divendres, 10 d’agost del 2012

No m'agrada


Si com a país intervingut, estem constant-ment vigilats, per altres països que opinen cada dia que és el que hem de fer i com fer-ho, em preocupa cada dia més el fet de que tots els que ens miren diuen que si, que anem ben encaminats, que falten unes quantes retallades més, però que el camí és aquest.
O sigui: els que opinen donen per bo que sigui el poble qui pagui el pollastre, també deuen donar per bo que tots els qui ens han robat poden continuar fent-ho, potser també és bon camí  que qui guanyi diners amb la fluctuació dels mercats siguin els mateixos bancs als qui hem injectat diner públic.
Crec o sospito que els qui ens guien no són del nostre equip, van amb ells. Ho tenim malament.
Estem venuts a una pandèmia, de gent, amb un grau molt elevat d’egoisme i ànsia de poder. Els símptomes més freqüents que presenten els malalts són: prepotència, falta d’escrúpols,  abús de poder i no paguen mai res de la seva butxaca.
Eviteu-los, que no ens contaminin, nosaltres no tindrem tant però som autèntics, aquesta ha de ser la vacuna que ens farà sortir endavant.

16 comentaris:

Sílvia ha dit...

A mi tampoc m'agrada...

jpmerch ha dit...

A mi tampoc.

McAbeu ha dit...

Ni a mi!

Alba ha dit...

I que fem doncs sentats davant una pantalla??? O ens posem durs i ens rebotem amb força o ens donaran pel cul cada cop més....... :(((

sa lluna ha dit...

Tots plegats son menys que nosaltres...ja saben que no ens agraden, a què esperem??

Ferran Porta ha dit...

Compartim tots el diagnòstic, només cal que coincidim també en el remei. Puc dir-ho? puc? ... són uns fills de puta. Jastà, jastà, ja callo!

Sergi ha dit...

Què vols, si els que regeixen ara els nostres destins són els del Banc Central Europeu, de part de qui creus que es posaran? Si el seu mateix nom ja ho diu.

fanal blau ha dit...

No són del nostre equip perquè la paraula equip, per ells no existeix.
El poder s'ha convertit en malaltia que haurem de mirar d'erradicar com si fóssim defenses contra aquests atacs patògens d'una minoria que pretén avançar maligne com un tumor. No sé si ens hem de vacunar o hem de sortir a carregar-nos el tumor sense massa contemplacions.

Joana ha dit...

A mi tampoc m'agrada.
Ahir vaig quedar ben sorpresa en escoltar que volen baixar el salari mínim, que ja és ben mínim!

Elfreelang ha dit...

i avui mateix llegia que la cosina dels rics aquesta que fa pujar l'adrenalina i baixar encara més els nostres sous ( i ai ...els qui encara en tenim) els hi ha anat d'allò més bé a Alemanya i als bancs alemanys ....no no pot agradar a ningú que la majoria estiguem sotmesos a una minoria que ens enfons cada cop més...

Pakiba ha dit...

En quedo amb la darrera expresió

""eviteu-los, que no ens contaminin..........""

kira permanyer ha dit...

fa temps que es veu que la preocupacio i l'esforç ens el demanen per mantenir un sistema on nomes guanyen els de sempre: el que m'indigna molt es que a sobre diguin que la culpa es dels pobres desgraciats que volien viure per sobre dels que els hi tocava:que si vacances,que si pis propi,que si canvi de cotxe.... encara voldran que nomes mengem pa i seba... aeroports a lleida,castello, aves a Albacete,kms de autovies pels madrilenyos... es veu que aixó no compte...

zel ha dit...

Directament, colla de cabrons, ja em sap greu, beneir i abaixar el cap fracturant en classes (ells i la resta)que tenim treballs a anar fent la viu viu. Miserables.

Petons, rei!

Glo.Bos.blog ha dit...

Que no són del nostre equip ho demostren cada dia.
A part d'evitar que ens contaminin la prepotència, l'egoisme, la falta d'escrupols, no podem fer res més?...

Anònim ha dit...

Tens raó, Joan... Però mirà que n'és de difícil prendre segons quines decisions! El primer pas seria treure els diners de les mans dels bancs i de les entitats financeres i després exigir que es tornin a escriure les normes que beneficiïn equitativament a tothom. Però perquè no ho fem?

lisebe ha dit...

Be, que he de dir.. Que no s'hagi dit ja, doncs que a mi tampoc M'AGRADA !!!!! Pero estem de lligats de mans... Impotencia i malgrat aixo continúem endavant.

Bona setmana.

Petonets