dilluns, 16 de març del 2009

DILLUNS


Un dia tant temut per la majoria de mortals que s’enfronten a la feina , que els hi treu dies de la seva vida i que molts enfronten amb ressaques dels dies festius amb una mandra desmesurada que no ens deixa abandonar el llit, en el que tant gaudim i moltes vegades ens fan gaudir . Un dia en que el fi de setmana es veu més llunyà que mai i sembla que no podran aguantar sense un esforç sobrehumà els cinc dies que resten per tornar a gaudir del nostre preuat temps .
No cal que odieu els dilluns , es un dia per començar a preparar un altre fi de setmana amb els nostres , mentre treballem, la il·lusió del que ens espera per el proper es el que ens pot mantenir al peu del canó . Al mateix temps i durant part de la setmana es un al·licient poder recordar el que hem viscut i ens hem divertit amb el nostre temps durant els escassos dos dies en que hem d’ajuntar totes les nostres aficions i també obligacions ,per tant no es un dia per odiar es un dia per recordar i per fer-nos veure també si realment tenim el que volem o si cal canviar alguna cosa .
El temut dilluns no es altre cosa que el mirall de la nostre felicitat , si el reflexa d’aquest us torna una imatge somrient i amb ganes , la setmana serà ben curta , o així ho semblarà. Si el reflexa es negatiu , cal canviar coses , des de els ànims fins a ........... cadascú sabrà el canvi que necessita , el que si dic es que qui no gaudeix , que ho faci dintre la mesura que pugui doncs la vida passa ................ i rapit.

Reflexes somrients per tothom .

18 comentaris:

lisebe ha dit...

Vaja Garbi:

Quina rao tens!! Potser que jo ahir vaig gaudir-ne del solet i el camp que he començat la setmana molt bé fins i tot m'enrecordo d'acudits dolents que feia temps que no em sortien, ja veus per on m'ha donat a mi avui.

Així que esperem que aquest reflexe d'avui em duri tota la setmana.

Molts petonets

Anònim ha dit...

Tens raó. De totes maneres, per a mi el dilluns és com qualsevol dia de la setmana doncs degut a la meva feina (sóc educadora), a vegades, em toca treballar dissabtes o diumenges i d'altres els dilluns faig festa.

Thera ha dit...

A veure si a partir d'ara veig els dilluns d'una altra manera! De fet, ja fa temps que hem vaig adonar que el dilluns encara tenia 'ressaca' del cap de setmana, de veritat per a mi el dimarts és el més llaaaarg de tots!

Anònim ha dit...

Hola celet et comente desde la feina, perque encara que son falles la gent treballa :S. Bo tens tota la rao del mon, clar que per mi es facil dir-ho, hara mateisa es planteja un fi de dilluns disfresada i fent un sopar amb els amics i de mes gent agradable. Sona molt be ja et contare. un bes y feliç dimarts

khalina ha dit...

m'agrada el teu positivisme cap els dilluns :)

Kudifamily ha dit...

Sobretot quedem-nos amb el que dius al final, "la vida passa... i ràpid". Molt.
Per tant, val més no perdre el temps odiant un dia de la setmana, sino que, com molt bé dius, val més dedicar-lo a planejar, o a recordar, o a recollir els fruits dels dies passats! Sempre serà més profitós.

M'ha encantat aquest post!
M'agrada començar la setmana així... gràcies Garbi!

Durazno chapeado ha dit...

Es muy lindo tu post! Me encantó!

Jesús M. Tibau ha dit...

no em de desaprofitar cap ocasió de gaudir de tots els dies

Ana ha dit...

Espero que hagi estat un bon dilluns i que sigui un millor dimarts!

Joana ha dit...

Fa uns anys no em sentia bé quan arribava diumenge al vespre....
Ja patía per l'endemà!
Però tot canvia, i els dilluns son com qualsevol altre dia...

Garbí24 ha dit...

A tots : del que es tracta es de buscar sempre la part positiva de les coses .
Gracies

Carbassona ha dit...

Una gran manera de començar la setmana, si senyor ;)

Cristina ha dit...

M´ha agradat molt la teva reflexió. Per mi els dilluns no són ni bons ni dolents. Com que treballo de nit, quan surto el dilluns al matí de la feina em sembla genial perquè sé que dormiré tot el matí i si per el contrari em toca treballar dilluns a la nit, sé que tindré tot el dilluns per mi. Així que em sembla genial igualment.

Una abraçada

Marta ha dit...

Garbi24
i tant que pasa rapid....pero a vgades encara voldrias que ho fos mes...

petons de dimarts.

Eli ha dit...

Encara que tenim dos dies, eh? Jo només m'enrecordo d'aquest detall quan parlo amb algú que em diu que ha de treballar el cap de setmana... Llavors em sento afortunada.. Pel que fa al ditxòs dilluns, jo en tinc algunes coses que hauria de canviar, però tot en la mesura del possible i amb aquesta crisi.. ho tinc una mica complicat .... Però vaja, aguantaré...
:-D

una que bada pels núvols ha dit...

aix... ja ho sé que no m'agrada gaire ser becària... snifff

si si, una bona reflexió...

MIA ha dit...

suposo que depent de la feina, si estàs bé hi ha bon rotllo el dilluns estan bé, però si esperes el dilluns per tractar amb persones poc sensibles aleshores la cosa canvia, o no ??

lisebe ha dit...

Garbi:

Quan poguis passat per el meu bloc que t'espera un premi per recollir.

Petonetssss