dissabte, 12 de juny del 2010

El dit gros

De vegades cal ser solidari amb els altres, en aquest cas vull que la gent faci recolzament a l’Agnès que va patir en pròpies carns, la llei de la gravetat d’una massa en caiguda lliure amb l’aplicació del coeficient de velocitat que incrementa el pes original, amb la conseqüència de la fisuració d’algun os. Tots direu, no n’hi ha per tant, ja es curarà......però heu de tenir en compte que això és greu molt greu, doncs he llegit que els terminals nerviosos del dit gros del peu van directament relacionades a la nostre activitat sexual, i aquí és just el punt on el dit pot fer mal a més d’un, és per això que des de aquí demano tot el suport moral perquè aquesta noia pugui tornar a calçar-se les xiruques per viure i explicar-nos anècdotes com aquesta.

Agnès, per mi la noia de la mandarina, cuida el dit gros, recupera’l aviat, i que no t’afectin aquests devastadors efectes secundaris.

Una forta abraçada!!!!!!!!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

"La gravedad hace estragos"...
Contenta pot estar l'Agnès que li dediquis un post, noi!

Joana ha dit...

jjjaaa el post d ela mandarina :)
Ja li he donat un petit consell pel dit!

Anònim ha dit...

Ostres! Què fomut! Que es recuperi ben aviat!

joanfer ha dit...

Ostres!! Mai no hagués pensat que això sigués tan greu... i amb aquests efectes secundàris!! Jo, per si de cas, tindré més cura a partir d'ara amb els meus dits gros... ;P
Destijo que es recuperi aviat... ;)

Sergi ha dit...

Un bonic gest el teu, però vols dir que cal preocupar a l'Agnès amb aquest efectes secundaris? Potser era millor no saber-ho. Desitgem-li una ràpida recuperació.

GURMET ha dit...

Coi lo de minvar l'activita sexual m'amoinat sempre fico el peu on tinc que fer-ho

khalina ha dit...

aquests efectes secundaris estan comprovats científicament?

Agnès Setrill. ha dit...

GRÀCIES garbi24!!!
Ets encantador!

I també gràcies a tots els demés!

Apartir d'ara mateix, observaré minuciosament el meu comportament sexual, i les ganes., el que pot passar, és que si hi penso molt encara augmentin, hehee! ;-P Per cert, em vas dir que tu havies passat una cosa semblant, et va afectar? Hehe! , en tot cas ,el que està clar és que cal anar en compte tenim tendència a donar-nos cops allí on ja ens fa mal!

Però et vull explicar que una noia amb la qual vaig tenir un alt grau de confiança, em va explicar que la seva fantacia eròtica, era obtenir un orgasme, mentre li llepaven el dit gros del peu, de debó! fa molts anys d'això i encara m'enrecordo., ja no tinc relació amb ella, i per tant no se si ho ha aconseguit...Hehee!, però segur que te a veure amb això que dius de les terminacions nervioses, oi?

Per cert, t'agraeixo que veig que et saps posar al meu lloc, tinc unes ganes de calçar-me les botes! de moment ja m'he perdut una excurció al Matagalls, i això que del grup, era la que més ganes en tenia!
Però hi aniré un altre dia, ho tinc clar!.

I tu, m'has elegrat el dia!
Una abraçada !!!!

Agnès Setrill. ha dit...

Celebro haver compartit l'anècdota de la menadarina si ha fet riure a algú, ja et dic jo, que nosaltres quan ho recordem, encara ens en fem un tip!

Clidice ha dit...

estic bocabadada, desconeixia aquesta preocupant vinculació. A partir d'ara només aniré pel món amb botes amb puntera metàl·lica, que hi ha coses que cal cuidar MOLT! ^^ Agnès recuperat! :)

Anònim ha dit...

Aquest és d'aquells cassos en que la gravetat de la gravetat és del tot manifesta!!
Agnès, paciència i recupera't!

Carme Rosanas ha dit...

Agnès! cuida't molt, noia de la mandarina! Espero q ue et milloris aviat.

Garbí has fet un post solidari molt bonic... encara que ja veig que n'has deixat un munt de preocupats! :)

Agnès Setrill. ha dit...

Gràcies noies!