dilluns, 23 de setembre del 2013

Hem de patir?

Ara que la Sra. Angi s’ha enfortit tant com per comparar-la al llegendari Mazinguer Z, no sé si hem de començar a tremolar. Amb els seus punys de ferro esperonats a base de vots frescos, amb el foc al pit llest per cremar-ho tot i, sense gairebé ningú que pugui oferir resistència, crec que ens podem preparar per quatre anys més d’austeritat.
Potser no estarà tant malament que aquesta dona ens vigili, doncs mentre a Madrid van dient que el país està apunt de sorprendre al món sencer, no estarà de més una ullada dels homes de negre. A veure si amb sort i com si d’uns mags es tractessin poden fer desaparèixer algun conill del barret.

No sabem com anirà, però si que tenia ganes d'algun canvi per veure si les coses canviaven una mica i podíem veure brots verds ara a la tardor. Sra Merkel tingui pietat de nosaltres, però no dels qui ens manen.

14 comentaris:

Sergi ha dit...

Una mica de mà dura ja els anirà bé a aquests que són els nostres gestors. Demostren cada dia que no tenen ni idea de com tirar endavant el país. Fins que se'ls pugui fotre fora, o ser nosaltres els que marxem, millor que ens vigilin...

belkis ha dit...

Jo crec que amb l'Angi al poder sí que patirem, i potser més encara. Però també és cert que no ha estat cap sorpresa

Relatus ha dit...

No sé si és pitjor saber que venen quatre anys d'austeritat que sentir-nos dir que "la crisi ja s'ha acabat" després que el govern anunciés que l'any vinent tornarà a robar la paga extra als funcionaris mileuristes.

Ximo Segarra "ACAPU" ha dit...

No crec que la Sra. Angi sàpiga què vol dir això de la pietat.

Però això sí: ella i Ratzinger Z farien una bona parella.

Carme Rosanas ha dit...

Que no ens passi res... a veure si mentrestant ens podem escapar...

Lluna ha dit...

Entre els d'aquí, els d'una mica més enllà i els del centre del tot fa molta por!!! Estic amb la Carme, a veure si ens en sortim d'escapolir-mos de tots plegats!!

Sergi ha dit...

Doncs jo sóc partidari de l'austeritat, ves per on. La resposta contra la crisi per part de certs sectors (especialment des de l'esquerra) ha estat molt desencertada.

El problema no és que no es gasti més del que s'ingressa (això és, a grans trets, força assenyat. És el que fan països tan benestants com Suècia). El problema és gastar en coses improductives, ineficients i que produeixen beneficis molt baixos per a la societat, com els AVEs sense passatgers, els aeroports sense avions i les Caixes dirigides per amics de polítics sense neurones. Això és el que hipoteca l'Estat del Benestar.

Que Frau Merkel vingui a cobrar la factura és el que es podia esperar quan un deixa comptes sense pagar. El que passa és que molts espanyols estan massa acostumats a viure dels diners dels altres (primer de l'or de les colònies i després del saqueig fiscal als catalans) sense haver de donar explicacions a ningú i suposo que això de tenir algú que vol cobrar els diners que hem fet servir, resulta sorprenent i fins i tot indignant.

Joana ha dit...

Crec que és una mala notícia. Sí, hem de patir.
Sobre tot perquè l'a suposada "austeritat" la paguem els de sempre.

rits ha dit...

Si que espanta una mica, la veritat. Ja veurem com ens intentarà esclafar.

Elfreelang ha dit...

m'afegeixo al teu prec....

Pakiba ha dit...

A mi m'espanta una mica tot el que està pasa però tinc fé que arribarem a on volen.

artur ha dit...

A mi el que em té intrigat, és això de "sorprendrem al mon sencer" !!...per ????
Salutacions !!

M. Roser ha dit...

Jo penso que durant molt de temps hem estirat més el braç que la màniga i com diu el Sergi, amb coses improductives, i és clar ara toca temps d'austeritat, que de fet a l'Alemanya fa molt de temps que la practiquen...El problema és que es retalla d'on no toca quan es podria fer d'altres llocs, que no ho fessin passar tan malament al personal...De l'exèrcit, de l'administració, posar més imposts a les coses de luxe, el que sigui...Tot menys deixar l'ensenyament, la sanitat, i les ajudes socials, com si fóssim tercermundistes ( amb tot el respecte per aquesta pobra gent)...Segur que si rasquessin una mica , sortirien diners de molts llocs!!!

Glo.Bos.blog ha dit...

Pinten bastos!
que no ens passi res...