dilluns, 25 de març del 2019

La Palma



Tornem d’una setmana curta, les vacances ja tenen això d’escurçar el temps a passos de gegant. Però hem omplert la capsa de records per aguantar fins les properes.
L’illa de La Palma era un destí complicat d’anar, doncs s’havia de fer escala a alguna de les altres illes. Quan vaig descobrir que havien obert des de bcn directa, vaig posar fil a l’agulla.
Si l’anomenen “la isla bonita” és per alguna cosa, i fa honor al nom, almenys a nosaltres ens ha encantat. Pots passar amb poc temps de la cota zero a la cota 2426, amb els núvols a sota els peus, amb trekkings per carenes de volcans actius fa pocs anys.
Tot això contrasta amb la costa nord, frondosa, salvatge i encara autèntica. Encara queden llocs on amb tant sols tres taules pots seure a dinar i menjar el que hi ha aquell dia, sense cartes, com un més de la casa. Senzillament autèntic.
Un altre cosa a ressaltar és l’amabilitat de la gent i l’atenció que tenen amb el client, es respira tranquil·litat i calma. Donada en part per la moratòria de no deixar fer més allotjaments turístics, al ser reserva de la biosfera es vol reservar com a tal i queda molt lluny de les massificacions turístiques d’altres llocs i a sobre a preus molt raonables. 
Us deixo unes mostres......


Balenes pilot a alta mar

Posís de Candelaria, poble encastat a les roques 

Cresta del volcà Teneguía

Increïbles postes de sol a la cara oest 

Salines de Fuencaliente

Platja i poble de Tazacorte

Bosc de dragos

135 milions de kgs exportats el 2015

Los LLanos de Aridane


Mirador Roque de los Muchachos


8 comentaris:

Joana ha dit...

Bonica és poc!
Precioses imatges.

xavier pujol ha dit...

Vas saber triar Joan. Ho vàreu encertar.

Sergi ha dit...

Aquest mateix any hem anat a Tenerife i ens vam dir que aniríem a visitar alguna altra illa més endavant. Com sempre, fas números perquè et copiï una escapada. No sé per què existeixen les agències de viatges tenint-te a tu.

M. Roser ha dit...

Pel què veig és una illa precisa amb aquests paisatges tan bonics i les casetes pintades de colors... Suposo que aquest "muchacho" ets tu i jo que t'havia confós amb la balena, he, he.
Bona nit, Joan.

Carme Rosanas ha dit...

Ja us he anat seguint i ja he pogut comprovar que us ho heu passat pipa. No conec La Palma, a veure si jo també et tornaré a copiar el viatge. Quants dies ens recomanes? Una setmana?

Garbí24 ha dit...

Nosaltres hem fet una setmana, per visitar-la és suficient, per gaudir-la ens hi haguèssim estat més.

Pakiba ha dit...

feliçitats per aquestas bonicas fotografías, Palma es una preciositat.
Hi he estat varias vegades i sempre tens coses per descubrir.

Mrs Sharon Sim ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.