diumenge, 30 de maig del 2010

Donar la nota

No és que no em faci gràcia de veure una barretina dalt d’un escenari, en el concurs més antic de la televisió, que anuncien com Eurovisió, en el crec fins i tot participa Russia i potser que és plantegin canviar-li el nom.

Avui llegint comentaris al youtube m’he trobat com molta gent critica els catalans i d’altres feliciten al cantant per la seva professionalitat al no fer ni cas al espontani. Jo en el meu cas, tot i la gràcia, no trobo gens encertada l’actuació del espontani que apart del seu afany de protagonisme es posa en la feina que fa una persona que igual pensa el mateix que ell en qüestió de política i que a cap dels catalans ens fa cap favor amb la seva actuació. La meva votació doncs cap al Jimy Jump serà de zero “points”.

Si algú no ho ha vist encara.........

10 comentaris:

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Ho he vist fa una estona a les notícies... jo en diria pixar fora de test, no?
Un dia fa gràcia, però ara...

Sergi ha dit...

Em sembla un concurs tan lamentable i carrincló que per mi ja poden boicotejar-lo tant com vulguin.

rits ha dit...

he llegit en un altre blog que també en parlava, algo que he trobat ben encertat: si ridculitzar el que ja és ridícul no seria dignificar-ho. és a dir que intentant boicotejar encara en dones més publicitat.

tot plegat ben ridícul!

Carme Rosanas ha dit...

Segur que tens raó, garbí i si ho pensem una mica... és així, com dius, però així d'entrada no puc evitar que em faci gràcia... després clar... veus que és un notes i prou.

RaT ha dit...

Jo és que passaria d'Eurovisión i faria una lliga de fumbol europea. Si l'objectiu és donar força al sentiment urupeu, clar...

Joana ha dit...

Jo ho trobo una enorme "bretolada" i mira que a mi Eurovisión ni fu ni fa!

Anònim ha dit...

N'hi ha que els agrada ser protagonistes...

Jordi ha dit...

Aquest home, la veritat, cansa una mica. Però he sentit que viu d'això, que la gent li paga diners perquè salti. Si és així, tenim Jump per estona...

Zero points, també, malgrat que això d'Eurovisió és brossa pura!

_MeiA_ ha dit...

A mi em fa gràcia veure aquest tipus d'espectacle que fa en Jimy Jump, és impressionant com pot burlar tot el què es proposa.
M'agrada.
I la veritat és que ni sabia que aquest cap de setmana feien Eurovisión.
Un petonet!

Thera ha dit...

No sé de què va i ara que anava a mirar-ho ho han bloquejat per no sé quins continguts... bé, en tot cas segur que el fet deu haver estat força lamentable... Salut!