dijous, 8 de juliol del 2010

Puyol i els altres

Després d’unes hores i escoltant tot el dia, com tots els pobles passada la frontera Catalana salten encara d’alegria, per el maravellós gol del nostre defensa, amb jugada assajada de can Barça, hem produeix una sensació eufòrico-rabiosa, en veure com un joc nostre, amb jugadors nostres fan saltar la gent al santiago bernabeu, es una alegria, però al mateix temps veig que a casa nostre tenim sobradament cinc o sis jugadors més per fer que la selecció que hauria de ser allà ara i per mèrits propis és la Catalana.

No puc desitjar, que encara que portin una samarreta vermella que segurament no senten, que perdin la final, doncs a qui hem animat tot l’any, ara no els podem ignorar. Com deia aquell....hem sap greu, però algú ho havia de dir.

Visca la selecció Catalana......amb algun que altre internacional.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

La significació d'un equip no depèn dels jugadors que la defensen. El que jugarà diumenge és la selecció espanyola i representarà als espanyols. Ni que els 22 convocats fossin catalans representaria res de Catalunya. En canvi, per exemple, encara que al Barça hi jugessin cada partit 11 estrangers, mai es perdria la vinculació amb Catalunya.
Qui crea la significació amb un equip no són els jugadors que la vesteixen, sinó els valors que hi ha darrera la samarreta i l'escut. Per això no vull que guanyin. I ara, després de saber que els socialistes col·locaran una pantalla gegant a Barcelona el dia després de la que ha de ser la manifestació més multitudinària de la història del país, encara menys.

Sergi ha dit...

No és ben bé el mateix. A mi no em diuen res aquests jugadors vestits amb aquesta samarreta. I et faré dos apunts que per mi són molt importants. Qui et diu que no senten aquesta samarreta? Que siguin catalans no vol dir que no se sentin espanyols, no se'ls pot demanar que siguin independentistes i estimin el seu país Catalunya, com tots pensem que hauria de ser, però no és així. No ho és, o no té per què ser-ho.

I el segon, no només es celebrava la victòria d'Espanya fora d'aquí, jo vaig sentir molts petards, molts clàxons, i vaig veure molta gent celebrant. No oblidem això.

Agnès Setrill. ha dit...

Penso com l'Albert (no sabia lo de la pantalla!), i el XeXu, però està clar que ens cal una selecció Catalana JA!
I crec que tant si guanyen com no, estaria bé que almenys el Puyol, tragués una bi-bandrera de Catalunya i del Barça en algún moment, com a mínim.
(Però no ho farà, ni ell, ni ningú.)

sargantana ha dit...

jajaj la mateixa controversia que varem tenir ahir a taula a l'hora del sopar...
es prou complicat tot plegat..no??

Anònim ha dit...

Vagi d'entrada que no m'agrada gens el futbol (com a tanta d'altra gent) i que intento evitar-lo tot el que puc... però com que me l'he d'empassar, poc o molt, m'agradi o no, com a mínim opinaré.
Com vaig dia ahir a uns amics, si hem de desitjar que la selecció dels del costat guanyi pel sol fet de tenir jugadors de can Barça, tenim un problema, i és que hem de desitjar que en guanyin unes quantes de seleccions, doncs tenim jugadors de can Barça escampats per quasi totes les seleccions participants a la competició mundial, o no?
També vam desitjar ferventment que guanyés l'Argentina de Messi? o la Sueca d'Ibra? o la Francesa d'Abidal?...etc..? (he buscat informació de quins jugadors hi ha o hi havia a can Barça, eh? que jo no sé pas qui coi hi juga!), jo penso que no, que no ho ha fet ningú això, per tant la hipocresia és notòria.
Com diu l'Albert, una selecció no representa als jugadors que hi jugeun sino al país pel qui juga, i el fet que jugadors de casa facin gols i ajudin a que guanyin els del país veí encara em fot més l'estomac enlaire.
Nois, com deia la meva àvia (encara que ara sona una mica malament i no massa políticament correcte) "o tots Moros o tots Cristians"... ja m'enteneu que vull dir.
Jo SI que desitjo que perdin.
Bon cap de setmana.

sànset i utnoa ha dit...

Jo entenc que dins la carrera professional d'aquestes persones és important arribar fins aquest punt. Potser no és una cosa tan de sentiment, sinó més de professió.
Però bé, jo tinc molt clar que, per mi, una cosa és ser del Barça i l'altra animar tots els equips que tinguin jugadors catalans o que hagin passat pel Barça... Jo només sóc del Barça...

No m'importa qui guanyi diumenge perquè com que la meva selecció no hi és jo tampoc hi participo.

Utnoa

Clidice ha dit...

jo vull que perdin, com voldria que perdessin tots els equips, perquè tot i que m'agrada el futbol, considero tota aquesta pallassada del mundial una afrenta vergonyosa. I més en un país on la misèria plana per tot. Només de saber el que cobren aquests "patriotes" em vénen ganes de fer mal. T'ho asseguro. I, mira que sóc del Barça, però últimament, amb la borratxera i la bombolla futbolística, cada dia en sóc menys, perquè em cau la cara de vergonya cada vegada que un indocumentat d'aquests diu allò de "er fungo e asín" davant d'un micro i, acte seguit, puja al seu super-mega-hiper quatre per quatre, o al seu Porsche, o al seu Ferrari, i marxa a la seva mega-mansió.

Estem tots una mica cecs, penso. O ho fem veure?

sànset i utnoa ha dit...

Jo vaig amb Holanda, perquè hi ha el Cocu a l'Staff tècnic, per res més...

*Sànset*

òscar ha dit...

Jo ho tinc claríssim: un equip que té (com diu en Sànset) a tot un senyor del futbol com Cocu en el seu staff tècnic comptarà sempre amb la meva simpàtia.

A més ... ens cal vitamina B per l'estiu!!!

Jordi ha dit...

No dubtis que si perden la final la culpa serà de l'estil Barça. Ara, si la guanyen, serà el propi estil de la Roja!

khalina ha dit...

ja arribarà la selecció catalana

rits ha dit...

avui m'han passat un acudit que en el seu moment m'ha fet gràcia:

A los españoles:
cambiamos estatut por el mundial.
si no,
el barça vuelve a casa.
de acuerdo?

m'ha esboçat un somriure després de que la meva compi, que no entén de futbol portés tot el dia taladrant que el "Pujol" com diu ella hagués fet aquell gol, que si era increïble..... i jo pensant que aquell gol, aquella melena movent-se ja ho havia vist abans...

vols dir que senten alguna cosa nacional? d'acord que si no hi ha selecció catalana vagin allà, xò vendre's amb entrevistes a telecinco 5, dient que estan units per uns colors.... no sé... els veig com a mercenaris

Striper ha dit...

Si si pero si ganyen 600000 euros

zel ha dit...

Jo, com que fins ara sóc la darrera en comentar, et diré que sento una gran emoció rabiosa com tu quan el meu Puji fa un golet que els fot calents a tots, perquè és el meu Puji, i això no m'ho poden retallar...

Eli ha dit...

Anotat!!!
Jo estic contenta perquè també he trobat un B&B que és un apartamentet molt mono a Amsterdam!!! Quan hi vagi, us dic el què!!!

;-D