya per no haver-hi anat abans (???) i em cobra el canvi més car del que havíem parlat fa una setmana... snif... snif...