dimarts, 17 de març del 2020

Allò que havia de ser i no és


Bon dia amics, en el confinament,  sembla que tornem a trobar temps o excuses per tornar a fer el que temps ençà ens havia ocupat molta part del nostre temps.
Om amb la seva parella hauria d’estar de vacances a l’illa del Hierro, però la salut i l’estat d’alerta ens varen fer posposar assenyadament el nostre destí.
Amb només  24 hores d’antelació va tocar cancel·lar tot, vehicle de lloguer, quatre bitllets d’avió, set dies d’allotjament, aparcament aeroport i la il·lusió immensa que ens feia ser on feia tants dies que somiàvem.
Ara restem confinats i a l’espera que ens diagnostiquin si som positius o no. Com que el sistema està saturat, sospito, que donat el quadre que presentem a casa serà positiu sense probes metges.
Tres, dels quatre habitants que viuen sota el mateix sostre, han patit febre, tos, problemes  gàstrics i malestar general però sense problemes respiratoris de moment. Si això és així, em comuniquen que no puc ni anar a comprar,  al ser un poble petit tenim aquest servei a l’abast amb només una trucada. Esperarem a què diuen, tenim tot el temps del món.
Hem passat de l’estrès diari a la pau en pocs dies, tampoc ha passat res, perquè en el fons som molt poca cosa.  

6 comentaris:

xavier pujol ha dit...

Què ens podem dir Joan? Paciència i més paciència.
I que els tres que heu tingut símptomes us recupereu del tot quan s'acabi aquesta crisi sanitària.
Molta salut!

Ada ha dit...

Que no siga res, Joan! I si és, que ho passeu ràpid... almenys sempre hi ha coses per fer a casa i per entretenir-se. Un saludet!

rits ha dit...

Molts ànims, Joan! I aviam si és negatiu.
Almenys us fan la prova.
Jo fa temps que tinc tos, però com que no tinc febre, res. I ara menys, i només faig que patir x si ho he trasmés als pares.
Cuideu-vos molt, moltíssim i que tot passi el més ràpid possible.
Petonets!

Carme Rosanas ha dit...

Joan! Espero que tant si és el Covid-19 com si no ho és, això que esteu passant sigui lleu i passi ràpid. Per sort ser en un poble petit ajuda en moltes coses.

Els viatges,ja els tornareu a reprendre, la il·lusió no us falta mai i la salut que es recuperi també i que sigui ben aviat.

Cuideu-vos molt i us envio una abraçada per a cadascú.

Sergi ha dit...

Sigui la Covid-19 o qualsevol altra cosa, toca cuidar-se una mica i dedicar-se temps. Espero que tots els de casa ho passeu de la manera menys pesada possible i que aviat la situació es normalitzi per poder fer aquest viatge que deixeu pendent. Em temo que jo també hauré de prendre decisions sobre el tema vacances.

Sergi ha dit...

Si es tracta de la Covid19, toca fer repòs, quarentena i agrair que no hagi estat un dels casos que empitjoren.

Ànims i a cuidar-se!