dilluns, 10 de novembre del 2008

Punts


Fa cinc mesos hem va posar una multa la guàrdia civil , a la província de Terol , per no aturar totalment el vehicle en un d’aquets stops en una illeta del centre de la carretera , que en molts llocs hi ha un cediu el pas . Hem vaig queixar dels cent cinquanta euros que hem va posar , doncs l’acció no comportava cap mena de risc i tenia un visibilitat molt gran . Com que sembla que aquesta gent no tenen criteri i l’únic que busquen son diners per l’estat , vaig haver de, acabar pagant la multa i callar .
El mes greu es que fa dos dies he rebut una notificació de la retirada de quatre punts del meu carnet de conduir , es veu que la multa ha arribat a l’administració i han llegit la multa , cosa que jo no vaig fer , i posa textualment “ Por no detenerse en una señalización horizontal de stop” . Llegit aixi sembla que vaig passar un creuament sense mirar posant amb perill la circulació i segons codi circulació això es retirada de carnet o punts .
Es molt injust que, per que un inútil , no sàpiga escriure el que realment ha passat hagin de treure punts a un conductor que amb vint i vuit anys de carnet no te cap multa per excés de velocitat , alcoholèmia , accidents i que fa al voltant de quaranta mil kilòmetres l’any , ho trobo molt injust , veient que gent que ha fet morts a la carretera continua conduint sense cap problema . Ara toca conduir amb por , doncs amb dos tonteries més com aquesta , hem trobaré sense carnet i conseqüentment sense feina .


ESTIC CABREJAT ........................ MOLT CABREJAT .

3 comentaris:

Carbassona ha dit...

Ostres, això és una pu****, realment si que és injust, perquè hi haurà el tipic que sempre va begut o que condueix sense carnet i no l'enganxaràn mai i tu que necessites el carnet per treballar, el dia que fas una minima cosa, au pam!!!!! A pagar i retirada de punts.
No m'estranya gens que estiguis cabrejat, jo també hi estaria.

Eli ha dit...

Si, tu... si tenen una bicoca amb això de les multes, que no vegis...
Les que són de circulació.. per un costat, i les que són per aparcament... que ni t'explico.. Al carrer de la feina, es fan d'or.. A primera hora, ja esta el tiu mirant els cotxes amb lupa, per veure si pot posar multes!!! Es una vergonya que ens hagin de fotre la pasta d'aquesta manera!!!
Jo no dic que les imprudencies no es paguin... però crec que a vegades en fan un gra massa. I si ens posem a sobres a parlar dels calès que et treuen a la ITV.. jo m'indigno encara més!!!

Ana ha dit...

Ara veig les teves desventures amb els senyors de verd.... són tot un servei a la ciutadania, clar que si!!!