diumenge, 1 de setembre del 2013

No ho poden impedir

Que arreu del món es facin cadenes humanes i volin senyeres al crit d’independència amb total èxit i sense aldarulls, però sembla que això no és prou per continuar l’intent de frenar la nostre propera cadena.
Fins i tot té la seva gràcia el fet de veure com és més greu comprar unes urnes que esborrar el disc dur de Bárcenas, que vegin més perillós una colla de catalans agafats de les mans que no el fet de retallar la sanitat, que es facin ajudes a bancs corruptes i prohibeixin que un poble decideixi el que vol......
Com els expliquem als inútils de torn, que no anirem armats, no portarem pedres a les butxaques, no xafarem res i que només volem demostrar que som capaços d’organitzar-nos per demostrar pacíficament el que volem. De fet crec que ja ho saben i veient el nostre potencial volen aturar-ho si o si.
No hi patiu ni un moment més, no tenen prou espai a les presons per tots o sigui que endavant, que diguin el que vulguin, farem el que hem de fer i ho farem ben fet.

Jo........tram 587.

14 comentaris:

El porquet ha dit...

No els queda altra raó que la demagògia, el bramar i la seva enorme estupidesa que els fa creure que els estúpids som nosaltres.

Jo tram 739

Elfreelang ha dit...

ben dit! endavant les atxes!

Carme Rosanas ha dit...

Jo.... tram 406

Endavant les atxes!!!

sargantana ha dit...

ondia..m'has fet venir pell de gallina nano

em sap greu, pero jo no tinc tram
tot i que tramare alguna cosa
...segur !!

Helena Bonals ha dit...

Jo el 411! Que tremoli l'enemic.

Sergi ha dit...

És tan ridícul el seu discurs i les comparacions que es fan... el món s'adona de qui advoca per la democràcia i qui la vol tirar per terra. Tenim la raó de la nostra part, decidir el futur és feina nostra. I si surt que no, acatarem. Tots treballem perquè els que ens ataquen puguin dir que no si volen. Ells només treballen perquè ningú no pugui dir res. Vergonya.

Núria Pujolàs ha dit...

Visca la força del poble català!

M. Roser ha dit...

És veritat el que diu el Xexu, al cap i a la fem és pel dret a decidir que lluitem, i tant podran votar els del sí, com els del no...Però com que ens veuen que ens sabem organitzar , estan que s'enfilen per les parets, no poden permetre que siguem més democràtics que ells...
No recordo quin tram tinc, però a cinc minuts de casa!

M. Roser ha dit...

Perdó, volia dir "al cap i a la fi", és que em fan perdre l'oremus...

Glo.Bos.blog ha dit...

Donarem una lliçó de voluntat, organització i civisme. Que n'aprenguin de nosaltres!

Pakiba ha dit...

A veure si n'aprenent a fer les coses be.

Gerònima ha dit...

Garbi! jo 259!
:)

kira permanyer ha dit...

Jo tram 450... si! més por fa això que un arma. A LA GENT FARTA NO L'ATURA NINGÚ.

Laura T. Marcel ha dit...

Tram 426.
Avui he sentit que el PSC havia demanat que paguessim els qui anessim a la Via Catalana la despesa dels cossos de seguretat que hi haurà d'haver a tot el llarg del territori. El Mas ha dit que no. Només faltaria. És que no saben com posar pals a les rodes. I d'alguns ja t'ho imagines però d'altres queden tant retratats que cada vegada em deceben més.