dissabte, 5 de juny del 2010

Amb dues pilotes !!!!!!!

M’emprenyo i penso que em raó, quant veig que una colla de gent vestits de vermell, amb quasi la meitat d’ells de cor blaugrana se’ls pugui prometre una prima de sis cents mil euros per cap si guanyen la final dels mundials de futbol. Resulta que som el país que més prima donem i un dels que més crisi tenim també, és per això que no entenc perquè a una gent que indiscutiblement es molt bona fent la seva feina, hagin de cobrar aquestes bestieses, després del que cobren la resta de l’any . Molta gent, incloent-me a mi mateix, fem bé la nostre feina, sabem fer coses molt bé i les hem de fer per força, doncs la motivació econòmica sempre es presenta al revés, si la cagues t’ho trec del sou. Si comptem amb viatges, hotels de cinc estrelles superior, senyoretes de companyia per algú, sopars de duro i altres despeses varies, resulta que si guanyem la final ens costarà uns vint-i-cinc milions d’euros. Davant d’una retallada històrica com la que presenciem, amb retallades de sous i pensions crec que no és gens ètic el que fan i les úniques ganes que et venen al cap, és d’esperar que no guanyin, que no guanyin o haurem d’apujar altre vegada els impostos. Poden dir que ho donaran a ongs, que els diners surten del mundial o el que vulguin, res queda demostrat, i si no, que m'expliquin a qui han regalat els cinc-cents mil que és varen embutxacar per l'eurocopa.

Aquest any que “la roja” tenia tant de cor blaugrana, tenia ganes de seguir l’esdeveniment, però ara potser m’ho plantejo, perquè l’únic que desitjaré es que perdin.

16 comentaris:

Joana ha dit...

Creu una cosa, quan ho vaig llegir, vaig repetit tres vegades per si no entenia bé el número...
Una vergonya!

montse ha dit...

com a dona que m'agrada el futbol, penso fer-hi boicot.

Salut!

Rita ha dit...

Coincideixo plenament amb el que dius. Jo també vaig pensar que era una vergonya!

Anònim ha dit...

Garbí, ja saps que no m'agrada el futbol i tot el què l'envolta...

Sergi ha dit...

Primerament, dir que la selecció espanyola a mi no em representa i no la seguiré igualment. Per molt que juguin tots els del Barça, que fan un equip sencer gairebé, però no m'agrada la samarreta que porten.

Has de penar que el futbol és l'opi del poble. Ara es parla molt de la retallada i de tantes altres coses. Però si guanyen el mundial només es parlarà d'això, ens ho embutiran tot el sant dia, i ja ningú es recordarà de res. Cortines de fum. I ja se sap que si vols guanyar diners, o simplement despistar, primer has d'invertir una mica...

Anònim ha dit...

El nacionalisme espanyol prova d'utilitzar descaradament els triomfs esportius al seu favor. És per això que els recompensa a tan bon preu. Com perquè després vagin dient que no s'ha de barrejar política i esport! Si en això ells en són l'exemple més descarat!

Clidice ha dit...

no he seguit mai la roja (y gualda), se me'n fot si són tots del barça o del villapedales de abajo. i estic per fer objecció fiscal si dels meus calers, ni que sigui un euro, va a parar a mans d'aquesta colla de poques vergonyes.

_MeiA_ ha dit...

És molt trist tot el què mou el futbol... no ho entenc, ni ho entendré mai.

GURMET ha dit...

Jo crec que tindrien que ser bons esportites i bones persones i renunciar aquesta prima que ja cobren prou.

rits ha dit...

no hi havia pensat en tot el que dius. de fet, no havia sentit això de les primes.

em sembla escandalós i indigne. però a ells que els importa?

trist ben trist!

Ada ha dit...

Estic amb tu Garbi, una vergonya... El fútbol en general mou massa diners... aquesta és una de les raons per les que no m'agrada gens. A part que als cinc minuts de partit ja estic desficiosa i me'n vaig a llegir a una altra habitació... I el patriotisme infundat pfff em sembla una horterada...

zel ha dit...

M'afegeixo al cabreig general, jo vaig pensar el mateix...la puta pela...

Jordi ha dit...

Un mal exemple en temps de crisi. Aquest any, la roja (curiós que els hi diguin roja quan els rojos eren els dolents, no?) té més Barça que mai (només els hi falta pintar unes ratlles blaves a la samarreta i poden fer un equip complert).

Pel bé del futbol haurien de guanyar, pel bé de l'economia del país, no!

joanfer ha dit...

M'agrada el futbol, sí. Però només quan juga el Barça. El mundial potser m'agradaria si deixessin jugar a la meva selecció... Però no és el cas.
Ara bé, comparteixo plenament la teva crítica i la generalitzo, no només a les seleccions, sino també als clubs de futbol. Em sembla una barbaritat les quantitats que es mouen a l'hora de contractar jugadors. No era que les persones no tenim preu?
El més trist de tot és no es faci cap mena de regulació i la crisi, la nostra crisi, l'haguem de pagar nosaltres perquè ells puguin mantenir el seu nivell de vida...
Bon post, company! ;)

Carme Rosanas ha dit...

Totalment d'acord, d'acord, d'acord... aquests quantitats em semblen una immoralitat i més en els temps que corren. Per un partit de futbol!

kweilan ha dit...

Absolutament d'acord...ja podran celebrar els gols ja...