diumenge, 10 de gener del 2010

Blocaire invisible amb final feliç

No us penseu ara amb lo de final feliç, que he tingut sexe amb en cisco.....no, no ha estat això.

El cas es que la intervenció del veí de dalt, ha arribat just al mateix temps que el meu blocaire invisible, que ha tingut problemes personals i tot just ahir acabava de posar-se en circulació blocaire.

Com que ja era massa tard per penjar el regalet l’he rebut per correu amb una gran nota de disculpa, que accepto molt gratament, tal com deia en el post anterior, que si era per qualsevol causa major estava totalment excusat.

El regal que he rebut també el vull compartir amb tots vosaltres, doncs en forma d’enllaç m’ha fet arribar una interessant web on pots guardar el teu blog en format pdf i crear un llibre amb tot el contingut del blog, inclòs els comentaris. Ho podeu veure aquí

Si algú vol tenir doncs el seu bloc amb paper, per guardar, per regalar, per portar-lo sempre a sobre o per si un dia sant blogger desapareix....ho pot fer.

Però sobre tot, el que si vull fer, es que si algú havia posat en entredit al Cisco, que no ho faci, doncs la resposta que m’ha fet arribar es prou convincent i jo m’ho vull creure.

19 comentaris:

òscar ha dit...

He llegit també el comentari d'en Cisco a l'escrit anterior i, senzillament, crec que ha estat un gran final entre bona gent. Començar diumenge així satisfà. Molt.

Striper ha dit...

Lo del final feliç que deies crec que es a un altre lloc.

lisebe ha dit...

Doncs m'en alegro molt per tú i el Sisco, a vegades les coses no son el que semblan i ens precipiten a fer criteris erronis, em retracto del que vaig dir en el comentari del post anterior, i bé ja sabem que tothom , en tenim problemes majors que ens fa trontollar la vida, retiro lo de impresentable, SISCO a tú les meves disculpes .

joanfer ha dit...

Certament, les coses no sempre són el que a priori semblen ser. Si a més, hi ha un final feliç, què més volem?? ;)

Per cert, el regal és esplèndid!! No coneixia aquest sistema, i em sembla que el tindré molt en compte.

Salutacions!

Elfreelang ha dit...

me n'alegro molt per tu garbi ,passejant pels blocs ja vaig veure que no tenies regal i mira fins i tot em va saber greu com si m'hagués passat a mi , ara sort que per a fi tot s'ha arreglat la mar de be....un regal molt pràctic i maco...

Carme Rosanas ha dit...

Doncs deixo aquí també, les meves disculpes al Cisco, (per protestaire, impacient i rondinaire) i voldria afegir que em sembla un gran regal. del qual potser ens en podem aprofitar tots. Un regal conjunt!

Gràcies Cisco. Una abraçada.

Sergi ha dit...

Doncs és una idea molt original, i pel que he vist, queda força bé! Demano disculpes per haver dit que li fotessis canya.

GAIA ha dit...

Jo també vaig llegir les disculpes d'en Cisco en el post anterior. I com la Carme també dir-te que em sembla un regal que ens podem aprofitar tots. Em sembla interessant però primer hauré d'esbrinar com funciona.
Salut

Anònim ha dit...

Apa, ja estàs satisfet!

Cris (V/N) ha dit...

Ja vaig dir a cal Veí que segur que alguna cosa hauria d'haver passat, un no s'engresca per no res.... M'en alegro molt de que hagi anat bé per a tothom, i amb el teu permís, em quedo l'enllaç que poses (com un tercer regal de reis) per que m'ha encantat la idea, molt i molt bona, Felicitats i Bon Any :)

Unknown ha dit...

M'alegro que tot hagi acabat bé. Tampoc coneixia aquest sistema, m'agrada.

assumpta ha dit...

M'alegro molt per tu, que finalment tot s'hagi resolt favorablement.
Prenc també bona nota d'aquest sistema que tampoc coneixia.
Petonets de diumenge.
=)))

zel ha dit...

Estic contenta, de fet semblem com una família..., jo sense dir-te res, vaig passar a recordar-li amb humor que tenia un deute... Me n'alegro! Petonets!

Assumpta ha dit...

Ostres, me n'alegro que hagis pogut tenir el teu regal (que, per cert, m'encanta!!) i espero que el problema de'n Cisco també es solucioni :-))

Joana ha dit...

Fantàstic! Hi ha causes majors a vegades i potser ens precipitem no?
Bon diumenge i bon regal!

rits ha dit...

m'alegra saber que tot ha acabt bé, encara que tb sap greu que algú tingui problemes personals.
El regal és molt bonic!!!

khalina ha dit...

me'n alegro que hagis rebut el teu regal.

Espero que al Cisco se li arreglin els problemes. Jo també he llegit la disculpa en el comentari anterior.

Jo vaig dir que era de covards quedar-se callat, però veig que ell s'ha expressat i ha cumplert quan ha pogut-

Agnès Setrill. ha dit...

Eiiin quin regal més xulo, eh???
Felicitats!

sargantana ha dit...

un bon regal....segur que ha valgut la pena esperar oi??
petonets