dimecres, 13 de gener del 2010

Que forts que som

Una dona en edat de gaudir plenament del sexe, sense cap més preocupació que la de gaudir per que li bé de gust, es veu de cop enamorada per un jove de dinou anys que per el que sembla li va calmar sobradament tota la seva ansietat de fregadís. Aprofitant el jove, que ella estava molt contenta de la relació, va aprofitar un dels moments de posició horitzontal per demanar-li uns favors i seixanta mil euros per obrir un negoci, doncs era un jove emprenedor també per els negocis. Les diferencies de quaranta anys entre ells fa que surtin esquerdes en la relació i hagi de fer acte de presencia el cornut de torn per intentar de tapar tot el merder, doncs apart de les banyes es veu que els diners eren públics.

Ara m’adono de lo forts que som en el nostre país, doncs allà per uns polvets i seixanta mil euros tot el país trontolla, hi ha dimissions i tot. Nosaltres aquí en canvi tenim casos com Millets, Prenacetas........i un llarg etc, també amb algun merder de faldilles i no passa res tot segueix igual, alguna destitució i a continuar com si res.

Potser si que al final em creuré que això es un gran país. La llàstima es que a Irlanda, una espurna ha fet que hi hagi un cornut, una dona insatisfeta i un jove emprenedor sense negoci, si ja ho sé, el cornut ja hi era........

16 comentaris:

Striper ha dit...

Amb aixo de les banyes si que fan al nostre pais no vassentir lo del toros?

Carme Rosanas ha dit...

Forts, dius?

potser si que tens raó...

No sé, no sé... mesells? Que sembla que ja res no ens pot espantar ni fer mal?

Anònim ha dit...

Noi, l'aventura és l'aventura...

Clidice ha dit...

a mi el que m'escandalitza és la qüestió dels diners públics i que la susdita se la passa fent campanya ultraconservadora i dient als demés quina moral han de tenir. Per la resta, com si s'ho volia muntar amb un voltor i una urraca.

Sara ha dit...

Joan
recorda que Irlanda es un pais catolic...i que nosaltres ja fa anys i panys que em perdut la "fe".
Petonets matiners, juas juas.

Azu ha dit...

No entenc com poden pensar que mai ningú ho descubrirá?? Però aquestes coses sempre acaban sortint, no? Com podem treura 60000 euros i no justificar-los??? Això ES MOTIU DE CESE!!!

assumpta ha dit...

"Míta-la" ella!...
Aquests ultra-super-conservadors-catòlics, etc... són el pitjors, una colla d'hipòcrites i n'hi ha a tot arreu d'escampats!
I desprès volen fer combregar a tots els demés amb rodes de molí.
=)

gerardeli ha dit...

Tinc la lleugera sensació que la doble moral és cada cop més freqüent entre els nostres "estimats" polítics.
Endavant amb la desafecció!!!

Sergi ha dit...

I pel que he sentit, la dona era ultra-conservadora i d'aquestes que defensen la caspa típica. Ja veus. La que no era forta era ella, ni tenia vergonya ni res. Aquests de la dreta s'omplen molt la boca amb la família i totes aquestes històries, però quan ningú mira s'omplen la boca d'altres coses...

khalina ha dit...

I de les històries que no ens enterem...

Joana ha dit...

En fí... massa rebombori per el clauet i poc per els calers!

_MeiA_ ha dit...

Mai surt bé això de tenir un llit a fora de casa...

Sisco ha dit...

Hi ha gent que fa servir el cervell i d'altres fan servir una altre cosa. Però hi ha algun que altre que fan servir les dues coses al mateix temps amb una habilitat increible!!

òscar ha dit...

Ara, fent una mica de política-ficció, m'he imaginat la sra. d'en José "cabòries" Montilla (a la que no tinc el gust de conéixer, eh!) en la mateixa situació i he pensat que, segurament, aquí també trontollarien els fonaments del país.

Eva ha dit...

Ufff, i tot el que no sabem....

Anònim ha dit...

Sembla un conte... i Irlanda no és pas tan lluny!