Teniu nens a qui sorprendre?......... de edats entre el tres i noranta anys, no patiu, amb aquesta senzilla recepta els fareu molt contens o els posareu als postres peus…..depenent de l’edat.
Es tan simple com posar dos trossos generosos de xocolata, dintre de la truita un cop posada a la paella just abans de cargolar-la, en acabar de coure, la xocolata s’haurà desfet i tindrem una gustosa xocolata desfeta dins d’una truita que sol ser el nostre menjar ràpid casolà per excel·lència.
Una mostra sempre es bona
Espero que triomfeu...........en totes les edats!!!!!! Apta per tot tipus de llaminers/eres
I penseu amb el concurs de L'estriper..........xocolata!!!!!
18 comentaris:
Xapo una molt bona idea!!
Es pot considerar un creppe?? ;-)
Pensarem amb els relats de xocolata.
Això deu ser com una espècie de creppe. Si Utnoa no ho veu la intentaré sorprendre (molt serà que m'ho foti pel cap...)
*Sànset*
Sempre innovant en... la cuina?
Caram amb la xocolata!!!
Hummm! que bona truita. Em quedo amb la recepta.
Uaaaaaaaa.... la posaré en pràctica!!!!
nyam, nyammmmmm
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
S'haurà de provar!
ostres... no s'em hagués acudit mai!
mmmmmm... per llepar-se els dits!!
Ara m'he aficionat a fer postres (mal hàbit), però tothom em diu que em surten bones! ;-)
De fet la crêpe de xocolata és boníssima, la truita de xocolata diria que és un cosí germà. Algun dia potser ho provi. Dolces gràcies!
No ho he provat mai, però ho faré. Té molt bona pinta.
MMMMM que bona idea mmmm
una idea perillosíssima! evidentment me la prohibiré :(
;)
I cal que sigui per sorprendre algun nen? Perquè jo gustós em sorprendria a mi mateix! Em sembla que això ho he de provar! Sempre ens dónes bones idees culinàries a l'abast de tots els inútils a la cuina. Parlo per mi, eh?
coi de xocolata!!
avui no es pot anar per els blogs..jajja
Molt bona pinta... Jo quan era més jove feia truita de Cola-Cao...
A veure si trobe una estona per fer el conte de la xocolata...
Una abraçada
De seguida ho provo!!!
Salut!!!
A vegades ho havia fet amb pernil però mai amb xocolata. Idea entomada.
Publica un comentari a l'entrada