diumenge, 7 d’agost del 2011

Tablets, mòbils i altres rampoines

Ara que ja fa uns dies que m’he fet amic inseparable del ninotet verd i que sóc potser més android que mai, veient el ventall de possibilitats que tenen i el seu esplèndid rendiment. És per això que pràcticament he descartat l’adquisició, tant de temps pensada, de la compra d’un netbook, per la seva portabilitat i eficàcia. Ara m’estic decantant per els cada vegada més nombrosos Tablets, que estan sortint al mercat amb tarifes de navegació a partir de dotze euros, que et permeten estar connectat en qualsevol moment. Guanyant amb portabilitat i prestacions sobradament als netbook, i el més important de tot, és que inclús en alguns casos surt més barat. No és que sigui un malalt d’Internet, però si que m’adono de les avantatges que té, tant per el lleure com per la feina i per estar al dia dels nous sistemes operatius, que malauradament no podem deixar de banba.

El problema real que tinc ara, es el fet de que el model que he triat, per no mossegar la tant apetitosa poma, encara no es comercialitza en aquest país. Diu la xarxa que a partir d’agost estarà disponible, però de moment només es poden comprar a través de la xarxa a uns preus prohibitius i sense el suport de cap companyia de telefonia, tipus vomistar, bocafone o naranjito, que el subvenciona a canvi d’una tarifa plana de dades.

La decisió quasi és presa, ara només falta esperar que surti al mercat, tenir-lo als dits, al mateix moment que amb l’altre mà fem anar la calculadora, per veure si....cau o no cau.




12 comentaris:

Sergi ha dit...

Temptador és, la veritat és que és una joguina magnífica. Ara, més barat que un netbook, no serà. Aquestes coses valen 700-800 euros, i un netbook decent el tens per 250. Ja, és clar, li toques la pantalla i no fa res, és una llàstima. Mous el ditet per sobre i es queda igual. I que serà aquesta part de sota que té, amb tecles que s'han de prémer. Ostres, què antic, i que analògic, oi?

Res, no m'ho tinguis en compte, segueixo pensant que aquests trastos són per fer el pijo, i sí, van de conya i són espectaculars, fins i tot acceptaré que poden fer algun servei seriós. Però bé, són més aviat un centre recreatiu. Que per cert, els netbooks tampoc et permeten anar massa més enllà per capacitat, i a més són avorrits.

Tant és, perquè si se t'ha ficat al cap te l'acabaràs comprant. A mi, si em sobressin els calés, també m'agradaria tenir-ne un, però saps què en faria? Llegir i comentar blogs, mirar el correu, potser alguna sèrie, visualitzar fotos... ostres, si això ja ho faig amb el netbook...

Per cert, ehem, no ets un malalt d'internet??

Allau ha dit...

A mi no em parlis de portabilitat: he passat tres setmanes desconnectat la mar de feliç.

Ferran Porta ha dit...

Android, netbook, tablet... com no faci un curset accelerat, em quedaré més desfassat que el discurs del ZP (discurs?)

Catalina Cerdó ha dit...

ostres, sembla que hi estàs ben posat... ja et diré coses quan m'entri entre cella i cella la tal "tableta", el que tenc clar és que un netbook no el compraré, me'n deixaren un a la feina i el vaig tornar al cap d'uns dies, la mesura a vegades importa! Supòs que tot depèn del l´ús que en fas...

rits ha dit...

Crec que de vegades ens deixem endur massa per la vista. Calen tantes coses?
vaja, potser xq com que no tinc ni un duro no em puc ni plantejar ni mirar tot el que hi ha al mercat, xò amb un portàtil i l'ipod ja faig de sobres.

ja ens ensenyaràs el que et compris!

Pakiba ha dit...

Bueno aniré a un curset acelerat per sapigue de que parles, no entenc res de res,soc nula en aixó, pero lo que si he entes es el vomistar,bocafone o naranjito que m'ha fet moltísima gracia.

Yáiza ha dit...

Oh, realment aquests aparellets són molt temptadors... ara, ja et dic que si fos jo, posats a fer, queixalaria la poma ben gustosa. Així aniria a joc amb el meu portàtil (que és el meu ordinador tot terreny, podríem dir que no en tinc, de fix). Ara, el que està clar és que de moment, són caríssims! Quina broma!

magazine.cat ha dit...

En vaig provar un i es fantàstic!!!

Joana ha dit...

Jo soc de poma, molt, una fan, però de moment, la mossegada és massa cara!
Aquest també te molt bona "pinta".

El porquet ha dit...

Uiiii has estat temptat per la poma i no l'has mossegada... això és un autèntic Ulisses inflexible als cants de sirena... (jo sóc més feble com ja vas veure al meu blog).

Doncs a esperar toca. Després segur que en gaudiràs un munt. Aquests trastets són una joguina diabòlica!

Anònim ha dit...

Com es nota l'edat! Jo ja no estic per a aquestes modernitats :-(

Assumpta ha dit...

Jo estic amb en XEXU i la RITS... vols dir que et fa falta?

Em quedo amb aquest paràgraf:

"Tant és, perquè si se t'ha ficat al cap te l'acabaràs comprant. A mi, si em sobressin els calés, també m'agradaria tenir-ne un, però saps què en faria? Llegir i comentar blogs, mirar el correu, potser alguna sèrie, visualitzar fotos... ostres, si això ja ho faig amb el netbook..." :-DD

I qui diu netbook diu portàtil o ordinador de sobretaula... si, al cap i a la fi, al final sempre fem el mateix...

Ai, la societat de consum!!