divendres, 30 de juliol del 2010

Quasi no m’ho crec

Algú recorda la nevada del mes de Març?, ara que fot una calor insuportable, segurament que no, però a mi avui m’ho han fet recordar i no pas com a un mal record, doncs els nostres amics tant criticats de Fecsa endesa m’han fet una trucada per tal d’esbrinar les pèrdues que hauria pogut tenir, dels dies que vaig estar a les fosques. Jo com a bon mentider quant convé, els he dit que molt, havia perdut molt, dos congeladors plens de gambes de Palamós a la bassa, amb el conseqüent tip de plorar. Evidentment no s’ho ha cregut, i amb una veu molt freda i posada, m’ha dit que per els dies que vaig estar a les fosques, independentment de lo que els aprofités, hem tocaven cent noranta sis euros, que si no em semblava suficient podia reclamar, però si hi renunciava amb deu dies ho tindria ingressat al meu compte.....(que cabrons). Amb tres segons, gràcies a l’agilitat mental que m’ha tocat, he encertat a dir-li que no hem semblava bé, que les gambes valien més, però que si intentava reclamar, em farien perdre temps, diners i segurament haver de cridar a més d’un que no hi té cap culpa, per treure’n poca cosa més, així que ja m’està bé el que m’ofereixen (cabrons). Amb una conversa gravada he signat i renunciat a qualsevol cosa més, ara si compleixen el que han dit, finalment podré comprar les gambes. Tot i que no diguis blat, fins que sigui al sac i ben lligat.

Tot el que està entre parèntesis, ho deia el meu subconscient, no hi he pogut fer res. En el meu cas està sobradament bé el que em donen, però se d’algun pagès que si que ha tingut veritables pèrdues i li han fet el mateix, dient-li que si volia reclamar més, hauria d’adjuntar les factures que demostressin les pèrdues...(que cabrons), i es clar, ningú s’atreveix amb Goliat.

14 comentaris:

Sergi ha dit...

Home, doncs no està malament. Recordo els dies que vas passar i les penúries que ens explicaves (em sembla que vas ser l'últim del món mundial a recuperar la llum!). No sé si vas tenir pèrdues reals, suposo que, si t'ofereixen això, serà que et mereixes més, però tampoc no ho trobo mal tracte.

Carme Rosanas ha dit...

Jo també me'n recordo, que vas ser l'últim en recuperar la llum... i també que t'ho passaves prou bçe amb el teu humor de sempre :)

Ara això que expliques realment costa de creure... però un cop fet l'esforç sobrehumà... doncs benvinguts siguin els calerons... i les gambes de Palamós. Ens en deixaràs tastar alguna, no?

sargantana ha dit...

que diu?? que ens convides a tots a gambes de palamos??
ostres tu,...quin detallas tio!!
jajajajja
mes val no dir res..o igual t'els prenen un altre cop( coi de cabrons)
pa la sacaaaaaaaa!!!
jajaj
bon cap de setmana maco

lisebe ha dit...

Doncs que bé noi!! No m'ho puc creure que una empresa com Fecsa-Endesa pagui !!!!!! això si que es noticia!!

Te totes maneras me'n alegro molt i si es per menjar gambes de Palamós encara més. jaja!! Aprofiteu que això no passa sempre.

Petonets i bon cap de setmana maco

sànset i utnoa ha dit...

Massa grans i massa cabrons, bé ho has dit!

Fos per mi, tornava a l'edat mitjaana (que, segons quines zones del país, i en aquest tema, sembla que encara hi siguin!).

*Sànset*

Anònim ha dit...

Aixo es el que passa que ningu li diu res a Goliat i tots a tragar com a tontos. Bo xiquet ja tens gambes per sopar. Un bes

Anònim ha dit...

Tu ho has dit: són uns cabrons. Amb tot, esperem veure una imatge d'aquestes gambes de Palamós un cop tinguis els diners ingressats al compte!

Jordi ha dit...

En aquest país les coses són així: agafa el que et donen i calla sinó encara ho perdràs.

Jo per l'apagada de llum a Barcelona vaig pillar de FECSA i de l'assegurança del pis. De dos llocs, no m'ho podia ni creure. Evidentment, també tenia gambes de Palamós al congelador... i no en menjo mai!

Striper ha dit...

Doncs aquest pais sdempre tenenb de guanya els grans malgrat no es faci justicia.

rits ha dit...

home, doncs trobo que encara és alguna cosa. Per la famosa apagada de BCN a mi em van donar 80 eurillos, i per aquells temps vivia prop de Sagrada Família, amb un generador que donava pel sac als vespres de calor.

A la feina tb ens van trucar aquesta setmana. Vam tenir un munt de desperfectes en un local per sobrecàrrega. Així que la indemnització ens han dit que anirà per una altra via (a esperar encara més)

khalina ha dit...

mmm que bones les gambes de palamós!
La veritat és que els dies sense llum van ser un pal, perquè a part de les pèrdues del menjar, com es valoren les incomoditats passades?
Nosaltres a l'Empordà no teníem calefacció, ni aigua calenta... Sort que la cuina és de gas. Però els meus cunyats tenen vitroceràmica, i els telèfons inalàmbrics. I uns veïns les persianes elèctriques, etc etc

gerardeli ha dit...

Quan ja no esperes res, estan molt bé aquestes alegries, no?
El dia que diguis venim tots i en les cruspim en un tres i no res. Jo, a l'estiu estic a Sant Antoni de Calonge, o sigui que no em queda gaire lluny....

GAIA ha dit...

Més val això que res. Encara que les gambes valguessin més, has pogut recuperar una part.

jomateixa ha dit...

No patiu que el que paguin ells ja s'ho cobraran d'alguna manera o altra, ja.