dimarts, 25 de febrer del 2014

Connectem el món

Hi ha qui es gasta dinou mil milions, per comprar una empresa de missatgeria, que gairebé tothom del món civilitzat se’n  ha acabat fent usuari, encara que de bon principi en renegués amb el clàssic: jo mai.
Ara sembla que la proposta del comprador és fer arribar les xarxes a qualsevol punt del planeta, perquè tothom pugui estar connectat interactuant a totes hores. Sabem que si s’ho proposa ho farà realitat costi el que costi, encara que hagi de regalar mòbils com feien abans amb nosaltres, fins que ens han tingut enganxats.
Serà així com la gent del futur més pròxim podrà passar gana, emigrar saltant tanques que tallen la pell, disparar fusells i cometre tot tipus de barbàrie, però ben equipats amb mòbil  d’última generació. Almenys servirà per veure més barbaritats penjades a la xarxa, amb l’esperança de que algú s’adoni que no anem per bon camí. No tinc papers, però tinc mòbil.
La balança s’està desequilibrant perillosament, té una tolerància, però no es pot abusar i deixar-la caure cap al costat feble.

Cada vegada que sento aquestes quantitats de mils de milions, no puc deixar de pensar que qui ens reina és, la hipocresia.

11 comentaris:

Sergi ha dit...

Aquesta gent juguen a una lliga diferent, però molt diferent. És clar que és injust i desproporcionat, però és capital privat, diners que s'han guanyat fent i venent els seus productes, i perquè nosaltres els hem comprat. Miren per la seva empresa, com faríem qualsevol de nosaltres, no?

Joana ha dit...

Més clar impossible!
I ens agradai, o no, és el futur.

xavier pujol ha dit...

Com va dir en Serrat: "amb el que es gasten en bombes, podrien matar la fam."
Ho podríem extrapolar a la tecnologia. Que els mòbils arribin a tothom, però no pas el pa.

Fita

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Dons si, sembla que es millor tenir Mobil, estar súper connectat, però dormir en un banc de la plaça (això si tens tanta sort)

Anònim ha dit...

La hipocresía es el mayor imperio..

Anònim ha dit...

ya está bien de ligas distintas..

jomateixa ha dit...

Mareja una mica tot això, però som nosaltres els que els fem grans.

M. Roser ha dit...

Ens estan creant un munt de necessitats, totalment "innecessàries"... Jo al·lucino quan veig persones amb aparells d'aquests d'última generació, però que té aspecte de tenir mancances de les coses més essencials...
Una pena!

Joana ha dit...

A mi em fa basarda que es parli de tants milions de diners i d'amistats... tot al mateix sac.
El futur o no... tot depèn ;)

Rafel ha dit...

Un gran contrast de mancances i posseir mòbil. Encara que es difícil que l'inventin comestible o que estimi.

Glo.Bos.blog ha dit...

Si els prenguessin el móbil a aquesta joventut que n'és totalment dependent potser sí que passarien coses grosses. Mentre "Pa (ni que sigui poc) i mòbil", i anar fent.