divendres, 6 de setembre del 2013

El punt G 20

Tots volen trobar el seu punt, un que és molt Putin, no vol perdre aliats a  Orient, l’altre que necessita jugar amb armes està neguitós per prémer el gallet, però vol fer-ho amb permís, si les coses van malament no vol tenir-ne les responsabilitats. Altres busquen evitar evasions fiscals per poder recaptar més i  enriquir-se personalment. Tots vint, volen trobar el seu punt, diria jo egoista, sort que l’aportació hispana tant qualificada, els traurà del atzucac  amb agilitat per desviar la seva atenció cap al veritable problema mundial, la via Catalana. Senyors desviïn tot l’exèrcit, deixin-se de collonades, salvem el planeta de l’operació 11S NII 17:14, vagin amb compte són perillosos i organitzats, molt organitzats.

7 comentaris:

Sergi ha dit...

Gent agafant-se les mans, sense més. Potser cantant consignes, potser amb banderes estelades. Però sense fer mal a ningú, sense atacs, sense violència. L'acte més pacífic que hom pot imaginar. I encara ens enviaran l'exèrcit. Alguna cosa funciona malament, molt malament.

kira permanyer ha dit...

jajaja Molt be Joan. I a sobre fent zapping he de sentir a TVE aquest mati que Obama ha felicitat a Rajoy... just el que necessiten perquè la voz populi, aquesta que els vota sense pensar massa, s'oblidi del cas Barcenas.
Mentres tant, la gent continua morint a Siria...

Pakiba ha dit...

Lluità però mà en mà pacificament.

M. Roser ha dit...

I tant que serem ben organitzats, espero, però els nostres tancs seran de color groc i les nostres municions
cants de joia...

Elfreelang ha dit...

si senyor tu ho has dit!

Glo.Bos.blog ha dit...

Ai, senyor, quina creu amb els polítics! Ja ho deia en Grouxo Marx:

La política és l'art de buscar problemes, trobar-los, fer un diagnòstic erroni i aplicar després un remei equivocat

I casi sempre el remei és pitjor que la malalatia


Relatus ha dit...

Que tremolin que farem història!