diumenge, 26 de desembre del 2010

Després de.....

Desprès de tres envestides, de taula ben parada, amb parèntesi d’esmorzar de xocolata desfeta i xurros, el dia de Nadal, que no varem abandonar la taula del dinar fins les sis de la tarda. Tot i l’esforç, per aprovar amb nota, a cada una de les tres taules, puc dir que he sobreviscut i crec que hem quedarà força encara per celebrar el cap d’any.

Diuen que per cada àpat copiós d’aquesta mena, s’han de caminar vint i dues hores per poder eliminar-ho del tot. Sort que jo he trobat una drecera, que en posició horitzontal diuen que fa el mateix efecte i amb menys temps, tot i que no pares quiet.

Ara només queden tres dies de feina per fer les mini vacances de fi d’any, que espero amb ganes, moltes ganes. Potser vosaltres ja esteu de vacances, però jo per desgràcia encara treballo aquests dies...........o potser és sort? Per si de cas no em queixaré.

19 comentaris:

Sergi ha dit...

Jo encara treballo tota la setmana noi, i el que és pitjor, hauré de caminar 22 hores per baixar-ho, que no tinc altres mètodes...

Anònim ha dit...

Uf mare meua jo dema correre una mig hora pero m'agrada aixo de la posicio horizontal ajjaja. Sort amb les vacances, si et servis no estic de vacances ni tp estare fins l'estiu. Un bes molt fort

Anònim ha dit...

Uf mare meua jo dema correre una mig hora pero m'agrada aixo de la posicio horizontal ajjaja. Sort amb les vacances, si et servis no estic de vacances ni tp estare fins l'estiu. Un bes molt fort

khalina ha dit...

Quanta estona ha de durar aquesta drecera? jeje.

Garbí, doncs ja estàs arribant a les vacances. Que les gaudeixis molt. Jo per sort sí que en tinc, però vaig estar molts anys que no tenia només que els dies festius.

Rita ha dit...

Aquesta setmana encara treballo, però l'altre... vacancetes i perdre quilets! ;-)

Molt bon viatge, família!

Pakiba ha dit...

Molt bona reflexió, m'agrada la drecera que has trobat, jo també la buscaré.

Una abraçada.

rits ha dit...

mmm, va, et faig envejeta, jo si que estic de vacances!!!!
però tb hauré de fer bondat i més tenint en compte que dimarts tinc hora a la doctora del règim!!! quina inocentada em vaig posar jo mateixa!!!

Agnès Setrill. ha dit...

Si, millor no et queixis, que amb el fred que fa, el vent, els dies tant curts, no s'aprofiten gaire bé si no marxes del país.

Agnès Setrill. ha dit...

Vull dir que millor tenir vacances una altre època. :-)

Carme Rosanas ha dit...

Jo també treballo aquesta setmana... i millor que no ens queixem és més sort que cap altra cosa...

Apa, que gaudeixis molt de la teva posició horitzontal, no deixa de ser una magnífica idea!

Anònim ha dit...

Jo també treballao durant totes aquestes festes. Tal com està el panorama és molt bo tenir una feina. El que no ho és tant és no poder gaudir d'unes vacances per aquestes dates!

... ha dit...

Per sort o per desgràcia no ets l'únic currante de nadal, com a mínim en som 2!

Conso Triay Coll ha dit...

Disfruta de ses vancances companys!!
Salut!!

Anònim ha dit...

Fas bé de no quixar-te, "suertudo"!!!

lisebe ha dit...

No em queixo però encara que no tant apretada de temps també treballo tota la setmana .

Petonets maco

Cristina ha dit...

Jo no tinc vacances. Inclús treballo la nit de cap d´any així que et pots considerar afortunat. Haig de provar la drecera...

_MeiA_ ha dit...

Tu rai que tindràs vacances... jo treballo tots i tots els dies... com que les festes cauen en cap de setmana, malament!

I pel tema del menjar... vulguis o no, sempre es fan uns extres que el cos no paeix... entre les gambes i que aquest any ens ha donat per beure cocktail de cava a totes hores... bufff...

Però també aguantarem el cap d'any!

Laia ha dit...

Bé, ànims que ja s'acaba!!! I tindràs minivacances!

Álvaro ha dit...

22 hores per abaixar un àpat copiós?

Apa Garbi, bona entrada d'any, que jo me'n vaig a fer el Camino de Santiago surtint de Girona.

I em faltaran kilòmetres!