dissabte, 4 de desembre del 2010

Qui és el fill de puta?

Com que no podem saber del cert qui és el màxim culpable de la vaga de controladors, em pregunto qui deu ser el culpable o culpables de tot plegat, govern o controladors?

El que si sé, és qui una vegada darrera l’altre es quedant tirats a terra sense volar, amb les seves il·lusions cremades, per una colla de gent amb un nivell adquisitiu deu vegades més gran que el de qualsevol mortal. Hi ha moltes maneres de fer força, sense tocar els collons als pobres de sempre. Que hem de fer tots plegats quan la feina no és del nostre gust? Deixem les eines i fotem el camp? Desgraciadament tots, avui en dia hem de empassar-nos algun gripau per poder subsistir, i el que menys necessitem, és que la gent de sempre ens cremi les il·lusions acumulades durant mesos amb les seves despeses incloses.

A mi no m’ha afectat, però estic emprenyat igualment perquè estic agafant por a volar, por a gastar-me les peles, por a mantenir el neguit fins el dia del vol, por a quedar-me a terra sense vacances, por a que una colla de fills de puta no em deixin gaudir del que és meu, perquè avançadament ho he pagat.

Perdoneu per les paraules malsonants, n’hauria posat més però no m’hi ha cabut.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Quanta raó Garbi! Si diguessim el què coberm altres fent una feina responsable, de compromís, amb el cor... et cagaries! I disculpa tu també les paraules malsonants, però estic molt preocupada, molt! A sobre treuen els 400€ d'ajut als parats (no per culpa seva. Polítiques d'esquerres???

Wanderlust ha dit...

Hola Garbí, emparats amb el coi de dret de vaga s'estan fent veritables barbaritats. Molts dels que viatgen ho fan per anar a veure la gent que s'estimen i que fa un munt de temps que no veuen. Ja està bé home, ja està bé!!
I crec que la culpa és del govern, ningú no fa res que no li està permès.

Cristina ha dit...

Estic tan enfadada...no puc entendre que els mou a aquesta colla per tocar els collons sempre als mateixos. Jo marxo el dia 14 a visitar algú molt important per mi. Un viatge en el que he posat moltes il.lusions...i no vull ni pensar en quedar-me a terra per culpa d´aquesta gent. Per què sempre hem de pagar-ho els mateixos?
Jo treballo a un hospital i no podria deixar la meva feina encara que en tingués moltes ganes perquè sóc responsable del benestar de 15 persones que depenen de mi i d´altres companys.
Tant de bo ell pensessin igual...

Anònim ha dit...

Han segrestat a tota la gent que volia volar. Sempre acaben pringant els mateixos, qui menys culpa en té.
Però, a part de la vaga, quina altra eina hi ha? No n'hi ha cap més! Tot pelgat és molt complicat.

rits ha dit...

és molt bèstia tot plegat. Espero que es prenguin mesures del què han fet. El dret de vega no es pot canviar per aquest xantatge. Si que hi ha altres maneres, lluitar i lluitar, però mai fotent als demés.

sànset i utnoa ha dit...

Tu ho has dit: una colla de fills de Mourinho tots.
I, al meu parer, hi ha molts d'altres col·lectius amb més motius per queixar-se!

*Sànset*

lisebe ha dit...

No hauria d'existir el dret de vaga per segons qui!! com per exemple a aquests que guanyan el triple que qualsevol..! Ara estava llegint que el govern els pensa posar a disposició judicial i a la presó!! Jo no m'ho pensaria tant..!!

Petonets i bon cap de setmana

Ferran Porta ha dit...

Em sumo a l'onada d'indignació que, pel que veig sobretot via Facebook, recorre Catalunya sencera. Dret de vaga sí, però NO a costa de centenars de milers de ciutadans que no en tenen cap culpa, dels problemes laborals que puguin tenir els segrestadors (perdó, els controladors volia dir).

El que han fet és una putada de les grosses. I encara més irresponsable, fer-ho en un país en estat de desesperació nacional com la que es viu a Catalunya actualment.

Sergi ha dit...

No t'has de fer disculpar per dir les coses pel seu nom, i és que al cap de tots hi són aquestes paraules, que alguns no les diguin és per mantenir no sé quina mena de correcció política absurda. Com ja he dit en un altre blog, m'agradaria conèixer de primera mà algun controlador, per saber que redimonis ha passat. A dia d'avui és fàcil insultar-los, tots pensem que tenen unes condicions laborals envejables, què els pot portar a fer aquestes coses? Si hi ha algun motiu que desconeixem i que els dóna la raó, hauríem d'estar al seu costat, malgrat que els perjudicats sempre som els mateixos. Però si ho fan per ambició, o ves a saber què, penso que el mínim que se'ls pot fer és empresonar-los. La denúncia per danys i perjudicis no la superaven ni de conya.

meloenvuelvepararegalo ha dit...

A mi també m'agradaria saber per què ha passat això?? Sense previ avís i en unes dates tan especials, la quantitat de gent afectada que no podrà recuperar el temps, les il·lusions, és vergonyós!
Però com diu el XeXu hauríem de sentir també l'altra part.
Salutacions,

meloenvuelvepararegalo ha dit...

A mi també m'agradaria saber per què ha passat això?? Sense previ avís i en unes dates tan especials, la quantitat de gent afectada que no podrà recuperar el temps, les il·lusions, és vergonyós!
Però com diu el XeXu hauríem de sentir també l'altra part.
Salutacions,

Pakiba ha dit...

Garbi cuanta raó al teu comentari, no se que pasa pero sempre esperen a dates importants cuan hi ha gent que les está esperan, per fer coses que solamente perjudica i trencar les ilusión al pobre que espera per anarsa un dias de relax,

VERD ha dit...

És que tens tota la raó d'aquest món. Jo tampoc he volat, però és indignant, hi ha coses que no es poden permetre.

Poden tenir, que jo no els hi dono, segons la informació que donen els mitjans, part de la raó. Però aquestes no són maneres.

Ara, de moment, m'ha agradat com ha actuat el Govern.

_MeiA_ ha dit...

La història de sempre... els que surten perjudicats són sempre els mateixos.
És molt injust com families senceres veuen que el somni de mesos/anys queden trencats per una colla d'impresentables.
I has escoltat aquell cas d'uns pares que portaven la seva filla a operar a no sé on perquè té un tumor? és indignant! perquè ara han de començar tots els tràmits des de zero, i en aquests casos el temps és molt valuós. Injust.

_MeiA_ ha dit...

Ahhh!! i a tots aquests els cardava al carrer!! que hi ha molta gent el paro que vol treballar sigui com sigui!

Joana ha dit...

Jo ho tinc clar, la culpa dels controladors, massa privilegis i ara els hi volen retallar.