divendres, 27 de gener del 2012

Sé on ets, que fas i que vols fer


Això és el que sembla ens podrà dir el sr Google, que a partir del 1 de Març engega una fusió dels diferents serveis que té amb un únic perfil d’usuari.
Fins ara podies ser homosexual al youtube, solter al gmail, casat a blogger i més sortit que un balcó en qualsevol dels seus múltiples serveis. A partir d’ara ús heu de decidir, doncs tots el serveis tindran un mateix perfil al qual per ser més verídic ens anirà demanant cosetes tals com telèfon, adreça, tarja de crèdit.......entre altres coses, que suposo els interessa més que la nostre condició sexual.
Segons ells es per ajudar-nos més en el dia a dia, recordant-nos quan fem tard a algun lloc i com arribar-hi més aviat, comptant on som i tenint amb compte l’estat del trànsit en aquell moment. Sembla fantàstic, no ens caldrà preocupar-nos de res, només haurem de buidar els nostres mails diàriament de tota la publicitat que el Sr ha deduït que necessitem, posant el nas a les nostres recerques.
Aneu amb compte amb les privacitats, doncs ells van canviant i és molt fàcil fer un click fora de lloc per donar-los tot el que volen saber.
Fins ara podríem fer una entremaliadura esperant que ningú no ens veiés.......ara les màquines ens vigilen.



22 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Tot plegat fa por... oi?

Alba ha dit...

Ostres sí.... fa por. No m'agrada sentir-me així de controlada i sé que molta gent pensa: doncs no fagis ús d'aquests serveis i llestos. Però cal arribar a aquest extrem?

Jo per si un cas cada cop diré menys coses.... pel que pugui ser!

Anònim ha dit...

Conye, la cosa es posa lletja! Ai, ai, ai...

Assumpta ha dit...

És molt empipador... Saps què em passa? Segons a quines pàgines entro a buscar informació de llibres, em surt directament publicitat d'obres de DICKENS!!... És absolutament evident que saben quines són les meves cerques habituals. Espies!!!

Catalina Cerdó ha dit...

Haurem d'intentar anar més vius encara... no estam tan lluny del "Gran Germà"

Anna ha dit...

A mi és que quan em controlen tant...no m'acaba d'agradar no ...

Sergi ha dit...

Acabo de fer un post parlant de la manca de privacitat del facebook i la Carme m'ha advertit que passés per aquí (ho hagués fet igualment, però encara no havia tingut temps!). Veig que parlem de coses similars, jo també m'he llegit una mica la nova política de privacitat i esgarrifa. Internet tal i com la coneixem està canviant, ja no serà un món lliure i comunicatiu, ens han de controlar d'alguna manera, és clar. Tant de bo això fos per protegir-nos de la gent que fa maldats utilitzant la xarxa, però que els controlats siguem els que en realitat no tenim res a amagar, toca una mica les pilotes, la veritat...

montse ha dit...

Això fa iuiu, cal anar en compte.

LEBLANSKY ha dit...

Garbi, em poso a tremolar! Espero que la cosa no arribi a tant, perquè això ja fa semblarà una novel·la de terror ambientada en un futur que, per desgràcia, cada cop està més negre :(

Ferran Porta ha dit...

Vinc de cal XeXu... i ara això! Acabarem per engegar a pastar fang tota la modernor? tornem al correu postal i al telèfon fix? No ho dic en conya, potser serà el millor que podem fer...

Joana ha dit...

Noi... ni una juguesca ja? :)
Per sort, jo soc divorciada, amb o sense Google je je

GEMMA ha dit...

Carai, gràcies per fer-me avís del que no sabia.

jomateixa ha dit...

ja tenim aquí el "gran germà"...
això comença a posar la pell de gallina...

McAbeu ha dit...

Estem a les seves mans però també a les nostres, haurem d'anar més en compte de publicar només el que de veritat volem que es faci públic.

Eduard ha dit...

Doncs prefereixo que no em coneguin tant. Vull dir una mica de misteri i inseguretat afavoreix totes les relacions perquè, fins i tot amb un programa imformàtic, les fa més humanes.

rits ha dit...

ostres, l'altre dia em va sortir l'avis del canvi de privacitat. reconec que em va fer pal llegir-m'ho i vaig clicar.

Ais, no sé, no tinc res a amagar, xò fa iuiu que puguin controlar així.

Tot està canviant. Espero que no sigui el final de moltes coses bones que havia aportat la xarxa.

Dafne ha dit...

No fotis, jo sóc un desastre, i de vegades clico el que no haig de clicar.
I això perquè s'ha d'unificar???
Ferran tornar a les postals seria bonic, si poguéssim utilitzar la xarxa sense por. Però la por no ens deixarà ser lliures!!! Ja van dos dies que dic el mateix, em fa la impressió que repapiejo!!!!

Elfreelang ha dit...

Doncs estic per enviar un escrit de protesta a Goggle o donar-me de baixa, encara que sé que no podre fer-ho tinc dos o tres perfils diferents ...bé més aviat tinc quatre adreces de correu diferent i a mi m'està bé així si unifiquen em pensaré si donar-me de baixa d'algun servei...crec que és un atemptat a la privacitat!

Pakiba ha dit...

Aquí també ens volen tenir agafas i al final ni passar la estona podren fer. A mi en fa una mica de por ja que en aquesta materia no tinc gaire practica.

el fem fatal ha dit...

Un senyor savi ja va avisar un dia al programa l'Internauta que ell, que s'havia hagut de fer la targeta client del seu súper (per no quedar malament amb la caixera?), ara de tant en tant comprava menjar de gos tot i no tenir-ne per despistar i no ser "fidelitzat" del tot.
Caldrà fer el salt al sr. Google de tant en tant?

maria ha dit...

El millor serà canviar de buscador.

Yáiza ha dit...

No em fa res que unifiquin perfils en els seus diversos productes. Ho trobo lògic i pràctic. Almenys per a la gent que no pretén enganyar a ningú.

El que no em fa gràcia és això de les dades personals. Al meu perfil amb prou feines hi deu dir que sóc dona i l'edat que tinc. No vull haver de posar més dades! Espero que simplement sigui una opció que t'ofereixin a partir d'ara, perquè realment, si ens obliguen a posar adreça, telèfon o targeta bancària (!!!!), ens ho haurem de fer mirar.