dilluns, 24 de novembre del 2008

Caminada


Per aquestes dates cada any solem pujar un grup de familiars i amics al massís del Montgrí , per celebrar la seva patrona Sta. Caterina .
Caminada d’una dificultat relativament fàcil , doncs gent de totes edats amb bona forma física poden fer la ruta sense problemes .


Aquest any tot i la tramuntana matinal , alguns ens varem decidir a pujar fins al castell , nens incluits . El resultat unes vistes meravelloses des de Pals fins al golf de Roses .



El castell nomes te les quatre parets , tot i que per un dels laterals ,es pot pujar fins a dalt per una escala de cargol interior i permet de donar-hi tota la volta amb seguretat , ja que disposa de unes baranes de protecció.
Acabada la visita , caminada fins a l’ermita on ens espera la resta del grup per dinar , ja amb el foc fet i les taules parades .


La tramuntana ens fa un favor i deixa de bufar , el que ens permet dinar amb tranquil·litat , fer la castanyada i començar la campanya dels torrons .
Desprès de recollir queda temps per passejar i acabar de gaudir el diumenge abans de reprendre el camí de tornada per tal de pair el dinar .
Un recorregut molt aconsellable per qui li agradi caminar i gaudir d'unes bones vistes .El total del recorregut anada i tornada desde Torroella de Montgrí es pot fer en poc més de tres hores . Si ho feu amb bona companyia i un bon dinar , es garantía segura d'éxit .

5 comentaris:

Eli ha dit...

Caram, tu també t'ho passes be, eh!!! Foc al bosc??? Cóm????
Aquesta zona és molt maca... Jo he tingut el plaer de veure la zona a 4000 metres d'alçada!!! Amb menys risc un dia montarem aquesta excursió tant aconsellable!!!!

;-D

Garbí24 ha dit...

Tranquila per el foc , aquest dia esta controlat i permés.
Un munt de mossos , per vigilar la gent , eren els unics que no menjaben carn a la brasa :)

Eli ha dit...

Ah!!!

buffff.... Com que són tant estrictes.... m'he portat un ensurt!!! Si, esta controlat, ja no dic res!!!
;-D

Carbassona ha dit...

Ostres, una mica més i ens hi trobem, ja ja. Nosaltres també haviem de pujar-hi però ja haviem quedat per anar a Setcases i clar fer dos coses al mateix dia, impossible, ja ja.

Ana ha dit...

Segur que veu gaudir un munt! :) I les vistes impressionants!!