diumenge, 19 d’abril del 2020

Què deuen estar fent?

Sense voler ser voyeur, un, des del balcó de casa veient tot el conjunt d'habitatges confinat, es pregunta que coi deuen estar fent tantes hores tancats.
Les possibilitats són moltes, des del sexe desenfrenat a les bronques més estrepitoses passant per les activitats més normals com llegir o fer pastissos. Encara que una de les activitats estrella penso que ha estat l'endreça, qui més qui menys ha llençat quelcom aquests dies, a casa hem fet venir fins i tot el camió de la brigada municipal, que haurà de repetir viatge.
Tot té una explicació, ara que estic lliure de feina, he decidit redistribuir l'habitatge per més endavant llogar-ne una part fent ús de la plataforma  Airbnb, sense haver de fer gairebé res, puc individualitzar una part del habitatge on allotjar algun turista que vulgui visitar Girona i estar a vint minuts de la costa. Donarem us a una part que fins ara tenia poc servei, però si que hem de situar alguns serveis bàsics com l'elíptica i la seva sucursal de Netflix en forma de pantalla de tv.
És el meu primer projecte, des de la meva incapacitat laboral permanent, que puc desenvolupar legalment. No sé si anirà bé, però d'això es tracta, de saber-ho provan-t'ho.
Si no acaba funcionant com voldria, mai haurà estat una inversió perduda, doncs tal com esta el lloguer qui sap si algun dels nanos s'hi acaba independitzant. La qüestió és tirar endavant, amb nous projectes o altrement dit reptes.
I la resta de gent? Que deu deu estar fent? Espero que no siguin bronques.....

10 comentaris:

Sergi ha dit...

Això teu sí que és aprofitar bé el temps, i amb vistes al futur, a més! A veure com va, doncs. Com a usuari d'AirBnB quan vaig pel món, et diré que sempre és d'agrair que l'allotjament ofereixi Netflix. De fet, que recordi, només ho he trobat en un lloc per ara (al puto cul del món), però ho vaig agrair. Nosaltres ja viatgem amb la tauleta per connectar-nos a l'aplicació des d'allà, però si t'ofereixen les sèries en pantalla gran...

artur ha dit...

Això si que es un entreteniment amb perspectives de futur !.
Sent a Girona, segur que te'n sortiràs bé !
Salut ;)

Carme Rosanas ha dit...

Tothom fa el que pot... neteja, endreça, molta endreça, molta lectura i massa xarxa... i cuinar també. Això per part meva.

Però això teu,trobo que sí que es aprofitar el temps i mirar cap al futur. Endavant doncs amb totes les novetats!!!

Pel que dius, sembla que ja esteu recuperats del tot, oi?


M. Roser ha dit...

Jo , si te de dir la veritat, ara començo a avorrir-me...He estat un mes descansant per culpa de l' operació, i ara que ja em començo a veure les orelles, encara no puc fer neteja ni res d'això, què hi farem. Però penso que la gent s'ha tornat més creativa. Mirar per la finestra i quan faci solet, sortir al terrat, això sí!
Bon vespre, Joan.

xavier pujol ha dit...

Una bona idea pensaren el futur, Joan. Perquè el futur ens espera.
Salut!

Laura T. Marcel ha dit...

Carai, és admirable la forma en que enfoques les coses. Tu si que vales!!
Es ben veritat allò de que no hi ha mal que per bé no vingui i tu saps girar el mal i veure sempre l'oportunitat. Et felicito. I ves arreglant el raconet que igual venim i tot a llogar-te'l algun cap de setmana.

Anna ha dit...

Molt ben pensat Joan! Nosaltres, als dos últims apartaments que hem estat a través d'AirBnB hem trobat Netflix que ens anava prou bé per quan seiem al sofà rebentats de caminar i a l'últim, que no hi havia TV, tenia un Amazon Echo mida tauleta que ens va anar de conya, tant, que ara en tenim un nosaltres. D'aquest últim en vam tornar enamoradissims perquè tot i ser el subterrani d'una casa de Brooklyn, estava decorat minimalista i tenia tot el necessàri sense ocupar espai amb tonteries.

Gemma Sara ha dit...

Endreça els primers dies... molta! Ara no sé pas què fem... Encara vindrem a casa teu a Girona, maca perquè sí!

Joana ha dit...

Doncs fem, fas, una mica de tot, menys sexe en el meu cas, època sense "maromo", ja saps :)
Llegir i cuinar és el que gaig més, d'ençà que el "petit" és vegetarià, m'estic fent un màster de cuina al respecte!
El meu fill, a Sidney, de tant en tant fa això del lloguer, fins on jo sé, les experiències han estat bones.
L'única que no paga sóc jo je je
Petons!!

Ada ha dit...

Molt bé, sempre és una bona opció canviar els mobles de lloc, endreçar casa i decorar... i fer reformes! Planasso! I sempre que hi ha un projecte amb il.lusió, doncs només per això ja paga la pena. Sort Joan, i a volar!