dilluns, 7 de desembre del 2009

Si o no?

Els humans som com un remat de cabrits, a qual més boig, que ens fan anar on els savis pastors volen que anem i no pas per ordre si no amb allau incontrolada. De vegades un sense adonar-se fa coses que un cop fetes dius......que coi fots?...però ja és massa tard.

Va ser terrible només d’arribar i veure’m immers dins d’aquella gentada desbocada, en alguns casos, àvids per adquirir alguna cosa com si la fi del món se estes acostant, obrin-se pas amb determinació i sense treva, molts tenen la seva fixació, d’altres deambulen com si agüessin perdut el nord, hi ha qui engega una discussió de parella que farà que aquella nit el foc no sigui precisament d’espelmes, altres amb cara de dir quant s’acabarà aquesta tortura, rialles hipòcrites, mentides que només es poden dir en dies com aquests, olors sensuals i pudor d’aixella ja amb solera, grans il·lusions que portaran grans decepcions i cares que no sabria com descriure. Finalment, sense trobar el que necessitava, he aconseguit sortir sense prendre mal, només ferit per dos pits que m’han afusellat per darrera, com a bon record de la visita. Un cop fora i mirant enrere he vist la inscripció.....jo no sóc tonto...deia, doncs jo si que sóc tonto, per ficar-me aquí en unes dates com aquestes.

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Mai m'ha agradat aquesta frase que dóna nom a una casa comercial, mai!
Una vegada vaig anar a cmprar (no per la meva voluntat)i em vaig dir el mateix que tu avui, sí que sóc tonta!!!
Molt bones les descripcions... fins i tot de les olors...
Una abraçada, Garbí.

lisebe ha dit...

Doncs comparteixo amb tu que aquestes festes no son més que una mera hipocresia plena de sonriures falsos i a on t'hi has de gastar els diners que no tens per no tenir cares llargues amb la famil.lia.

Nosaltres la meva famil.lia mes propera aquest any, només farem regalets als nens petits per el Tió i per Reis i pels grans si cau qualsevol cosa será per rebaixes i si hi han calés..

Jo trobo més maco fer un regalet quan menys ho esperan i ho t'ho esperes qualsevol dia de l'any es bó, clar que es el meu paré.De fet a mí m'encanta fer regals quasi més que me'ls facin i soc més de detallets quasevol detallet em fa més il.lusió que les grans coses.

Petons Joan

Unknown ha dit...

Genial el post! Hi afegeixo una cosa: la música extremadament alta!

Mireia ha dit...

Jo també hi vaig ser ahir, a un loc d'aquests, horrible! I té raó la Tirai, co mque no hi ha prou soroll només falta la música a tota ....

Agnès Setrill. ha dit...

Potser jo no sóc tant tonta, perquè hi vaig anar a l'agost però fotia tant de fred allà dins que crec que entre una cosa i l'altre em va provocar angines.

El primer cop i l'últim que hi foto els peus, a menys que sigui moooolt necessari.

Striper ha dit...

A mi ja no m'agrada els anunci quina culpa tenen els tontos?

kweilan ha dit...

M'agrada anar de botigues però procuro que sigui un dia més tranquil.

Pep ha dit...

Tens tota la raó, jo sóc dels que crec que hem de canviar el sistema.
Sembla que digui una bajanada, però fins quan durarà la història del consumisme ?

Ana ha dit...

S'ha de dir que quan tenen les ofertes de discs i pelis a 6€ (més o menys) s'ha d'aprofitar... clar, que les tenen quan ningú hi va de compres... així que no et robes gairebé a ningú (també parlo de fa uns anys ja...)

Thera ha dit...

Molt bo el post! M'has fet riure i recordar el munt de vegades que jo sí he estat 'tonta' d'entrar-hi i sentir-me igual que tu. Noi, tens tota la raó, sembla que només sabem fer les coses cm bens, l'un darrera l'altre! Per sort, jo aquesta vegada m'ho he estalviat!! ;)

Joana ha dit...

Tampoc hi puc anar en dates així..
Ahir, venint de Llinars d'un aniversari, passades les 8 de la tarda! encara hi havia una cua imponent al Mataró Parc.
Estem tots pirats?.
Per cert... lo de la pudos d'aixelles... ufff jo em poso malalta!

Gaia ha dit...

Tens tota la raó i tot i que penso com tu també caic a la trampa d'anar a llocs així i empassar-me un munt de cues, empentes, pudors de suats, crits, etc... És realment una bogeria!
Molt bo el post, ja ja

Marta ha dit...

Joan
a qui se li acut, jajajaja.
Malalta he sortit alguna vegada que he sucumbit als desitjos dels adolescens cassolans...

petons, sempre.

GEMMA ha dit...

Jaja! Joan, em sap greu, jo ahir vaig baixar a Barcelona, i un cop a Pl.Catalunya veient el panorama vaig donar mitja volta i vaig fugir cap a casa, anava en cotxe, horrorós.

Es tracta de no lamentar-se, ja se sap què hi ha, no és nova la moguda d'aquests dies. I si un no es vol sentir tonto, doncs a trencar amb el sistema, que diem que som lliures i sovint ens queixem per vici.

Salutacions i alegria!!!

Jordi ha dit...

L'afany consumista d'aquestes dates ens portat a tots a pasturar per aquests móns de Déu plens de tontos i tontes amb targetes de crèdit a les mans.

Clidice ha dit...

sortosament tinc al·lèrgia a les grans superfícies i a les multituds, ja us planyo ja :)

Carme Rosanas ha dit...

M'has fet somriure!

Jo crec que algun dia tots fem el ruc d'aquesta manera que expliques i ja demostrem prou sensatesa si no reincidim!

Jordi Casanovas ha dit...

bona part de les compres les vaig fer fa un mes així m'estalvio aquests problemes.

Anònim ha dit...

Jo és que compro bastant per Internet... Però m'agrada passejar-m'hi per aquests llocs...

gerardeli ha dit...

Si et serveix de consol: gairebé tots els humans caiem, tard o d'hora, en trampes d'aquest tipus. En aquestes situacions s'imposa l'instint més animal, com animals socials que som, per sobre de la raó i del sentit comú.
Crec que el que portem d'animals als gens ens ha de sortir per algun lloc o altre, no?

assumpta ha dit...

Et felicito, t'ha surtit un post rodó!!!
No hi he estat en cap botiga d'aquesta cadena, encara que suposo que deu ser com moltes d'altres macros.
Ara, excepte pels nanos més menuts de la família, no faig regals en aquestes dates. No m'agrade gens el consumisme per consumisme pur i dur.
Qualsevol data es bona per fer un regal a qui ho desithis. No cal que sigui ara, a més tant a tu com a ells els farà més il·lusió perquè no s'ho esperen.
:)

bajoqueta ha dit...

jajaja. No ets tonto! Estos dies està a petar a tot arreu :) Ai i jo amb tots els regals per comprar...