dimarts, 2 d’agost del 2011

Cul fred en plena nit d’estiu

Quan el calendari ensenya dates d’un teòric estiu, es molt normal que tothom tingui endreçat el pijama de llana i que el nòrdic descansi en el fons d’algun armari o en el servei de guarderia d’alguna tintoreria.

És per això que quan en ple estiu i per causes que no venen al cas, et despertes amb el cul fred, penses en que està passant i fins a quin punt és normal.

Se que molts estan contents amb l’estiu que ens està fent, però per el que a mi respecta n’estic fart....molt fart!!!! Tinc ganes de veure un dia sencer el sol, sentir l’escalfor de l’època, poder arribar al vespre i sopar tranquil·lament a la terrassa, amb la fresca desitjada durant tot el dia. Sentir l’estiu, veure cels blaus, que de gris ja en portem molt d’acumulat.

Cada cosa al seu temps, ara no toca i no m’agrada tenir dies esplèndids al mes d’Octubre....els vull ara.

Protestar es gratis, a veure si qui remena els núvols d’aquí dalt llegueix això i posa remei al tema, que ja estem a l’agost. Jo ho agrairé i el meu cul també.

16 comentaris:

Carme Sala ha dit...

Sí noi! Aquest és un estiu ben descafeïnat!
Entre setmana com que treballo, em va súper bé aquest temps tan suau; Ara: les plujes al cap de setmana, ja no les suporto!

Ferran Porta ha dit...

La cosa belluga arreu. Aquí dalt també portem un estiu de dos parells de nassos... però avui fa un sol esplèndid, per primer cop després de quinze dies!

Va, segur que ara sí, ara ens toca bon temps!

El porquet ha dit...

D'això se'n diu un bon cop a la taula!

A veure si fas remoure alguna consciència per allà dalt...

Pakiba ha dit...

Segur que cuan no toqui el tindrem, primer sera el "veranito de San Marti" i després ja veurem. Els de dal no ens fan cas.

Sergi ha dit...

El meu cul està tan content de no haver de posar el ventilador a les nits, de que no sigui necessari ni deixar la finestra oberta, si no vols, i de sortir dels llocs i no acabar fet un bassal perquè la tòrrida calor exterior et fon completament... és el meu estiu somiat, i a saber quan es repetirà altre cop, l'estic gaudint, fins i tot quan fa solet, que no m'agrada, però no molesta massa... ai, ja sé que no plou a gust de tothom. Si et serveix de consol, tampoc vull dies fantàstics a l'octubre, llavors vull una tardor ben hivernal.

Joan ha dit...

Jo, com el Xexu, agraeixo la temperatura especialment de nit, que no dormir enganxat de calor és un drama. I la fresqueta permet arrambar sense suar, tot s'ha de dir.

Ara, la resta del dia sí que trobo a faltar una mica de canya. On s'és vist un agost així?

magazine.cat ha dit...

Per mi esta fent un estiu fenomenal, no aguanto la calor.

Finestreta ha dit...

Totalment d'acord! Voto per una mica de sol, calor i culs calents!

marta (volar de nit) ha dit...

Ahir al Temps van dir que un estiu fresquet com aquest no l'havíem tingut des de feia un munt d'anys. A mi ja em va bé perquè la calor m'aixafa però em sap greu pels addictes a l'estiu i a les temperatures altes.

penyabogarde ha dit...

no pateixis, som la teva solució, vine al món bogardià i gaudeix...

Catalina Cerdó ha dit...

vols dir que tens el cul fred?

kira permanyer ha dit...

no podria estar més d'acord! estic per convocar una mani i tot a veure si el tipo de blanc que ve a l'Agost a Espanya parla amb el seu superior d'allà adalt i fan alguna cosa... no està tan aprop dels nuvols? pos eso!

rits ha dit...

Em sap greu, sóc del club que els agrada l'estiu que està fent.... això si, em preocupa i molt que a l'octubre ens torrem, llavors si que ja no toca ni de conya!!!

ànims!

Laia ha dit...

a mi m'és una mica igual, noi... si hagués decidit anar de vacances a la platja o fer alguna cosa que requerís un temps agradable per fer certes activitats, m'indignaria amb tu. La veritat però és que aquest tema no em desperta ni fred ni calor, i mai millor dit!

jomateixa ha dit...

A mi també em costa aguantar la calor.
Vigila això de dormir amb el cul enlaire pot portar conseqüències...
em refereixo als constipats...

Allau ha dit...

Pel que estic llegint, el bon temps l'hem tingut al nord d'Europa. El món a l'inrevès.