dimecres, 18 de març del 2009

Abstinencia ?

Hem rebenta que un home de més de vuitanta anys i que teòricament ha tingut que guardar un celibat en tota la seva vida , ens hagi d’explicar com ha de funcionar el sexe en el mon en que vivim .
Que en sap ell de tot això, per dir a una població amb un nivell cultural baixíssim i que la única cosa que tenen per compartir , distreure la gana i la misèria son les relacions sexuals , que l’ús del preservatiu no serveix per combatre la sida i que la solució de tot passa per l’abstinència .
Tota aquesta gent no deixarà pas de tenir relacions per que una persona sense cap experiència en sexualitat els ho digui . El que si deixaran es de fer servir el preservatiu , ja que els hi ha dit que això no atura la malaltia .
Hem rebenta la hipocresia de tot plegat en veure que amb el que val el vehicle blindat del senyor n’hi hauria per enfundar moltes vegades els penis de la població visitada . I que si realment es vol fer alguna cosa al respecte que aporti ajudes econòmiques ja que disposen d’una riquesa incalculable .
Sempre han fet el mateix ells coberts de riquesa i la població morint-se de gana .
Vaig visitar fa un temps La ciutat dels Papes a Avignon i hem va fer posar de molt mal humor quant hem van ensenyar lo que per ells eren les caixes fortes per amagar la seva fortuna , no ús enganyo feien uns trenta metres cúbics , amb l’explicació afegida que ningú sabia on estaven , només el contable i el que governava en aquell moment , el que més hem preocupa es que se’n va fer dels que ho varen construir i omplir , la resposta es evident.
A part d’això hem varen llegir el menú del dia de la coronació i es varen sacrificar més de tres mil animals , des de gallines fins a vedelles , mentre la població a l’altre banda dels murs es morien de gana .
Es per tot això que hem rebenta , després de tants assassinats , crema de bruixes i altres barbaritats , que ens intentin dir que el preservatiu no serveix . Segur que es fàcil desprès de un llarg celibat i amb més de vuitanta anys dir absteniu-vos .
I no vull ferir sensibilitats , però ho havia de dir .

16 comentaris:

Anònim ha dit...

No s’entén com aquest home ha pogut dir això quan tots sabem que el preservatiu és un dels mètodes anticonceptius més eficaços per la prevenció del sida. És una vergonya que anteposi les seves creences religioses a la vida dels africans

Striper ha dit...

UFFFFF pero si fa cara , bé millor callo.

Eli ha dit...

Con la iglesia hemos topadooo???!!!

Per sort, no segueixo segons quins temes.. perque em posaria dels nervis..
Ara bé, tu creus que aquests personatges no saben res de sexe perque no l'han practicat??? ui,ui,uiiii!!! L'esglesia i jo no som compatibles!!!!
El que s'ha d'aguantar!!!!

sargantana ha dit...

crec que en el apartat de reaccions t'hi falta una casella que digui...L'has clavat!!
es prou trist tot plegat.

Carbassona ha dit...

Realment és cap quadrat, ehhh!!!!!

lisebe ha dit...

Realment es una vergonya!!!

Com algú aqui dalt " con la iglesia hemos topado"

A mí em donaría vergonya reconeixer que estic enganyant al personal tant sols per omplir les meves butxaques, però sembla que durant tota la historia (i d'això creume que en se bastant per la meva professió) la esglesia católica ha matat, s'ha fet rica a base del pobres que creien i creuen avuí.

Però sempre han tingut dones, cosines, nabodes etc etc amb les que han tingut fills... i un llarg etc etc.La historis esta plena.

I si hem de parlar d'ara tant sols unes sabates del papa costan 12 mil euros, si ens posem amb les que porta quan va de "gala" que son vermelles -púrpura costan més de 70 mil euros i això es nomes una dade sense importancia al costat de tot el que tenent.

Ara val més que em calli perque em poso de més mal humor i no tinc ganes, que avuí fa molt bon dia.

Molts petons Garbi

Marta ha dit...

Garbi24
ostres a mi em passa com al striper, que no li veig cara de celibe...mes aviat em sembla que fa cara de put...o de pederasta, que vols...i si es molesta algu, que si possi fullas, va per tota la gent que mort de gana, de sida i d'altres malaltias, mentra uns quans amb doble o triple moral es veuent en cort de dir que el cami es l'abstinencia, per mi se la poden fotre per on els capiga, ea


petonicos, sempre.

Ana ha dit...

Doncs com ben dius tu i la resta de la gent que et contesta, que és al·lucinant que hagi sortit amb aquestes declaracions. Què no havia aceptat ja l'esglèsia catòlica l'ús del preservatiu? Ara se'l carreguen? Com alguna entita que exerceix tant de poder arreu del món pot ser tant inconscient i incoherent?

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb tu i amb els comentaris... Vols dir que no "saben" res de sexe???
Un vell acudit en castellà:" El cura es un señor que todos le dicen padre, menos sus hijos que le dicen tío..."

Garbí24 ha dit...

Tots esteu d'acord amb que ells si saben de sexe , de fet jo penso el mateix , però la pelicula que ens venen es la del celibat . I si hem de creure hem de creure :)?

Joana ha dit...

Lo dit, és una vergonya!
I pensar que tanta gent el creu...

khalina ha dit...

visca el preservatiu!

Per cert, m'he quedat gelada llegint que les sabatetes del Papa valen 12.ooo euros??? que amb això em compro un cotxet jeje

zel ha dit...

Vols dir que senzillament no és millor deixar-los per beneits? És que fa mal, tant de mal prendre'ls seriosament...

Thera ha dit...

Bé, tots abans ja ho dieu, per fer-los cas a aquests! El que passa és que de vegades hi ha molta gent que no té més remei que fer-los cas i aquesta és la força que els resta...

Els del PiT ha dit...

M'abstindré de dir realment el què penso per no ofendre ningú, però són una colla de tot això que ha dit la resta i deixo un espai pels meus pensaments impurs amb el teu permís...










Apa, ja veus que no en tinc tants, de moment...
Sergi.
;-)

Striper ha dit...

POT SER AUMENTARAN LES CRISIS NERVIOSES.