dilluns, 12 de gener del 2015

Trendings i cassolades

De veritat que després de tots aquests anys, encara hem de continuar amb cassolades, manifestacions, trendings i marejant la perdiu? No ha quedat clar el que realment volem? És tant senzill com posar un paperet dins una urna i sortir de dubtes d’una vegada, estem d’acord que ho hem de fer bé, que ens hi juguem molt, que el futur dels nostres depèn d’això....però coi, ja cansa tanta indecisió per part de qui té la paraula. No havíem quedat que la puta i la Ramoneta eren història?
Ara si que el “souflé” està baixant, estem perdent vots, la gent menys involucrada comença a tirar la tovallola i ho entenc. Qui pot dipositar confiança a un grup de gent que no pot desencallar el graó més petit de la llarga escala que ens espera? 
Que serà llarg ja ho sabem, però collons, posem-hi decisió o començarem a dubtar seriosament si de veritat ens volen portar a bon port o a l’hort.

8 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Això comença a ser perillós... Si no s'espavilen ho engegaran tot a rodar.

Començo a estar preocupada de veritat...

Sergi ha dit...

Ho comentava fa temps i em temo que no m'equivocava. Aquest govern no té massa intencions de convocar eleccions... S'han carregat tota la feina d'anys, jo que n'estic més que convençut també n'estic ben cansat. Però sobretot perquè sé que ui té la paraula juga amb nosaltres. Ara ERC ja ha dit que accepta la proposta de CiU, que endavant. I ara què, quina excusa inventaran. Ja les estan inventant per no convocar, llegiu la premsa. Ara ja no és ni ERC, ni ICV, ni la CUP ni res. La pilota està en una única taulada.

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Completament d'acord amb el que diu en Xexu. Aquest President i el seu partit, hi ho sento però és com ho veig, ja ens ha defraudat varies vegades i sembla ser que ho seguiran fent :(

xavier pujol ha dit...

Totalment d'acord en que les eleccions quan abans millor i si pot ser a la primavera millor que a la tardor.
Els independentistes convençuts votarem en consequüència tant si són ara com si són després de l'estiu.
Si cal prenguem til·la, però que la impaciència no ens faci dubtar.
Després de tants anys, podem esperar uns mesos. El que cal és convèncer els indecisos, que una República Catalana ens irà millor, que la dependència a una monarquia espanyola.

Relatus ha dit...

Els està costant massa, ben cert.

Assumpta ha dit...

ERC no accepta cap proposta del President Mas. La proposta del President era la d'una llista de país, forta, potent, engrescadora... La resposta d'ERC ha estat no, no, no i no.

El que "accepta" ERC és anar per separat (caram! això ho ha d'acceptar? però si és el que ha dit sempre) però que el President pugui fer la llista més oberta. Però aquesta proposta, benvolgut XEXU, no és del President, és de les Entitats... T'has equivocat, oi? Sí, clar, perquè segur que tu saps que la proposta aquesta era d'Omnium i ANC...

M. Roser ha dit...

Doncs si que tens raó Joan, penso que tot plegat s'està allargant massa i estem una mica cansats que no arribin a cap acord els que segons ells, sembla que estan disposats a tirar pel dret...El perill està en això, en que la gent es cansi!
I penso que no és just que es responsabilitzi una sola persona...

Glo.Bos.blog ha dit...

Semble impossible que dues persones que, diuen, volen el mateix no és posin d'acord ni cedeixin per fer-ho. Jo també començo a sospitar que hi ha poc interès per part de qui remena les cireres.
Encara ho engegaran tot a can pistraus!