dijous, 2 d’abril del 2015

Dos coma vint-i-dos per setmana

Tothom fa les seves estadístiques, de fet estan molt de moda i serveixen segons diuen per avaluar tota mena de fets. Jo que sóc de matemàtica curta, he fet càlculs matemàtics simples per arribar a la conclusió de que els meus hàbits em porten a fer-ho dos coma vint-i-dos cops per setmana. Com que l’estudi està basat en un grapat d’anys, dóna la confiança necessària  com per agafar la calculadora i predir esdeveniments.
Si quan ara en porto 888, podria arribar a assegurar, que amb unes cinquanta setmanes més arribaré a dir que ho he fet mil vegades.
Ja sé que el meu ritme és baix, que em passeu la ma per la cara molts de vosaltres, ara, també us dic que amb altres coses potser us guanyo......però, en el que fa a apunts aquest és el meu ritme satisfactori. El que no puc comprovar estadísticament, és  la quantitat de bajanades que he dit, ni com m’han vingut al cap. 
Que passeu uns bon dies de sants i santes, però sense ser-ho massa.

15 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Segur que en moltes altres coses em guanyes, Joan, i suposo que de llarg... però no pas en posts. He, he, he...

Crec que la meva mitjana deu rondar el 6 i escaig per setmana.

sa lluna ha dit...

Doncs darrerament em superes de molt...
m'hauré de posar les piles!! :)

Aferradetes i bones festes!

Joana ha dit...

Bé, tampoc és mal ritme...
Jo vaig a "trompicons" :)

xavier pujol ha dit...

Joan no compto els teus posts: els gaudeixo.

Sergi ha dit...

Jo puc dir que vaig passar de 1000 fa una temporada, però el meu ritme és molt semblant al teu, ja ve a ser això, tot i que ara l'he baixat un pelet, m'atreviria a dir que està entre 2.2 i 2.5 per setmana, però ja ho calcularé, que a mi les estadístiques m'agraden. Això si no tenim en compte els altres blogs en els que he participat i participo des de fa 8 anys, llavors crec que surt a més. Ara no recordo, però ho tinc comptat i em sembla que en total dels totals estic proper a 2000 posts.

I després de l'egocomentari, dir que a mi el teu ritme em sembla molt bo, ens deixes uns dies entre post i post, i sempre ens arrenques un somriure o la nostra consciència. O les dues coses. Pels teus 1000 posts, que estic segur que celebrarem, espero que hi hagi festa grossa!!

Eva ha dit...

Ara ens has fet comptar a tots :D
Jo també dec anar per l'estil...

Elfreelang ha dit...

No està gens malament ....no ho he comptat pas, enguany estic si fa no fa com tu ...enhorabona i bona mitja setmana santa!

Consol ha dit...

No sé si són pocs o molts però cada vegada és un plaer i, a més, ... sovint fas riure. Què més es pot desitjar?

Pep ha dit...

vaig lent, molt lent...
de fet no he sigut mai competitiu.

però encara et puc donar alguna sorpresa.

però com que crec que arribaràs molt abans tu... esperem per la festa ¡¡

Pakiba ha dit...

Que tinguis bons semana i a continuar amb el recor

Relatus ha dit...

Uis, jo jugo a una altra lliga. Continua així!!

Gemma Sara ha dit...

Doncs és una mitjana envejable, i no parlo de posts ;0 Sigui com sigui, felicitats!

Gemma Sara ha dit...

Doncs és una mitjana envejable, i no parlo de posts ;0 Sigui com sigui, felicitats!

jomateixa ha dit...

Jo tinc un ritme semblant al teu, i crec que és molt bo. Cal donar temps al personal a fer visites i comentar, i cal tenir temps també per passejar per altres blocs.

Laura T. Marcel ha dit...

Passo bastant de l'estadística jo. Intento gaudir de les lectures dels altres i de les escriptures dels meus i dels feedbacks de tots plegats. I això és el que compta, no? El teu intento no saltar-me'l pq és simpàtic, enginyós i divertit i sempre provoca un somriure i una picada d'ullet.