dimecres, 11 de juny del 2014

Correu bronca

Quan un està fart d’una situació de precarietat i abusos sense recompensa, es planteja si s’ha de posar la balança en equilibri o callar perquè els temps estant com estan.
Sabem que la supervivència és un puntal bàsic de la nostre existència, però la dignitat i l’orgull són etiquetes que no ens hauríem de permetre perdre. Aleshores un busca la millor manera de fer arribar el missatge a qui correspon. Per tal de ser totalment escoltat, sense interrupcions i amb  temps per meditar tot el que s’ha de dir o com s’ha de dir, no hi ha res millor que un correu. Senzillament perquè hi han persones que no s’hi pot parlar. 
Amb el correu bronca res et queda al tinter, et pots esplaiar, tocar la fibra i l’os en la seva justa mesura. 
Així ho vaig fer,  resultat? Amb dues hores tema solucionat en un vuitanta per cent, el vint restant el podem considerar una incògnita, en vies de no ser-ho. 
Ja ho sabeu, si teniu un problema......correu bronca.

16 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

En vaig fer un fa cosa de 15 dies, relacionat amb el tema dels castells a Berlin precisament, i goita, va sorgir efecte. No era conscient que tingués un nom que, d'altra banda, trobo molt addient: "correu bronca" m'agrada, sí :)

Carme Rosanas ha dit...

:) haurem d''aprendre de vosaltres, doncs...

Sergi ha dit...

Home, un vell conegut meu! O més que esbroncar, que si cal es fa, dir les coses pel seu nom, sense formalismes ni ensucrar res. Dir les coses clares sol tenir encara més efecte, la gent no hi està acostumada!

Joana ha dit...

Hi va haver un temps que tot era correu va, correu ve, però em va generar tal estrés que vaig haver de demanar que no en volia més!
És clar que els jutjats no han millorat la situació..
Amb segons quins tipus, res serveix!

jpmerch ha dit...

Però pensa que hi ha qui té un filtre contra el correu bronca.

xavier pujol ha dit...

Una bona definició per un correu que espero (encara que alguns cops me'l mereixi) no rebre'l mai.

Fita

jomateixa ha dit...

És bo, sempre que s'ho llegeixi el destinatari...

Glo.Bos.blog ha dit...

Doncs m'alegra que ho poguessis solucionar, encara que quedi el 20% pendent. No a tothom li funciona tan bé, per més que et quedes molt a gust dient tot el que penses

M. Roser ha dit...

Està bé això de buidar el pap sense que t'interrompin...Si pots solucionar les coses, fantàstic i sinó, servirà de catarsi...
Mai hem de perdre la dignitat!!!
Bon vespre, Joan.

Relatus ha dit...

No sé, crec que a mi no m'aniria gaire bé per aclarir les coses. A mesura que anés escrivint m'aniria passant l'emprenyada i cada vegada seria més diplomàtica i quedant-me més temes al pap. Millor una bona esbroncada de les de tota la vida :-)

rits ha dit...

llàstima que no en tot es pugui aplicar el correu brossa.

Elfreelang ha dit...

reconec que en alguna ocasió he fet servir el mateix .....quan no es pot parlar en directe una bronca per correu de vegades fa reaccionar

Elfreelang ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Elfreelang ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

També he fet servir la paraula escrita per comunicar-me no tan sols per donar una bronca ( que es efectiu tal com dius) si no també per explicar coses que de paraula en costava dir per un motiu o altre. Es la millor manera d’explicar-ho tot sense quedar-te res al pap.

sargantana ha dit...

apuntat dons !!

un peto molt gran