dijous, 20 de setembre del 2012

Canvi de prioritats


Si abans  a l’hora de volar em dirigia automàticament a un companyia low cost Irlandesa com a solució barata, amb el temps els criteris han anat canviant.
Aquest any una companyia low cost, com pot ser la Italiana Air One, apart de donar un preu més que raonable, et fa sentir com un viatger normal, sense haver de fer cues amb l’esperit  d’atleta olímpic per poder agafar un seient, mentre escoltes com comenten: jo no vull l’ala.....com si d’un pollastre es tractés.
Hi ha diferents maneres de fer les coses i, viatjar sense que et facin ruboritzar en públic de si la tens massa gran ficant-la en un forat de comprovació, córrer per agafar lloc, fer cua un hora abans per ser dels primers, pagar més per la maleta que per el bitllet i els últims incidents esdevinguts alguns per picaresca, fa que al final si hi ha altre opció canviïs de companyia.
Per mi ha passat de ser opció prioritària a últim recurs i, si ho rumiem bé, potser no és cap tonteria aplaudir fervorosament cada cop que aterra un avió dels seus.
Un “lacasito” a qui endevini la companyia.

23 comentaris:

Pakiba ha dit...

No hay duda Spanair, da yuyuuuuu.

Anna ha dit...

Fa dies que penso exactament igual que tu! Si he de pagar 10€ per anar a una altra companyia que no sigui certa irlandesa, els pago ben a gust. Al Novembre vaig a terres angleses i em vaig negar molt a utilitzar-la. Ni m'inspiren confiança ni es mereixen un Euro.

Alba ha dit...

ryanair!!! fijo..... que pel meu super viatge de noces vaig experimentar tot això que dius!

Eutrapèlia ha dit...

També era una de les meues preferides, sinó la que més: pel preu, per la puntualitat (per a mi és molt important) i perquè són a tot arreu, però després del que ha passat els darrers mesos ja vaig decidir que no hi volaria més.

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Que són aquells que posen música tipus "Séptimo de caballería" quan aterren?
Fa temps que vaig oblidar-los, pel mateix preu qualsevol altra companyia és millor. Segur!

Clidice ha dit...

No hi he volat mai, però me n'adono que no m'he perdut gran cosa :P

Sergi ha dit...

Em sembla que no guanyaràs per Lacasitos. Jo he volat força amb ells, i tret d'algun endarreriment, tampoc tinc massa queixa. Vas incòmode, has de fer una gimcana per comprar el bitllet i que no et cobrin massa més del que prometien, però igualment et permet volar més barat. Si puc trio una altra opció, però si el preu és bo tampoc no tinc massa manies. Fins que me'n passi alguna de greu, que després ja veurem. Però bé, volant amb Vueling o Easyjet he notat clarament la diferència.

Anònim ha dit...

La meva filla em va dir el mateix que tu. ja no és cap "chollo" viatjar amb Ryanair, te la jugues en cada vol. Ara, la sal i el pebre les poses tu amb la teva imaginació... ;-)

Joana ha dit...

La companyia te "tela marinera" però el seu propietari... mare meva!
Jo volo poc, però amb aquesta, de moment, no ho he fet.

sa lluna ha dit...

Abans volaba a Barcelona amb Vueling, però per anar Girona o als seus voltants és més fàcil volar-hi directament. Dues vegades he vingut amb Ryanair i n´he quedat ben tipa, no només m´ha sortit (al final) al mateix preu que una altra companyia, sinó que a sobre has d´aguantar la mala llet dels que t´haurien d´atendre, sense oblidar que quan ets a l`avió no saps si voles o ets a uns grans magatzems!
Una pena que no hi hagi altres companyies que volin a Girona.

A mi ja em fa por!

Uns bessets...i bon dia!!

Sílvia ha dit...

Tens tota la raó, al principi no entenia perquè aplaudia la gent, ho trobava ridícul. L'últim viatge que hi vaig fer, jo també vaig aplaudir. És una profunda agonia.

Anna ha dit...

Ryanair mai m'ha agradat, més que res per la seva antipatia. Diuen que és el seu marketing (?!). Tot i això d'aquí a tres setmanes l'agafo per anar a Londres des d'Estocolm. També haig de dir, però, que ha començat una mena de campanya en contra de Ryanair basada en temes que no l'incumbeixen només a ella. Estadísticament no té més incidències que altres companyies.

El porquet ha dit...

Doncs jo he experimentat el mateix procés que tu. Han passat de primera opció a darrer recurs. Prefereixo pagar una miqueta més i no sentir-me con un vedell cap a l'escorxador.

jpmerch ha dit...

Que exagerats! Només s'ha de mantenir el cul ben premut i ja està.

Dafne ha dit...

Prou cangueli em provoca volar, com per anar en companyies que els passa de tot. Sé que pot passar en qualsevol, però determinades Cies, són propenses. Així que millor prevenir que curar!!!!
I si volem amb els fills, encara en volem més de garanties!!!

kira permanyer ha dit...

a mi dona'm el tub... l'últim viatge a Edimburg em van deixar a terra... em tancaven la porta als morros havent arribat. El que ve abans es de peli d'Almodovar... no vull ni recordar. Els odio a mort....

belkis ha dit...

Jo no acostumo a viatjar i menys encara en avió, per tant, no m'afecta gaire tot això.
Sí que m'atreveria a dir que, amb els temps que còrren, els problemes o incidències que diuen que té aquesta companyia (de la qual ja no dic el nom perquè no et quedaran més lacasitos) deu afectar a d'altres companyies, però la publicitat, bona o dolenta, en aquests dies és la que hi ha.
Si són crítiques amb fundament, només pot afirmar-ho els usuaris

Anònim ha dit...

No es que els vulgui defensar però... Iberia ha sofert el 2012 més incidents aeris que Ryanair a Espanya

Laura T. Marcel ha dit...

Jo penso que si cau l'avió i m'he de perdre en una illa amb en Jack o en Sawyer, ja m'està bé Ryanair.

rits ha dit...

Cada vegada que he volat amb ells, després m'he repetit que no ho faria més, i després com acaba sent el més barat, doncs hi torno a caure. El darrer viatge, a Astúries, va ser quan va començar aquesta campanya en contra d'ells i la veritat és que va ser el pitjor vol que he tingut mai. Em van trencar la maleta, vam tenir retards per després arribar a l'hora, amb un vol una mica accidentat.

En fi, no puc dir que no ho tornaré a fer, xò si la butxaca continua com fins ara.... qui sap...

Ara, he anat amb Vueling a Roma amb els pares, i carai, quina diferència! si, si, low cost xò que gairebé ja no ho sembla.

Kuroi Neko ha dit...

Jo n'he acabat tipa de Ryanair, però també de Vueling i les altres de low-cost. Totes te l'acaben clavant, si no és per una cosa, per una altra. Intenta fer un canvi de nom amb Vueling (per raó justificada, com per exemple, trencar-te una cama o per risc de salut) i voràs la clavada que et peguen: 50 euros per persona i vol + el canvi de preu de tarifa. Tot i que sigui el mateix bitllet i tu ja tinguis el teu vol, només per canviar unes lletres a una pantalla d'ordinador. Comprendria que et "penalitzessin" pagant no sé, 20 euros, per canviar de nom, però no aquests extrems. És certament indignant. I no parlem ja de canviar de data. Si el vol que vols canviar és més barat que el que tenies prèviament, no "t'abonen la diferència" sinó que també has de pagar 50 euros per canviar de dia...
Vivint a una illa, com visc, ho tinc molt fotut, i sempre acabo viatjant amb qualsevol d'ells, tot i que no voldria, perquè no tinc més remei.

zel ha dit...

Jo, ho sento, però ho he de fer servir si vull unes mini vacances...i com que no maro lluny, a ses illes a fer el gos...

Yáiza ha dit...

Uf, Ryanair... és que són cutres, cutres, eh! Tots els meus viatges Barcelona-París van ser amb Vueling, descaradament millor i preus similars. Jo he arribat a la mateixa conclusió que tu, si m'ho puc permetre, evitar ryanair. Si la diferència de preu és massa grossa, llavors... a passar pel tub.