dimarts, 23 de novembre del 2010

Esquena per esquena

No és que tingui ara un nit d’insomni, per no haver pogut relaxar-me al sofà veient un cara a cara que no ha pogut ser, per el seu mal plantejament de pocs dies d’antelació. El que passa és que m’hauria agradat de veure com es trinxaven en públic, cremant els seus últims cartutxos al mateix temps que esquivaven les bales. Però a l’hora estic content de veure, com els dos grans, no és poden sortir amb la seva i fer el que els roti, tot i que han tingut a tota la població pendent d’ells durant tot el dia, que de passada ja els deu anar bé. En el fons i donat que el plantejament va ser del sr president, crec que la pitjor garrotada d’aquest fiasco ha estat per el sr Monti, de fet, ell era qui hi tenia més en joc.

Si un país on la llibertat d’expressió ens ha de fer sentir orgullosos, fem que els més petits no tinguin el dret de fer la seva campanya amb igualtat de condicions, és com si permetéssim un duel, on una de les armes no estès carregada.

12 comentaris:

Sergi ha dit...

I veient el nivell polític d'algun dels líders, per més parlamentaris que siguin, es fa encara més palès que s'ha de permetre l'arribada de noves veus. Ja estem cansats de tanta caspa.

RaT ha dit...

... i jo segueixo sense tenir clar a qui votar... ni si fer-ho...

GEMMA ha dit...

Si, jo crec que haurien de fer-ne varis. Així com canviar la llei electoral per tal que els vots en blanc tinguessin representació en el parlament. Quantes coses hi ha encara per canviar!

Bon dia Joan.

Agnès Setrill. ha dit...

no ho se...però un partit polític no és només el que hi ha al capdavant ensenyant la cara i les dots de parla.
Però si que hagués pogut ser divertit, tot i que jo no m'ho hagués mirat, que ja en vaig saturada de fa setmanes, de política.

Espero hagis passat bona nit, i que no se-t' apareguin en els millors dels teus somnis!

Carme Rosanas ha dit...

Jo crec que encara ens falta un tros ... per a poder estar orgullosos del tot de la nostra llibertat d'expressió... encara es fan diferències de nivell de llibertat segons qui parla. Moltes!

I em molesta una mica que els que s'han queixat pel cara a cara, perquè els afectava a ells, no és queixin de la falta de possibilitats d'expressar-se dels que comencen ara i no tenen representació parlamentària encara.

Jordi ha dit...

Totalment d'acord amb l'últim paràgraf.

A mi els polítics me la pelen, sincerament. Estic tant desangelat... M'han decebut tant!

El porquet ha dit...

Doncs jo seré una mica malpensat i crec que ha estat una estratègia de moviments molt calculats. Ambdós sabien que, a dreta llei (sigui bona o no), no hi havia res a fer així que han fet un brindis al sol, s'han estripat els vestits i han quedat cofois dient que ells han estat molt valents i han estat els "altres" els que no els han deixat fer el debat.

Han jugat amb les cartes marcades i això, a ca meva, és fer trampes.

I no penso votar a cap trampós.

Pakiba ha dit...

Jo també crec que ha sigut una mena de estrategia de ells.
I encara no sé a qui votar.

Ferran Porta ha dit...

Sí senyor, garbí24, absolutament d'acord. A Catalunya tenim la sort de tenir un parlament amb 6 partits, sis! És un luxe, al meu entendre. Fer veure que només n'hi ha dos és qualsevol cosa menys democràcia.

Celebro la no autorització al cara a cara.

Anònim ha dit...

Ja sabien que el que volien era il·legal, Ha estat una estratagema per a tenir entretingut el personal i per a despre´s presentar-se com a "víctimes" (només cal veure la portada d'El PSOE-riódico d'avui).

Joana ha dit...

Crec que ens llevaran el son a tots. Jo pense el que pense, i mai no hi estic segura!!!

VERD ha dit...

Mira a mi em va donar la sensació que cap faria tot el que deia..jo em decanto per l'esquerra...però no sé! cap em convenç:)