dilluns, 27 d’octubre del 2008

Ens prenen el pel

Desprès d’un parell de dies de rumiar-ho , doncs m’ha costat de pair-ho , tinc que parlar de tots aquets politics que a base de sortir per la televisió , diaris i quasi a la sopa ......ara ens volen donar confiança dient-nos que tenim les pensions assegurades per vint anys , ja es mala sort , que es just l’any que jo hauré de començar a cobrar , però no es això el que hem preocupa , el que es realment fort es que ens assegurin pensió per vint anys , una gent que no han sabut veure una crisis com la que tenim a sobre , ni tant sols amb sis mesos d’antelació , doncs el senyor Solves ens prometia un augment del percentatge sobre l’economia nacional bastant important , però al cap de tres mesos ja existia una lleugera desacceleració i la paraula crisis no es podia ni dir , en canvi ara estem en plena crisi amb les borses per sota terra i sense saber que passarà demà . Però ens saben dir que tenim assegurades les pensions ? . Perquè gracies a la immigració tindrem mes fonts d’ingressos a la seguretat social .Ara si que m’he perdut , doncs si puja l’atur ? com es que pugin els ingressos a la seguretat social ? . Potser ens amaguen alguna cosa tots aquets , potser posarem al atur als d’aquí que paguem tots els impostos i posarem a treballar als sense papers , tot tipus d’immigrants i asta legalitzarem la prostitució que com que mou mes de cinquanta milions d’euros cada dia farà pujar molt les quotes . Si a tot això i posem el que l’Estat ha concedit , però no ha pagat , com les ajudes a la gent gran amb dependència , que en molts casos les famílies ho cobren quant la persona ja ha mort , potser si que tindrem seguretat social per vint anys .
Jo crec que ens prenen el pel , doncs es molt fàcil de veure que els màxims ingressos de l’estat son els impostos sobre qualsevol moviment de compraventa , si la economia entre en recessió vol dir que ingressaran menys i les despeses en atur seran molt mes altes i han d’acabar tota l’obra pública que tenen començada que son molts de milions d’euros .
Estan jugant amb tots nosaltres , però no es fa res de res , a part de posar alguns extres en algun cotxe oficial , per poder veure les series de la tarda , per que les borses , suposo que se les saben de memòria .
El que realment hem consola es el fet de que els directius dels bancs no podran cobrar més de cinc-cents mil euros l’any . Pobres , ja podran pagar l’hipoteca amb només quaranta un mil sis-cents euros al mes ? .

ELLS SON QUI PARLEN DE CRISI ............ I NOSALTRES QUI LA PATIM