dilluns, 27 de febrer del 2017

A robar carteres

En aquest cas ho he sentit en pròpia pell, avui fa vuit dies em varen fotre tot el que portava dins la meva bossa incloent-hi la pròpia bossa. Algú va deixar la porta oberta i algú altre va aprofitar per accedia al meu cotxe i marxar amb tota la meva documentació, diners, còpies de seguretat i objectes personals.
En aquell moment, i encara ara, et cagues el santíssim cabronàs que et portarà un munt de feina i diners en els propers dies.
Toca anular totes les targes, comptes, i renovar documents.
De dues assegurances que tinc resulta que cap no cobreix res. La més forta, és que la que tinc de la llar, diu textualment que cobreix fins a vuit cents euros el robatori fora de la llar. Però resulta que un cop fas la gestió et diuen que com que la denuncia diu que ha estat  sostret de dins un cotxe no cobreix res  de res. M’havien d’haver atracat, o sigui que no ha estat vostè robat adequadament...Setze anys pagant i un cop que els necessites, t’aixequen aquell dit que està al centre de la ma.
L’altre, cobreix el robatori del vehicle, però no el que hi ha dins. “Mandan huevos”
Vas a renovar DNI i el policia et diu que són 10,60 euros, que si ho porto a l’assegurança m’ho pagaran. Una merda, li dic jo. 
M’he quedat de pedra quan he vist que des de la targeta sanitària fins al DNI, passant per el carnet de conduir, queda molt ben escrit que si és per robatori, igualment s’han de pagar les tasses. O sigui la policia no em protegeix prou i a sobre haig de pagar per no haver fet la seva feina. Negoci rodó. 
Ara ja m’he emprenyat, demà tinc hora amb aquells del....Parlem? I gairebé segur que algú s’acabarà menjant amb patates una pòlissa sencera amb patates, o se la fotrà pel cul. Les assegurances no serveixen per res, només per pagar.  Ara per ara,  només tinc aquell dubte de qui m’ha robat més, si el lladre cabró o les assegurances.

10 comentaris:

Alfonso Robles Motos ha dit...

M'imagino com et trobes, quan et roben la cartera, els diners fan mal, però després comproves que a més de llevar-te els euros, ara has de fer un munt de papers i que ningú et facilitarà els tràmits.
El tema de les assegurances és de vergonya, jo tenia dos cotxes a tot risc, al segon problema que vaig tenir els vaig treure i vaig deixar el bàsic, ja que sempre hi havia alguna pega perquè t'ho cobrís tot.
Només et desitjo que sigui el més lleu possible.

Carme Rosanas ha dit...

Ostres, sí que fa emprenyar tot això... el mal és que enfadar-se no serveix de res i a sobre has de fer la feina i pagar-ho tot.

Jo també desitjo que tot plegat es resolgui aviat i de la manera més lleu possible.

jomateixa ha dit...

Cadena de lladres...

xavier pujol ha dit...

Fa de mal dir aconsellar-te paciència Joan. Sé que aquestes situacions ens treuen de polleguera.
A un amic meu, en pocs dies de diferència li va passar 2 vegades. Un dia al cotxe, com a tu, i al cap de poc li van pispar el mòbil que va deixar uns instants sobre el taulell de la seva botiga.

Gerònima ha dit...

Ja tens raó ja. Espero que puguis fer tots els tràmits aviat i que tot això quedi enrere d'aquí uns dies.

Anna ha dit...

Odio profundament les assegurançes (més en aquesta època de l'any que és quan ens les renoven) perquè tinc la impressió que és com llençar els diners a un pou.
Eeeen fi, només queda comptar fins a 10 i agafar-ho amb paciència perquè és ben bé ...

Sergi ha dit...

Lamento la mala experiència, o més ben dit, les males experiències amb uns i altres. No n'hi ha prou amb la mala estona de que t'hagin pres coses, que el remei és encara pitjor. Espero que passi aviat, l'ensurt i tot plegat.

Sobre les assegurances, em queda la mateixa impressió que a tu: no serveixen per a res, només per pagar. He dit això més d'una vegada i més de dues, perquè sempre que he tingut algun problema, l'assegurança no ho cobria, passés el que passés, i em sembla una vergonya. Una vergonya, i una gran mentida. No pots estar sense assegurança de cotxe, però després no et cobreix. I ja no parlem de la de vida... ni morir-nos podrem fer tranquils...

Consol ha dit...

Precisament ara estic renovant assegurances i sí, tens raó. De tu he après que si em roben a dins d'un lloc, sempre he de dir que ha estat fora, al carrer. Va bé saber-ho.

M. Roser ha dit...

Caram , Joan si que fa ràbia això entenc que estiguis enfadat...Em sembla que ens hem d'acostumar a llegir la lletra petita de les assegurances, perquè sinó, sempre en surts escaldat...
Agafa-t'ho amb calma!!!( si em passes a mi no sé si m'aplicaria aquest consell)

Joana ha dit...

Poc a dir, cony que tens tota la raó!
Abans, si era robatori i denúncia no pagaves renovar documents. Veig que ja no és així.
Ànims guapo, i sí, les asseguradores també ens roben.